facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1342


Овен
Не губете мотивация
Днес при родените от този зодиакален знак ще се наблюдава тенденция за лесно преодоляване на трудностите във всички житейски направления. Избягвайте компанията на лъжеприятелите, защото те могат да ви навлекат единствено и само неприятности и главоболия. Съсредоточете се в намирането на правилна стратегия на действия в областта, където чувствате, че имате сериозни затруднения. Насочете усилията си в една посока в професионалната сфера, ако искате да постигнете добри резултати. Не си позволявайте да губите мотивация да преследвате докрай стремежите си въпреки пречките и нанесените ви поражения от страна на съдбата.

Телец
Следвайте своя път
Следвайте своя път, дори и да сте критикувани често за решенията си от страна на близки, приятели, колеги или интимната ви половинка. Представителите на този зодиакален знак ще трябва да поставят под пълен контрол желанията и амбициите си в професионалната сфера. Необходимо е по изключително точен начин да определите кога и по какъв начин да действате, за да се радвате на успехи. Не си позволявайте прибързаност, особено при подписването на важни за вас договори. Опитайте се да укрепите вече заетите от вас позиции на работното си място.


Близнаци
Развивайте инициативите си

Днес развивайте своите инициативи съобразно промените, които настъпват около вас. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, могат да предприемат някои промени в семейството си. Напълно възможно е малцина да започнат инвестирането на средства в нов дом, но като че ли това ще бъде възможно за тях, ако имате пълната подкрепа от страна на интимната си половинка. Четвъртъкът за всички като цяло е подходящ за учене, пътешествия, кореспонденция с лица, живеещи далеч от вас, както и за планиране на някои семейни инициативи.

Рак
Използвайте чара си
Днес ще е успешен ден за тези представители от знака, които имат силно изразена индивидуалност, особено при преследване на интересите си, независимо за коя сфера на живота става въпрос. Не прекалявайте с удоволствията, особено ако имат вреден ефект върху здравословното ви състояние. Използвайте чара си в контактите със заобикалящите ви в личен и професионален план. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на добри придобивки от материален характер. Ще имате възможност да подобрите своята квалификация с цел намиране на по-добра работа или да заемете по-висок пост.

Лъв
Оригинални идеи
За мнозина от знака четвъртъкът е подходящ за промяна, но тя ще бъде особено благоприятна за вас, ако сами я предприемете. Оригиналните ви идеи могат да се превърнат в нов тип предизвикателство за вас в професионалната сфера. Търсете съмишленици сред колегите и деловите си партньори, с които сте работили до момента. Колективният тип осъществяване на проектите ще ви носи много повече успехи, отколкото ако се насочите към самостоятелна реализация. В любовта ще успеете да преживеете непознати за вас до момента емоции.

Дева
Наложете си самоконтрол

Днес почти всички от знака ще трябва да налагат пълен контрол върху дейностите, които са приоритетни за тях. Не изневерявайте на себе си, като предприемете крачки в една или друга професионална посока, които могат да ви навлекат главоболия. Ще действате магнетично на представителите от противоположния пол. Труден ще е четвъртъкът за трайно обвързаните. Всички обаче ще трябва да се отнасят практично към въпросите, които са от битов характер. Избягвайте рисковете, тъй като те могат да станат причина за редица ваши главоболия в близко бъдеще.

Везни
Показвате умствени способности
В четвъртък ще разполагате с отлични умствени способности, които могат да ви помогнат да превърнете невъзможното в реално в професионален, материален и личен план. Не се опитвайте да заобикаляте правилата, установени много преди вас, защото рискувате да влезете в противоречие със заобикалящите ви. Търсете компромисно решение на съществуващите проблеми в отношенията си с интимната половинка. Някои неочаквани събития с бързо развитие ще поставят на изпитание вашата емоционална и физическа устойчивост.

Скорпион
Отстоявайте позициите си

За представителите на този знак четвъртъкът е подходящ да направят цялостна равносметка на миналото, за да уточнят своите приоритети за бъдещето. Не се колебайте да отстоявате своите позиции независимо в коя житейска област или на какво ниво. Отърсете се от страха, защото той може да ви отдалечи от реализацията на мечтите. Около мнозина от родените под този зодиакален знак ще се наблюдава раздвижване в професионален и личен план, което със сигурност ще доведе до множество промени за вас.

Стрелец
Чувство за справедливост

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак могат да очакват раздвижване в материално и професионално отношение. Използвайте вроденото си чувство за справедливост при разрешаването на някои сложни междуличностни отношения със заобикалящите ви на работното място и в личния ви живот. Напълно възможно е част от вас да имат нуждата от даване на външен израз на своите чувства и емоции в любовта пред интимната си половинка. Отделете време за приятелите, които в последно време пренебрегвате, и за интимната си половинка. Не бягайте от обичайното си обкръжение, дори и на моменти да имате нужда да сте сами.

Козирог
Динамичен ден

В четвъртия делничен ден на седмицата мнозина от родените под този зодиакален знак ще са изключително възприемчиви към потребностите, желанията и болките на заобикалящите ги в професионален и личен план. Напълно възможно е да се опитате да прекрачите прага на възможностите си в чисто делови аспект, което ще ви даде нов тип осъществяване на работното ви място. В любовта е необходимо да се отнасяте с по-голямо доверие към интимната си половинка. Денят ви ще бъде динамичен от чисто емоционална гледна точка.

Водолей
Бъдете реалисти
Днес не се опитвайте да преценявате дали нещата около вас са положителни или отрицателни, защото това единствено може да ви го покаже бъдещето, но не се изолирайте така, че да загубите реална представа за нещата такива, каквито са. Колкото по-големи реалисти сте сега, толкова по-оптимистична нагласа ще имате и за бъдещето. Мнозина от вас ще бъдат изправени пред изгодни положения за развитие в професионалната сфера. По-голяма част от вас ще са пред прага на нов период в живота си, който може да ви донесе много радости, но също така ще ви изправи и пред трудности, с които ще трябва да се справите по възможно най-добрия за вас начин.

Риби
Наблегнете на практичността

Днес ще ви се наложи да концентрирате енергията си върху изцяло практичните страни в професионално отношение. Не се опитвайте да пренебрегвате детайлите, защото именно те ще ви дадат всичко, от което се нуждаете на този етап от време. Стремете се да бъдете себе си, дори и с риск това да не допадне особено много на някои ваши колеги, делови партньори или високопоставени особи. В предпоследния работен ден на седмицата се опитвайте да подпомагате хората около себе си, защото само така ще можете да се чувствате полезни.

Още

Хороскоп за петък

21.02.2020

154
Хороскоп за четвъртък

20.02.2020

1574
Хороскоп за сряда

19.02.2020

1824