Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

4 879
 Pixabay

Овен

Днешният ден ви обещава приятни изживявания. Вдигате си нивото, ако правите прехвърляния на права или документи и вадите различни удостоверения; ако регистрирате нещо днес, то ще се подрежда бързо и лесно. Старайте се да се доказвате и в работата, ако днес се натоварите, ще се забележи и ще даде много бързи плодове. Вечерта си уредете среща с хора на големия бизнес, намерете човек, който да ви представи на хора от властта. Сами няма да стигнете далеч, но с подкрепата на хора с връзки ще вървите с по-малко препятствия напред. Само се пазете от преиграване.

Телец

Ще можете да разчитате на всичките си познати и приятели - и от ученическите, и от студентските години. Ще ви се обадят и колеги от предишни работи, така че ще имате силата да потърсите това, което ви се дължи. Издължете се и вие. Проектите ви ще се приемат; денят е много добър за приемане на допълнителна работа, за преминаване на нова работа, за назначения на нови хора. Получавате добро заплащане за далеч по-малък обем на работа и това е като че ли реванш на съдбата за тежките моменти преди време. От днес подготвяте няколко часа или ден сред природата заедно с любимия човек.

Близнаци

Чакат ви пътувания и промени. Пътуванията ще е най-добре да си ги подготвите вие самите. Промяната може би ще се предизвика от негативни фактори и това е неприятното. Днес до края на деня, ако има нещо да се случи, то ще се случи и ще ви затормози, и ще ви обърка плановете, но точно това вероятно ще ви отвори вратите към едно по-добро бъдеще. Бъдете много наблюдателни и следете какво ви се случва днес, кого и при какви обстоятелства срещате и какъв е поводът за тези срещи. Избягвайте хората, които при първата среща започват да ви разпитват настоятелно за делата ви.

Рак

Слезте на земята, работете, натоварвайте се и нека шефовете ви да забележат това. Разпределете точно времето си и ще свършите всичко набелязано - това също ще направи впечатление. Бъдете по-дипломатични, Раци, бъдете обърнати повече към другите и ще намерите начина да определяте къде се намирате в делово отношение. Ако работите в свой бизнес, вглеждайте се повече в останалите звена от професионалния терен. Доверете се и на интуицията си, тя ще ви води по най-добрия път. Сънищата ви ще са пророчески, не забравяйте с какво чувство или настроение се събуждате, дори да не помните какво сте сънували.

Лъв

През тези няколко дни от сряда насам разбирате дали и как можете да се справите с неприятни ситуации. Днес ще се убедите, че можете да се справите и с неочаквана добра ситуация, без да разстроите целия си създаден ред в деловата дейност и без да се нуждаете от чуждо одобрение. В личния ви живот ще има нещо, което ще трябва да се разреши от двама. Не оставяйте любимия човек да се справя сам с възникналата ситуация. Направете необходимото, за да протече и животът ви по-нататък много по-гладко и стабилно. В деловата ви сфера нещата ще вървят рутинно и мудно.

Дева

Пазете се днес от това незаслужено да обидите някого, ще ви се върне лошо още до края на деня. Място, от което сте получавали удари под кръста, вече няма да има значение за вас. Ще изчезне под напора на някаква сила или събития. Ще насочите усилията и работата си в най-перспективната посока. Съсредоточете се - и днес, и утре имате време да изработите стъпка по стъпка движението си в тази посока. Работите здраво и по свой, и по чужд проект и намирате в лицето на автора му много верен съратник. Важно е за вас да поддържате тези отношения, да не палите сами страсти и дрязги, дори да са под формата на научни спорове.

Везни

Днес и утре работете с повече хъс. Съдбата ще награди вашата инициативност, ако я проявите. Пълнолунието се е отразило добре на джоба ви, сега е време да се отрази добре и на работа ви, по-скоро на темпото на работа. Не отлагайте за утре това, което можете да свършите днес. Всяко разтакаване ще води до изместване на центъра на дейността ви, до спорове или до преминаване в други позиции. В никакъв случай не се бъркайте в чужди спорове и не позволявайте да ви намесват под какъвто и да е предлог. Не давайте мнения, не критикувайте, не давайте и непоискани съвети.

Скорпион

Правите опасен емоционален кръст с ваши много близки хора и дано да нямате поводи за спречкване, защото то ще е много неприятно и тежко. Може да провалите дори общите си интереси с близки хора, ако работите заедно. Сдържайте емоциите си, понякога те са убийствени преди всичко за вас, после за другите, така че днес дръжте езика си зад зъбите. Съдбата действа с вас като чук с наковалня и непрекъснато ви учи да не се отчайвате. Много от вас по тази причина са родени победители. Вечерта може да влезете в пререкания със служител на закона, поводът ще е дребен, неприятностите - големи.

Стрелец

Днес ще ви направят странно, но много интересно предложение и съветът ми е по принцип да го приемете, а през следващата седмица да правите проверките си. Не е нужно и никой няма да ви притиска да подписвате договори или други документи, свързани с него, още с първите разговори. Така че няма да имате от какво да се притеснявате. Настъпват два много благоприятни дни за годеж или брак. Домът ви ще се изпълни от нещо непредвидено, изобщо тази седмица за вас като че ли беше като рога на изобилието - каквото ви се поднесе, беше все много, искрящо и за дълго.

Козирог

Ако нямате работа, днес е времето да се явявате на интервюта, на изпити, да подавате молби - от десет места поне на две ще ви одобрят и ще ви поканят да работите за тях. Ако искате да смените работата си, днес ще намерите нещо изгодно и перспективно. С действия и работа ще забравите неудобствата от предишните дни, колебанията и загубите, ако имате такива. Има вероятност и парите ви да станат повече. Денят е подходящ да поставяте условия, да искате своите си права или да отнемате чужди. Ще сте в челната редица и сред тези, които знаят какво и как да си поискат.

Водолей

Водолеят не може да бъде дълго ограничаван. Търпението ви е малко, а силите ви напират към повърхността, което невинаги е добре за вас. Обхванати сте от някаква страст и в личния си, и в деловия си живот и не мислите за последствията. Отговорностите ви са големи, но и това не ви спира от авантюри. Ако успеете да прекрачите задръжките си и да действате малко по-дипломатично, няма да имате неприятности днес в контактите, към които се стремите. Дано да знаете какво правите, защото желанието ви да навлезете в непознати професионални кръгове може да провали плодовете от дейност, в която сте ненадминати професионалисти.

Риби

Очакват ви трудни избори - не един и не два дори. Ще трябва да изберете поведението си, ако очаквате назначение на нова работа. Не съобщавайте, че напускате, преди да сте получили заповедта за назначение. Ще се прояви днес към вас някаква агресия, някой ще ви крещи, ще се опита да ви натовари със собствената си вина, има начин да не му се дадете, още повече че как стоят нещата знаят всичките ви колеги. Ако постъпите разумно и спокойно, проблемът ще се разреши, преди още да се е разразил. Отложете рисковани срещи и пътувания, нищо няма да загубите или да закъснее фатално.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

02.12.2022

1162
Хороскоп за четвъртък

01.12.2022

1206
Хороскоп за сряда

30.11.2022

3643