Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

17 Февр. 2023
Pixabay

Овен

Планетните влияния днес ви правят съобразителни и бързи в действията повече от всеки друг ден в седмицата. Вероятно точно днес те ще ви предоставят последен шанс да изпълните някаква своя мечта. Наблегнете на физическата привлекателност и чара си, а не на праволинейността на работното място. Ако проявите и свойственото си чувство за хумор в определени ситуации, придружено и с чувството за справедливост и хармония, то е ясно, че ще успявате лесно.

Телец

Трудно ще понасяте намесата във вашите дела, дори и на най-близките ви. Сигурно в определени моменти ще сте склонни да действате така, както сте решили - за добро или зло. Усмирете избухванията и нетърпението си. Петък не е най-доброто време, през което трябва да изявявате водаческите си способности. В решенията ви ще преобладава гласът на сърцето, а не на разума. Предстояща финансова реализация ще ви извади от материалното затруднение.

Близнаци

В началото на работния ден ще получите неочакван шанс да изявите възможностите си. Трябва само да проявите повече прозорливост, да го усетите и използвате - ще имате успех. Това може да предизвика недоволството или завистта на някого. Важното е да не приемате нещата с характерната си прекалена чувствителност и да следвате своята посока. Останете въздържани, когато някой се опита да ви предизвика. Най-вероятно това да е човек, който се мисли за всезнайко.

Рак

Дръжте ума си винаги включен, но не прибягвайте към манипулации и скрити ходове. Предпочитайте откритото обсъждане на възникналите проблеми, за да изведете от кризата отношенията си с някои хора. В работата обаче ще бъдете безупречни и извън всякаква конкуренция. Очертават се нововъведения на работното място, които ще ви помогнат да прецизирате нещата и да усъвършенствате детайлите. Акумулирайте старите знания и се постарайте да научите максимум новости.

Лъв

Особено успешен ще бъде петък за родените през първата и третата десетдневка на знака и за тези, които се занимават с търговия. Не давайте обаче израз на радостта си, бъдете по-сдържани от околните и не давайте израз на чувството, че сте по-щастливи от тях. Мнозина ще имат добри възможности да си осигурят интересно, а защо не и екзотично пътуване, ако използват някакви нестандартни решения. Неочаквани пари ще ви зарадват.

Дева

Започвате доста неща с непредвидим край - необичайни връзки и нестандартни партньорства. Всички опити на близките ви да ви вразумят удрят на камък. На техните опити вие отвръщате с прекалена болезненост, защото гледате на тях като на дръзко посегателство на свободата ви. Изрично е предупреждението на звездите да не се забърквате в спекулации и тъмни сделки. Не залагайте пари, авторитет и не жертвайте дълготрайни отношения.

Везни

Ще получите доста приятни новини за добро парично възнаграждение. Всичките ви дела ще вървят чудесно и ще се справяте без проблеми. Вашите неприятности идват оттам, че не можете да се изразите достатъчно ясно, за да убедите другите да ви подкрепят в начинанието ви. Ще е добре да се доверите на партньор, който ви разбира и ще може да изложи становището ви по-достъпно за другите.

Скорпион

През днешния петък имате много големи шансове да успеете, но не трябва да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите с удоволствие. Колкото и трудни да са тези задачи, вие ще успеете да се справите и да постигнете успех само ако работите това, което ви е приятно. Доверете се на собствените си инстинкти и повярвайте в собствените си възможности.

Стрелец

Натовареността ви ще изостри сетивата ви и ще затрудни общуването с околния свят. Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към каквото и да било. Не бъдете нетърпеливи. Много скоро нещата ще се променят и ще имате възможност да покажете истинските си качества. Пряката ви заетост ще ви погълне с ангажиментите си и ще определяте себе си като разумни и отговорни. Търсенето на най-доброто решение във всичко ще ви издигне в лидер.

Козирог

В името на по-доброто си бъдеще ще търсите най-добрите решения както в професионален, така и в личен план. Имате шансове да получите нещата, към които се стремите. Не се тревожете за финансите си. Възможностите ви ще нарастват и предвид по-добрата ви ориентация ще съумявате да ги влагате в печеливши начинания. Ако се почувствате провокирани от нечии нездрави интереси, съумейте да се въздържате и не се оставяйте да ви използват за користни цели.

Водолей

Проблемите, които сте считали за трудно решими, ще останат в миналото. С постиженията си ще привличате погледите на другите върху собствената си личност. Изявите ви ще носят популярност и ще оказват позитивно въздействие върху околния свят. И защото ще получите привилегии, не допускайте да ви владеят нездрави мисли и желания. Бъдете все така отговорни и добри хора, еднакво отдадени и на близките си, и на света около вас.

Риби

С добронамереното си отношение към проблемите на другите привличате вниманието на хора, имащи високо място в социалния и политическия живот. Това ще ви донесе привилегии и предимства, от които може да се възползвате. За някои то означава издигане в йерархията и заемане на по-добро място. Бизнесът ви ще се развива пропорционално на усилията ви. Няма да ви липсва и късметът, което ще прави по-лесно осъществими намеренията ви.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?