facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2 105

Овен
Днес не бива да давате никакви обещания и да поемате допълнителни ангажименти, защото няма да можете да ги изпълните. Въздържайте се от започване на необичайни за вас дейности, защото няма да можете да се справите. При необходимост потърсете помощ от специалист в дадената област и не се опитвайте да оправите всичко сами. Не са изключени и малки рискове. Личност от вашето минало ще се опита да играе отново някаква роля в живота ви.

Телец
Самоутвърждаването ви нараства и вие ще рискувате, но ще преследвате мечтите си. Ще получите приятни новини за парично възнаграждение. Всичките ви дела ще вървят без проблеми. Вашите неприятности могат да дойдат от там, че не можете да се изразите достатъчно ясно, за да убедите другите да ви подкрепят в начинанието ви. Ще е добре да се доверите на партньор, който ви разбира и ще може да изложи становището ви по-достъпно за другите.

Близнаци
Финансовото ви състояние се подобрява непрекъснато и това ви прави по-властни. Освен за близки и приятели, повече ще мислите и за собствените си интереси. Ако започнете да показвате самочувствие и да се опитвате да пренебрегвате хората около вас, вместо благодарност и признание, ще охладите  отношенията и ще се отдалечите от приятелите си. Спомнете си, че за знака ви е характерна достатъчната мъдрост, натрупана от опита, и я проявете.

Рак
Вероятно е нещо да ви подскаже, че ще тръгнете да се изкачвате по стълбицата. Днес  вярвате, че вече всичко се е преобърнало към добро и нищо не може да спре устрема ви. За да осъществите мечтите си, ще трябва да направите малка предварителна подготовка. Трябва да си осигурите сигурни поддръжници сред колегите си. Не бива да се впускате сами във водовъртежа на кариерата. Вие имате истински приятели на работното си място.

Лъв
Днес звездите облагодетелстват новите ви начинания. Проект на работното място, разработван сега, има големи шансове за краен успех. Съпротивата на някого, на когото нарушавате спокойствието, ще е нормална, но сте в състояние да я преодолеете с логични аргументи. Не се заемайте с допълнителни неща и рисковани начинания, за които не сте сигурни как ще завършат, най-малкото защото имате нужда от почивка и не бива да се преуморявате.

Дева
Напредвате внимателно, но стабилно и поставените основи ви дават възможност да работите без напрежение и да не се страхувате от неприятни изненади и катаклизми, дори и финансови. Вашата разсъдливост ви прави стабилен бизнес партньор и всеки търси вашето сътрудничество. Възникналите малки трудности ще ви изправят пред дилема и вие няма да можете сами да вземете решение. В този момент ще трябва да се опрете на съвет от близък човек.

Везни
През днешния четвъртък имате големи шансове да успеете в начинанията си. За тази цел не трябва да се заемате с най-лесната задача, а да се отдадете на занимания, които ви харесват, и на работа, която вършите с удоволствие. Колкото и трудни да са като даденост тези задачи, ще успеете да се справите и да постигнете успех само ако работите това, което ви е приятно. Доверете се на собствените си инстинкти и повярвайте в собствените си възможности.

Скорпион
Вие сте изпълнени със спокойствие и увереност и хладнокръвието ви дава възможност да се справяте с новите ситуации в работата ви. Гледате с оптимизъм към бъдещето и вярвате в добрата си звезда. Нагласата ви е такава, че трудностите, които срещате, намирате за нормални и ги преодолявате без затруднения. Ще трябва отново да запазите самообладание и да проявите хладнокръвие. Самоконтролът във всяка ситуация, особено на работното място, ще ви помогне.

Стрелец
Пред вас ще има много предизвикателства. Ще трябва да положите усилия и да докажете знания и опит, за да се представите в добра светлина. Колкото и да ви се вижда трудно, вие ще успеете, ако се мобилизирате. В началото на деня ще получите сигнал да сте по-внимателни в работата си. Той най-вероятно ще е следствие от допуснати преди грешки, чиито последствия идват чак сега. Преглътнете и си направете съответните изводи за бъдещите си действия.

Козирог
За някои от родените в края на знака в деловата сфера се очаква оживление, тъй като ще получат предложение за нова работа. То ще бъде примамливо, ще даде възможност за подобряване на финансовото положение и за повече спокойствие. Ще ви бъде леко и приятно да работите, защото няма да се изисква нова квалификация. Финансовото ви положение ще бъде задоволително, но това ще се дължи на огромната помощ и подкрепа на любим човек или роднина.

Водолей
Още от сутринта апатията ще превземе деня ви и ще ви съпътства както по време на работа, така и по време на почивка, а и в дома вечерта. Ще го отдавате на променливото време, но лошото ви настроение ще се задържи не само през първата половина на деня, така че се примирете. Нещата постепенно ще се подобряват утре и ще вървят с леки, но равномерни темпове към по-добро. Първите ви успехи ще се отразят благоприятно върху цялостното ви състояние.

Риби
Днес родените в средата на знака ще имат чувството, че са преодолели всички трудности и грижи, преживели са доста напрегнати мигове и всичко е безоблачно. Други пък ще си мислят, че вече трудностите са зад гърба им, те са едва ли не на върха и с радост ще се отпуснат. В работата си отново ще предлагате услугите си и ще се заемате с чужди дела, защото мнозина от колегите ви ще пътуват. Ще бъдете всеотдайни и всеки ще разчита на вас.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

22.09.2020

1228
Хороскоп за понеделник

21.09.2020

2269
Хороскоп за петък

18.09.2020

5356