facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

17 491

Овен
В днешния четвъртък постигнатите от вас отлични резултати от делови характер ще ви осигурят подкрепата на широк кръг от хора, като част от тях ще са сред колегите, деловите партньори, но най-голям ще е делът на високопоставените особи. Опитайте се да използвате създалата се положителна среда като стимул за постигането на част от целите си, които до момента сте приемали като невъзможни за постигане. Издигнете се над ежедневните събития, за да можете да си дадете ясна сметка докъде сте стигнали като развитие в професионалната сфера. Обмислете внимателно плановете относно някои ваши делови инициативи.

Телец
Днес поставете на първо място резултатите, които преследвате, и след това потърсете средствата, с които ще можете да ги осъществите. Отнесете се с по-голямо доверие към професионалната си компетентност независимо от съмненията, които понякога взимат превес в съзнанието ви. Опитайте се да разширявате възможностите си, като не се страхувате да експериментирате. Искайте и ще ви се даде! Така ще разполагате с всичко необходимо, за да поставите под стопроцентов контрол започнатите от вас делови инициативи, дори и да отбележите ново начало в това направление. Позволете на интуицията да ви помага при правилното ориентиране.

Близнаци
Днес за почти всички от знака е задължително да открият правилния подход в отношенията си с прякото им обкръжение в личен и професионален план. Необходимо е да анализирате вече изминалите събития в деловата сфера, за да знаете какви са конкретните ви очаквания от бъдещето. Тези, които са притеснени от лични грижи, да оставят събитията да следват своя естествен ход. Не насилвайте късмета си, но ако с нещо конкретно можете да го подпомогнете, не се колебайте да предприемете необходимите ходове. Търсете щастието и ще го постигнете без условностите, които понякога поставя съдбата. Наслаждавайте се на всеки миг и постигната малка победа.

Рак
Днес не закъснявайте с крайните срокове, дори и това да е в интерес на работата ви. Наложително е повече от всякога да сте реалисти в професионалната сфера, ако искате да оцелеете без сериозни наранявания от страна на конкуренти и недоброжелатели. Опитайте се да систематизирате желанията си в делови, материален и личен план, защото това ще ви помогне да изберете най-правилната тактика за действие. Загърбете мнителността си и не прекалявайте с някои свои увлечения, особено ако се изразяват в това да работите много повече и да нямате дори и минута отдих. Опитайте се да сте съпричастни към вълненията на членовете от вашето семейство и да сте последователни в изискванията си към интимната половинка.

Лъв
В днешния четвъртък се стремете да направите всичко необходимо да сте удовлетворени в личен, професионален и материален план. Но знайте, че ако нещата не се получават така, както вие го искате, то не е задължително проблемът да се крие във вашите действия. Опитайте се обаче да не усложнявате ситуацията за себе си, като си създавате допълнителни задължения и отговорности, които на този етап можете да си спестите. Необходимо е да сте здраво стъпили на земята, особено ако семейството разчита на вас и на решенията, които трябва да вземете. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни към демонстриране на невъздържаност в професионалната сфера.

Дева
В днешния четвъртък е възможно мнозина от вас да се затворят и да станат неконтактни, но това, от една страна, ще има положителен за вас ефект, тъй като ще можете да си дадете ясна сметка кои са вашите приоритети и към какво се стремите в живота си. Някои умело ще могат да намерят противодействие на всяка атака, отправена им от колеги, делови партньори или недоброжелатели. Всички представители на знака трябва да опитат да са стриктни в изпълнението на задачите и няма да имат проблеми. Съветвам ви да действате със сърцето и по-малко с разума си в любовта, особено ако сте от необвързаните представители на знака.

Везни
Днес мнозина от вас ще се нуждаят от самостоятелност в процеса на изпълнение на задълженията си в службата. В случай че обстоятелствата ви наложат или по свое желание решите да работите в колектив, то трябва да се пазите от клюки и интриги по ваш адрес, още по-добре ще е, ако не давате повод да ставате център на внимание. Отношенията ви с интимната половинка ще са доста напрегнати още от заранта, затова се опитайте да разведрите обстановката с малък подарък или жест на внимание. Влагайте повече разум в разходите си. Опитайте се да откриете нов източник на средства, като това можете да постигнете, ако работите в съдружие с близък.

Скорпион
Мнозина от Скорпионите са в трепетно очакване на предстоящите събития, които в повечето случаи засягат работата им. Вероятно тази е причината, поради която ще се активизирате за осъществяване на личните си намерения в тази област. Четвъртък ще премине твърде успешно за представителите на зодията. Истина е, че по отношение на партньорството и деловите контакти някои ще се опитат да постигнат целите си на всяка цена, но подобна форма на агресивна изразност едва ли е оправдана сега, тъй като денят не ви лишава от сполука в професионален и личен план. Благодарение на положителното влияние на звездите ще можете да увеличите приходите си и да умножите имуществото, което притежава семейството ви.

Стрелец
В днешния четвъртък по-добре се опитайте да насочите енергията си към дейности, които биха увеличили чувствително паричните ви постъпления. Не се отказвайте от мечтите си в професионално отношение, дори и да ви се струва, че това ще ви коства много усилия. При физически натоварвания се предпазвайте от наранявания, причинени от невниманието ви. Внимателно се отнасяйте към неочакваните си финансови придобивки, защото те могат да разрешат редица ваши стари проблеми.Четвъртъкът е благоприятен за всичко, което може да ви донесе увеличени финансови постъпления и не на последно място, осъществяване на професионалните ви проекти.

Козирог
Днес на мнозина от вас ще се наложи да влагат нова енергия и сили в професионалните инициативи, с които са се заели. Напълно възможно е да ви хрумнат нови идеи, благодарение на които да поставите реализацията си на ново ниво, което ще ви даде по-голяма стабилност и в материалната сфера. Опитайте се да предвидите всички детайли, възникващи в процеса на работа. Щастливо стечение на обстоятелствата ще ви предостави възможност за поемане на допълнителни отговорности в професионалната сфера. Продължавайте да разчитате на здравия си разум, особено ако искате да съхраните постигнатите до момента резултати в делово отношение непокътнати.

Водолей
Днес за мнозина от вас ще се окаже важно да направят точен разчет на приходи и разходи, за да не допуснат дисбаланс в материалната сфера. Звездите ви вещаят четвъртъкът да е изключително благоприятен за балансиране на приходи, разходи и професионални ангажименти. Напълно възможно е да планирате работните си задължения за дълъг период напред, което от своя страна ще ви помогне да предвидите възникването на евентуални трудности. Ще се радвате на приятни новини, казани ви от партньора в любовта или близък приятел. Наложително е да си дадете ясна сметка какво сте и какво още ви се иска да постигнете. Яснотата ще ви мотивира да действате в правилна и най-вече в градивна посока.

Риби
Днес не се отказвайте от плановете си, дори и да се изправите пред някои непредвидени трудности. Ще имате забележителен успех в материален план. В любовта дайте и ще получите много повече от очакванията ви. Новини за увеличаващите ви се придобивки ще определят някои ваши ходове от личен и професионален характер. Напълно възможно е да ви бъдат възложени задачи, благодарение на които тенденцията за подобряване на материалното ви положение да продължи в градивна посока. Не пришпорвайте съдбата си в посока, в която не знаете какви резултати ще получите. От изключителна важност за вас е постоянството, когато става въпрос за личните ви проекти и инициативи.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

04.07.2020

953
Спортна тв седмица

03.07.2020

87
Хороскоп за петък

03.07.2020

5820

Влез или се регистрирай за да коментираш

×