Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1 581
 Pixabay

Овен

И в последния ден от тази седмица нещата при вас ще бъдат на ниво. Можете да разчитате на интуицията си и смело да се залавяте с всякакви начинания. За бизнесмените е желателно да проверят какво подписват или договарят. Само така ще завоюват нови позиции. Пазете се от Водолей, защото може да ви донесе конфликт. В отношенията с домашните цари пълно разбирателство. За мъжете е възможно увлечение по непозната, но не забравяйте работата. Към края на деня мнозина ще са настроени оптимистично и няма да обръщат внимание на някои, които ще опитат умишлено да ги дразнят.

Телец

И днес ще сте претрупани с работа, затова е най-добре да запретнете ръкави и да планирате как да я свършите бързо и точно. Такъв извод определя, че успехите ви ще са на професионалното поприще. Добри изгледи има в бизнеса за родените през май. Контакти с нови партньори ви дават възможност за по-мащабна дейност. Родените през април, свикнали с рутината, трудно ще приемат някаква новост. Не позволявайте гневът да играе решаваща роля при някакъв конфликт следобед. Звездните знаци препоръчват да помислите за пълноценна почивка - можете днес да планирате неангажирано пътуване. Пазете се от простуда.

Близнаци

Непредвидени до момента доходи ще ви зарадват в последния ден на седмицата. Ще получите делово предложение, което ще ви настрои оптимистично. Всички съвместни дейности и инициативи могат да приключат много добре, но не бива да хитрувате и да си служите с лъжи. Не предизвиквайте съдбата, като вършите необмислени неща. Разчупването на правилата и нормите ще се окаже полезно за вас, но предварително обмисляйте какво и доколко може да си позволите на работното място. Някой може да ви направи някакво щедро обещание, но опитайте да прозрете доколко е истина. Пазете се от прибързани решения, ако от вас искат бърз отговор.

Рак

В последния ден на седмицата трудно ще се освободите от бизнеспроблемите, които ангажират цялото ви внимание. Утехата ви е, че винаги сте се справяли, ще се справите и сега, макар и не както ви се иска. Възможно е към края на деня да ви предложат да оглавите или ръководите нещо, към което проявявате интерес, но ще трябва да направите и известен компромис. Спомнете си, че понякога тактичността и дипломатичният подход са вашите силни оръжия. Очаквайте положително известие, свързано с разрешаването на личен проблем, което ще ви даде допълнителен оптимизъм.

Лъв

Днес успехите ви в работата ще зависят от това дали ще можете да се справите дипломатично с околните. Усилието ще си струва, защото звездите ви вещаят възможности за печалба. С успеха ще си осигурите и уважението на хора, които не са добронамерени към вас. Целият ден ще бъде успешен и наситен с емоции, защото късметът се настанява трайно в деловата ви дейност. Не се поддавайте на много "ценните" съвети на мъж, който ще ви се представи за добър приятел. Най-вероятно, ако се вслушате, ще последват проблеми и пречки.

Дева

Прекалено умни и логични, вие ще получите това, което искате. Петък е благоприятен за бизнес и обществена дейност и временните успехи ще ви вдъхнат оптимизъм. Той ще се подсили от някакво ново запознанство и удовлетворение от свършена работа. Очаквайте и обнадеждаващи вести, свързани с материални приходи, на среща с високопоставени личности. При мнозина вродената им изобретателност ще помогне да разрешите спорен делови въпрос. Не налагайте мнението си. Влиянието на звездите ще ви провокира към интелектуални занимания и развлечения.

Везни

Още от сутринта ще усетите подкрепа от приятел или колега и това ще повиши вярата в собствените ви сили. Някой на работното ви място, вероятно по-високостоящ от вас, ще иска повече, отколкото сте склонни да свършите. Ако не се раздразните от острия му и непремерен език, ще се справите. По-принцип за вас през целия ден няма да е излишно да бъдете гъвкави към промените. Ще се убедите, че старите подходи вече не дават необходимия резултат. Ще откриете у себе си възможности, които ще ви помогнат да се захванете с нещо допълнително, свързано с пари.

Скорпион

Днес препоръката на звездите е по-малко да си вирите носа и да не се инатите, за да не предизвикате гнева на хора, на които държите. Не се ласкайте от думите на личност, която всъщност търси услуги от вас. Бъдете благодарни, ако получите съвет как да преодолеете конфликтна ситуация. Вашата изобретателност ви помага да разрешите спорен делови въпрос. Не се мъчете да налагате мнението си, а допуснете все пак, че и вие не сте единствено прави. Вслушавайте се в съветите на другите, защото индивидуално ваше начинание, което подготвяте от дълго време, тръгва напред.

Стрелец

Днес с известно облекчение ще разберете, че финансовите проблеми се разрешават по-лесно от друг път. В бизнеса продължавате успешно да вървите към върха. Много вероятно е да направите капитал или да извлечете печалба от чужди грешки. Действайте спокойно. Възможно е и да получите предложение, което ще ви накара да се замислите върху своята бъдеща дейност. Време е да направите реална и щастлива промяна. Не се колебайте, ако тя е свързана с Овен или Козирог. Напоследък сте увлечени в работа и близките ви се чувстват пренебрегнати. Помислете за тях, а не само за приятелите си.

Козирог

Желанието да сте свободни от лични и делови задачи няма да се осъществи в последния работен ден на седмицата. Не бъдете предизвикателни или дори агресивни с човек от зодия Лъв, който ще иска нещо от вас на работното място. Сдържаността ще ви помогне да не прекъснете връзка, на която държите. Ако се опазите в определен момент от непредвидена реакция, то като цяло оптимизмът и доброто настроение ще ви помогнат да извършите добри дела, от които в крайна сметка ще спечелят не само околните, но и вие самите. Някои представителки на нежния пол ще предизвикат възхищение на коктейл или парти.

Водолей

Въпреки лежерното ви настроение днес ще ви се наложи да се приспособявате към промените около вас. Ако сте на висок пост, не се самозабравяйте. Звездните влияния ви дават всички предпоставки да успеете в дейността, с която се занимавате. Няма нужда да се доверявате на съвети на колеги, а действайте сами. Не се амбицирайте на всяка цена да постигнете целта, която сте си поставили, а намерете време и за себе си. Очертават се успехи най-вече за хората от издателската дейност и изкуството. Младите да се пазят от необмислени флиртове и срещи с непознати хора.

Риби

Наталната ви карта за последния ден на седмицата е доста неясна и противоречива. Сигурното е, че ще бъдете подложени на доста изпитания, за които причината ще е във ваши минали постъпки и решения. Колкото и да се опитвате да ги пропъдите от съзнанието си, действителността ще ви връща към някои стари решения, най-вече свързани с личния ви живот. Има вероятност да преживеете някаква раздяла. Във всеки случай спомнете си правилото "Седем пъти мери - веднъж режи" и преди да го направите, потърсете още веднъж нови начини за съвместен живот, свързани с допустими компромиси.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

16.05.2022

3733
Хороскоп за петък

13.05.2022

2625
Хороскоп за четвъртък

12.05.2022

3992