facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

20318

Овен
Днес се съсредоточете върху важните неща на работното си място, за да не допуснете грешка от липсата на внимание. Петъкът не е подходящ за започване на спор с недоброжелателен колега, тъй като рискувате да загубите двубоя, преди да е започнал. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще имат контакти с чужбина от голямо значение за професионалното им осъществяване. Част от вас ще търсят варианти за отваряне към външния свят, а други ще намират разрешение на някои проблеми от чисто личен характер. Някои могат да намерят отговори на въпроси, които си задават от дълго време.

Телец
Всичките ви начинания, свързани с кратки пътувания, публикации и изяви в музиката и литературата, ще се радват на успех. Имате голяма енергия и сила, използвайте я с конструктивна насоченост. Трябва да сте наясно със себе си и с факта, че с лекота се справяте с неща, които обичате, а при нелюбимо занимание чувствате непреодолими бариери. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в противен случай в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с близките и познатите си, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате между дълбоки изблици на чувства и самодисциплина.

Близнаци
Днес ще имате малко възможности да осъществите плановете си в професионалната сфера. Най-вероятно обстоятелствата около вас няма да са достатъчно благоприятни, за да се стигне до изпълнение на инициативите ви. Необходимо е да установите в този случай спокойно и бавно темпо, като залагате на отличната информираност за всичко, което може пряко или косвено да ви помогне, за да достигнете до набелязаните от вас цели. Избягвайте материалните цели или по-скоро по-внимателно наблюдавайте ситуациите, в които сте поставени вие с деловите ви партньори.

Рак
 Петъкът  със сигурност ще ви даде нови шансове за развитие в професионално отношение. Чрез точни действия в най-подходящия момент премахвайте някои свои затруднения от личен или битов характер. В края на деня е напълно възможно сами да измените ситуацията в любовта, особено ако не се чувствате удовлетворени от съществуващата интимна връзка. Стремете се към постигането на добър тонус дори и това да е свързано с намаляване на работните ви ангажименти. Ако сте имали положително отношение до момента към интимната ви половинка, то със сигурност ще получите същото в замяна.

Лъв
Днес не искайте прекалено много, защото тогава със сигурност няма да сте спокойни и щастливи. Идеализмът във финансовата сфера може да стане причина за някои парични загуби. Не се поддавайте на външни влияния и съвети от приятели, когато става въпрос за личния ви живот. Ще сте ангажирани повече със задачи, свързани с членовете на вашето семейство, отколкото с ваши лични ангажименти. Вечерта е особено подходяща за романтични изживявания в любовта. Не крийте стремежите и мечтите си от интимната половинка, а търсете подкрепа от нея. Реализирайте плановете си за осъществяване на пътуване за удоволствие.

Дева
Днес не се колебайте да си дадете поне кратък отдих, ако имате тази възможност. Почивката е задължителна, така че под никакъв предлог не отлагайте психическото и физическото възстановяване на организма. Ще имате възможност да обогатите своите умствени възможности със започването на обучение или квалификация, което ще ви даде възможност да повишите чувствително и финансовите си приходи. Не бъдете критични към заобикалящите ви на работното място и в личен план. Възможно е да сте значително по-спокойни, ако замените служебните ангажименти с разходка сред природата.

Везни
Днес се опитайте да свършите само най-належащото и не се заемайте с допълнителни неща, защото имате нужда от почивка и не бива да се преуморявате. Колкото и да ви е трудно, се стремете да вземате разумни решения, защото от тях ще идват финансовите ви постъпления. Проявете предпазливост и не взимайте участие в рисковани начинания. Бъдете нащрек и не се намесвайте в чужди дела нито с действия, нито със съвети. Не бива да се включвате в тях, защото тогава рискувате сигурността си и финансовата си устойчивост. В никакъв случай не давайте пари назаем. Колкото и да ви е трудно, откажете поисканата от приятели помощ. Здравето ви е отлично и ви се предоставят много поводи за празнуване.

Скорпион
Днес разнообразявайте заниманията си в професионалната сфера със създаването на нови делови контакти, които могат да изиграят значима роля в живота ви. Не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време. Точно сега трябва да проявявате повече разум и предвидливост. Имайте повече доверие на съдбата. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие. Не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви напуска в професионалната сфера дори и там да срещнете конкретни спънки и затруднения. Ако бъдете възнаградени за усилията си, трябва да засвидетелствате благодарността си.

Стрелец
Всичко, което ще предприемете днес, е под знака на вашата двойственост. Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. При някои начинанието, с което се захващат, може на пръв поглед да им изглежда рисковано, но ако го огледат от всички страни, ще разберат, че опасността е единствено в това да променят консервативните си възгледи. Ако им е трудно да направят това, то да оставят хората, на които имат доверие, да решават вместо тях.

Козирог
Не си мислете, че точно в този петък ще подчинявате околните на своята воля с лекота. Наложително е да следвате строга дисциплина на работното си място и да намалите значително харчовете си в материалната сфера. Предпазвайте се от развиване на враждебно отношение към конкуренти, колеги или началници, които са в по-добро положение от вас самите. Ще преживеете сериозни сътресения, ако не се съобразите с това. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са мнителни и резервирани към всичко, което ги заобикаля в професионален, личен и материален план. В последния делничен ден запазете спокойствие и не реагирайте остро в напрегнати ситуации.

Водолей

Днес по-голяма част от вас могат да си осигурят комфорт, ако по правилен начин разпределят усилията си в професионален план. Като че ли отговорностите и задълженията ви ще се увеличават буквално лавинообразно, в крайна сметка постигнатите от вас крайни резултати ще удовлетворят очакванията ви. Осигурете си достатъчно сън, за да можете да възстановите силите си и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват през идващата седмица. Мнозина от вас ще получат неочаквани финансови постъпления, което ще им даде шанса да реализират някои неотложни покупки за себе си и дома.

Риби
През днешния петък дори и да не можете да контролирате напълно ситуациите около вас на работното място, то със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете отрицателното в свой плюс. Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо. Във връзка с това можете спокойно да осъществите отдавна планирано пътуване. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки, родители и интимна половинка. Не се извинявайте с много работни ангажименти, а в същото време да се занимавате с дейности, които само на вас доставят радост.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

23.01.2020

62
Хороскоп за сряда

22.01.2020

945
Хороскоп за вторник

21.01.2020

1815

Влез или се регистрирай за да коментираш

bool(false)