facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

4 358


Овен
Днес се опитайте да вложите цялата си енергия за постигане на начинанията си в професионалната сфера. Не се колебайте да се заобиколите с предани колеги и делови партньори. Ще се нуждаете от положителната оценка от страна на близките ви. Мнозина ще имат силата и възможността, когато вземат решение, то да е окончателно и да преследвате произтичащите от него крайни резултати. Вероятно вълнуваща среща ще покори сърцето на тези от вас, които не са обвързани. Необходимо е да се справите успешно с разрешаването на сериозна дилема, която може да засегне по някакъв начин делата ви в професионалната сфера.

Телец
В днешния четвъртък за вас ще са улеснени интелектуалните занимания и именно в тази посока ще можете да се развивате успешно по начин, който ще ви позволи отлични финансови постъпления. Не се опитвайте да надскочите реалните си възможности, защото рискувате да се преуморите. Чрез аналитичност и интуиция можете да постигнете забележителни резултати в професионалната сфера. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще са ангажирани по-скоро с изучаването на заобикалящия им свят, отколкото с някакви конкретни инициативи. Ще започнете да конкретизирате целите си едва тогава, когато се почувствате напълно подготвени.

Близнаци
Днес ще имате пълен набор от информация за това какво става на работното ви място и дори за конкурентите ви, за да осъществите по възможно най-правилния начин проектите си. По-голяма част от вас ще получат приятни новини, изпълнени с обещания и гаранция, които от своя страна ще ви помогнат да увеличите значително финансовите си постъпления. Използвайте способността си да бъдете убедителни, особено ако от това зависи реализацията на личните ви инициативи в професионалната сфера. Възможно е известно време да се лутате, докато намерите най-правилния начин за това, но след като веднъж вземете конкретно решение, то добрите резултати ще са въпрос на време.


Рак
В четвъртък мнозина от вас ще установяват лесен контакт с държавни органи или организации. Напълно възможно е именно те да ви помогнат да постигнете свое желание, особено ако от това можете да извлечете по-голяма стабилност за себе си или членовете на семейството си. Опитайте да се адаптирате към едно развитие, което ще ви даде шансове, с които не сте разполагали до момента. По свой начин ще откривате новите възможности и хоризонти пред себе си в професионално отношение. С по-голямо внимание се отнасяйте към партньора в любовта. В нея ще намерите така необходимата за вас и интимната ви половинка златна среда, особено когато става дума за семейния ви бюджет.

Лъв
Напълно възможно е днес търсенията ви на работното място да бъдат напълно оправдани, и то благодарение на интуицията, с която подхождате към нещата. Опитайте се да премахнете някои малки пречки и затруднения, които спъват развитието ви. Стремете се да правите най-доброто, на което сте способни, защото това ще ви даде възможност да бъдете конкурентоспособни в деловата област. Стремете се да поемате минимум риск, но с очакване за получаването на високи резултати. В любовта като че ли ще искате повече от партньора, а ще предлагате в замяна твърде малко. Не пропилявайте лекомислено наличните си финансови средства, особено ако имате определени планове за спестените пари.

Дева
Днес не надценявайте, но и не подценявайте текущите си затруднения от делови характер. Постарайте се да изградите реална картина за обкръжаващата ви среда. Опитайте да задоволите естетическите си потребности, като обърнете по-специално внимание на външния вид и стила си на обличане. Концентрирайте усилията си в конкретните си инициативи, без значение дали са от лично или професионално естество. Не позволявайте да сте под голямо напрежение, защото то ще влияе негативно върху здравословното ви състояние.
Днес опитайте да не сте прекалено амбициозни, защото едва ли това ще даде някакъв положителен за вас ефект, ако прекалено насилвате събитията в деловата сфера. Поемайте нови отговорности с пълното съзнание, че началниците и високопоставените особи ще имат конкретни очаквания от вас. Мнозина от вас ще получават подкрепа за част от деловите си инициативи. Въпреки това ви съветвам най-много да разчитате на способността си да улавяте шанса, когато такъв се появи. Не бързайте с допълнителните ангажименти, особено ако не сте приключили с текущите си. Ще разполагате с добра възможност за печалба.

Скорпион
В днешния четвъртък отсявайте ангажиментите си и се постарайте  да избягвате ангажименти, които ще са с временен характер. По-добре се насочете към такива, които могат да повлияят цялостно върху способността ви да печелите добре, а и да имате желаната от вас реализация в професионално отношение. Незначителните на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото ви бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Възможно е да преустановите контакти със свои стари приятели, с които отношенията ви не са били особено искрени.

Стрелец

Днешният четвъртък ще е плодотворен и сравнително успешен, независимо че ще се наложи да защитавате интересите и правата си. Направете го спокойно, но и не отстъпвайте. Ако се наложи да направите компромис, нека да е такъв, че да ви остави място за бърза реакция и промяна в друг близък момент. Денят не е губещ. Ако днес се заемете с нещо сериозно, то ще стане. Не започвайте необмислени нови неща. Всичко, което правите днес, трябва да е плод на планове или разработки от предишни дни. Довършвайте започнатото. Денят е на малките, но сигурни победи.

Козирог
Денят е натоварен, но слабо продуктивен. Срещите ви няма да дават очаквания резултат. С партньорите си говорите на различни езици и разминаването ви е пълно. Отложените приятелски срещи по всяка вероятност ще се проведат и това е единственото приятно нещо, което ще ви се случи през този четвъртък. Не се чувствате достатъчно силни за каквато и да е инициатива. Работете в колектив. Само там може да се зарадвате на някаква победа. Добре ще е да се присъедините към по-силни, по-успешни и по-имащи от вас. Ще се ядосвате за чужди грижи, ще се чувствате безпомощни да помогнете на близък. Днес ще усетите неприятна липса на пари.

Водолей
Каквото и да правите през днешния четвъртък, старайте се да мислите нестандартно, опитайте се да вложите творчество. Ще изпитате удоволствие от работата си и ще се получи нещо много добро. Хората на творческите професии и изкуствата днес ще имат успех. Ще получат и заслужено признание. Всички отложени задачи, срещи и разговори днес ще се проведат и ще са сполучливи. Ще се чувствате удовлетворени и ще ви радва признанието на другите. Подгответе почистването на дома си.

Риби
В днешния четвъртък всяка работа ще завърши добре, макар че няма да отговаря на това, към което се стремите. Назрява конфликт с колега, постарайте се да го парирате. Амбицията ви е да почне бързо развитие на нещата, които планирате. Готови сте да търсите подкрепата на силен на деня човек, но може би е добре да помислите и за резервен вариант. Понякога силните хора са еднодневки и не може да се разчита на тях. Ориентирайте се към професионалисти във вашата сфера, тяхната помощ е по-сигурна. Излишната ви доверчивост може да ви изиграе лоша шега.

 

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

30.09.2020

1552
Хороскоп за вторник

29.09.2020

2556
Хороскоп за понеделник

28.09.2020

4717

Влез или се регистрирай за да коментираш