facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1 586

Овен
Финансовата ситуация като цяло ще е стабилна, но и вие няма да се впускате в необмислени харчове. Променете някои свои разбирания, тъй като това ще ви даде възможност да постигнете ново развитие. Наслаждавайте се на шанса да избирате с кого, къде и кога. Позитивната нагласа ще ви направи победители в доста трудни ситуации. Пълният контрол върху чувствата ще ви даде възможност да тласкате съдбата си в желаната посока.

Телец
Четвъртък е подходящ да поставите по-добра основа на своите професионални интереси, дори и да не разполагате с всички необходими условия, за да ги осъществите. Внимавайте при реализацията на чисто материалните цели, тъй като там рискувате да допуснете грешка. Предприемайте пътуване, което ще ви позволи да се освободите от някои затруднения. В края на деня избягвайте рискове, ако сте се насочили към инвестирането на средства.

Близнаци
Умението ви да контролирате на сто процента емоциите и поведението си ще спечели на ваша страна уважението и възхищението на влиятелна особа. Залагайте на активния социален живот. Добре е да избягвате самотата и уединението, тъй като четвъртъкът е подходящ да грабнете шанса, който ви се предоставя със създаването на нови познанства. Денят е подходящ за водене на делови преговори и за ново начало в професионалната сфера.

Рак
Днес овладейте страстите и емоциите си, под чието влияние се намирате още от ваканцията. Насочете усилията в посока, където очаквате конкретни резултати. Стремете се към единомислие, особено ако сте избрали да работите в сътрудничество с конкретна организация, частно лице или просто сте част от голям екип. Избягвайте закъсненията, без значение дали са за работа, делови или лични срещи. Адаптирайте се към капризите на интимната половинка.

Лъв
Мнозина ще са дотолкова концентрирани в преследването на своя мечта, че на моменти дори ще са склонни към крайности. Напълно възможно е да се лутат между умереността, благоразумието и импулсивността, която на моменти ще ги прави твърде смели в действия и решения. Най-добре ще е да откриете своята златна среда, защото това ще бъде най-добрият начин да сбъднете желанията си. Бъдете решителни, но не предприемайте безразсъдни крачки.

Дева
Днес мнозина ще покажат своите идеи и потребности без страх, но в същото време всяка ваша крачка ще бъде зорко наблюдавана от недоброжелателите ви на работното място. Стремете се да не предприемате в един и същ момент твърде много инициативи, тъй като няма да разполагате с достатъчно свободно време, за да приключите с тях навреме. Четвъртъкът е подходящ да разрешавате спорове, възникнали между вас и деловите ви партньори.

Везни
Можете чрез усилена работа да постигнете повече от предварителните ви очаквания. По-голяма част ще започнат да обмислят нови възможности за професионална реализация. Напълно възможно е да се насочите към изразни средства, които могат да се окажат изключително благоприятни за началото, което искате да поставите. Авантюрите в умерени граници са изключително благоприятни за вас. Крайно наложително е да контролирате разходите си.

Скорпион
В четвъртък ви очакват запознанства и приключения от личен характер. Наложително е да се предпазвате от своята чувствителност, особено когато става въпрос за професионалното ви реализиране. Мнозина от вас ще съумеят да си възвърнат изгубени позиции или материални средства. Напълно възможно е да започнете развитието си в професионалната сфера на основа, която ще ви осигури по-добра устойчивост срещу трудностите, изпречващи се на пътя ви.

Стрелец
Днес мнозина от вас ще трябва да се опитат да култивират съдружия, които ще им помагат да осъществяват амбициите си. Други не трябва да обръщат гръб на стар приятел, защото самите те могат да попаднат в сложна ситуация. Стремете се да бъдете себе си, особено когато сте изкушавани от възможността да подражавате на по-силните от вас. Ще имате възможност да пътувате за удоволствие, но също така ще можете да тръгнете на път и по работа.

Козирог
Днес чрез свойствената ви аналитичност и интуиция ще успеете да налучкате правилната посока за развитие през новата година. Благодарение на вродената си съобразителност ще можете да постигнете част от мечтите си, без това да е с цената на голям компромис от ваша страна. Опитайте се внимателно да планирате предстоящо пътуване. Чрез отстъпчивост да постигнете разбирателство с интимната си половинка по въпроси, по които сте на различни мнения.

Водолей
Четвъртъкът за вас е подходящ за водене на делови преговори и за поставяне на ново начало в професионалната сфера. Нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от постигането на добри резултати в професионалната сфера. Напълно възможно е да имате потребността да разполагате с педантичен план за работа и почивка, за да можете успешно да възстановявате изгубените си сили. Ще получите заслужено материално възнаграждение.

Риби
Днес можете да постигнете набелязаните от вас цели, като използвате силни аргументи в своя полза, особено ако трябва да защитавате позицията си пред началници или високопоставени особи. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се срещат с хора, които ще повлияят по положителен начин на бъдещото им професионално развитие. Обръщайте внимание на детайлите, защото финансовите ви постъпления ще зависят изцяло от вашите планове.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

28.09.2020

4438
Хороскоп за четвъртък

24.09.2020

1855
Хороскоп за сряда

23.09.2020

1372