Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1 305
 Pixabay

Овен

Разбирате, че нещо около вас не е наред и трябва да си изясните какво става. Не проявявайте подозрителност. Не всички, които са около вас, ви мамят, а и не става дума за измама. Може би дори вашите близки и приятели ви пазят от неприятни инциденти. Възможно е да потънете в безрезултатна работа. Откажете се от рисковете и ще отхвърлите много работа. В края на деня няма да сте изцяло доволни от направеното. Вашият проблем е, че мислите за много неща едновременно. Старайте се околните да не разбират какво точно правите, намеренията и плановете ви. Независимо от това равносметката ще бъде положителна.

Телец

Четвъртъкът ще ви предложи подходящи условия за нещо, което ще успеете да направите или да оправите. Нещата ще се подреждат доста добре в делово отношение, особено за родените през май. С лекота ще се справите с проблем, който до сега ви е плашил много и поне десет пъти сте го премислили. В следобедните часове глупави проблеми на околните ще ви вдигат кръвното, но това се дължи не на проблемите им, а на вашата чувствителност. Не бива да обръщате днес внимание на молби, които според вас не заслужават внимание. Не си губете времето със загубени каузи или с неща, които ви се струват ненужни или остарели.

Близнаци

Първата половина на деня ще премине под знака на много и разнообразни ангажименти. След това ще ви се наложи да се занимавате с роднини, които ще ви нападнат с предложения и приказки. Не допускайте конфликти, но се освободете от тях колкото се може по-деликатно и бързо. Хората, които се занимават с творчески проблеми, ще завършат деня най-удовлетворени. Всичко, което направите в съдружие с някого, ще бъде добре. Съдружията ви ще са трайни и действени. Много от вас днес ще се освободят от чувство за вина към някого, ще помогнат на друг и ще срещнат трети, който бързо ще спечели сърцето им. Запазете любовните си територии.

Рак

Много неприятен разговор днес ще ви разстрои. Поводът ще бъде делови, но полека нещата ще се прехвърлят и на доста лична основа. Приятелско предателство ще започне да прозира зад думите на съвършено чужд и случаен събеседник. Огледайте се, не допускайте вашите тайни да се разхождат наоколо, това не ви помага. Бъдете по-предпазливи в приказките си точно днес, когато ще се чувствате огорчени и ще ви се иска да натриете носа на някого. По-добре се обърнете към идеята за купуване на имот извън града, както сте го замислили в предишни периоди. Това ще е началото на редица приятни случки в живота ви.

Лъв

Трябва да отхвърлите натрупана и поизостанала работа. Това ще ви напрегне. Не ви е по сърце да се затваряте в офис и да се ровите в книжа, но ще трябва да сложите в ред документацията си. Като изключим нежеланието ви да се ровите в документи, денят ще мине спокойно, ще получите пари, ще ви се изплати отдавна свършена работа и ще се замислите за купуване на нещо голямо. В следобедните часове среща с хора, на които държите, ще ви тонизира и ще ви активизира за работа. Възможно е някои от вас да работят и извънредно по проект, който изведнъж ги е привлякъл. Старайте се да не спорите и да не влизате в конфликти.

Дева

Днес няма да върви нищо, както го искате. Ако водите дело, има опасност да го загубите, особено ако се отнася до лични финансови средства или имот. Независимо дали го искате или не, след обяд ще присъствате на среща, която ще се окаже много важна за вас. Ще ви събуди от летаргията, към която сте се запътили, ще ви извади от безразличието и от психическата умора на последните дни. Не ви съветвам да правите генерални промени, но е добре да прегледате отново деловите си планове за утре. Имате шансове за материални придобивки, за сключване на големи сделки и за включване в печеливши проекти. Огледайте се.

Везни

Очаква ви много натоварен делови ден. Действате с увереност, имате размаха на големите си намерения и ще можете да ги осъществите. Днес ще повишите самочувствието си, защото ще чуете оценки, които отдавна очаквате. Подготвени сте за тях и ви е приятно. В живота ви след всяко неравновесие настъпва хармония и ред, така е и днес, всичко върви по ред и с хора, които сте решили вие. Не бъдете прекалено доверчиви и самонадеяни. Съгласувайте финансовите си действия с фамилията си, могат да ви дадат не само добри съвети. До края на деня от покровител ще получите интересна и полезна информация.

Скорпион

Всичко днес ще ви помага. Ако не се чувствате добре, вие самите ще си поставите вярната диагноза и ще потърсите помощ. Това са психологически бариери преди всичко, които имат соматична проява. Около новолунието разбирате къде и с кого бъркате и имате възможност за корекции. Направете ги още днес. Ако има на кого да се извините, също го направете - това се запомня, особено ако извинението е от Скорпион. Не обичат игрите зад гърба ви и днес ще ликвидирате в зародиш такава ситуация. Всички около вас ще ви бъдат благодарни. Неприятен делови разговор с мъж ще ликвидира тежка ситуация на работното ви място.

Стрелец

Денят ви ще започне с борба, която ще завърши с бърза победа, за нещо, което е важно за бизнеса и мнозина преди вас не са могли да осигурят. Ще почувствате промяна. Тези от вас, които кандидатстват за работя, ще са приети, без дари да се налага да подават документи. Ако ви предложат курсове за преквалификация или за изучаване на чужд език, не ги пропускайте. Всичко, което започнете сега, в един бъдещ момент ще се окаже много необходимо. Не обещавайте неща, които не можете да изпълните. Ако го направите - в близко бъдеще ще платите за непремерената си сговорчивост. Не пренебрегвайте дреболиите в работата си.

Козирог

В неприятен разговор някой ще се опита да омаловажи уменията и познанията ви. Този разговор не бива да ви притеснява, още повече че имате възможности да решите всичко, изправило се пред вас във ваша полза. Имате силите да се преборите с конкуренцията; единственият, който ще ви се опре, ще бъдете вие самите - защото трудно се променяте или ваш много близък човек, който се страхува да не се провалите. Не бива да си позволявате рискове, но в тази борба с конкурент, бъдещето и победата е на ваша страна. Подгответе колектива, с който работите, бъдете деликатни, ако се налагат болезнени промени, но ги направете.

Водолей

При семейните ще има разногласия по повод бъдещето им в бизнеса. Ще са продиктувани от чисто паричните затруднения, пред които сте изправени. Това е временно. Парите, които получавате, влагате в материални придобивки, които за момента не са ви особено нужни, но ви изграждат лице на бизнесмен с широка ръка. Покупките ви създават сигурност на самите вас - доказвате си, че имате и можете. Това не ви е най-нужното в момента. С бъдещ партньор се опитвате да се надхитрите, но не се поддавайте лесно на увещанията за вложения. Разделете си разходите по равно и като получите гаранции, тръгнете с обща дейност.

Риби

Доближавате се до една голяма реализация в професията си. Ще почувствате удовлетворение и ще предприемете най-точните ходове. Днес е денят с големия ви късмет. Изберете към кого да се насочите, какво да искате, с кого да тръгнете. Някои от вас ще променят тактиката си по отношение на хора, които не са особено морални. По-малко говорете за себе си и за намеренията си, не се раздавайте. Вечерта ще се наложи да изясните отношения с интимния си партньор. Не допускайте ожесточаване, спокойствието ви е много нужно. Семейните ще имат грижа с дете, с общи усилия ще се справите.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.02.2023

6438
Хороскоп за четвъртък

02.02.2023

8006
Хороскоп за сряда

01.02.2023

2158