Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

8 522
 Pixabay

Овен

Направете всички промени, за които сте мислили преди. Днес му е времето. Те могат да са и в офиса, и в дома ви. Ако усетите съпротива, отложете намисленото, особено в дома ви, не ви трябва конфронтация и сблъсък точно сега. Ще имате достатъчно време да убедите околните, че това, което искате, е не само полезно, но и необходимо. Всяко отлагане на разговори, разправии, обяснения ще бъде спасително за бизнеса и за любовта ви. Проявете търпение и разбиране към другите, това е крачката към тях. Вечерта може да ви изненада с игра в интимните отношения.

Телец

Днешните ви срещи с хората крият бъдещи партньори. Бъдете много внимателни и се взирайте в хората, с които говорите, които ви търсят или вие ги търсите и особено в тези, които срещате за първи път. Вероятно е това да са кармични срещи с хора, с които ще продължите по важни пътища занапред. Четвъртъкът ви обещава спокойна работа, срещи и разговори, които няма да крият нищо неочаквано и подводно, независимо че някъде ще има недоизказани неща, недомлъвки. В бизнеса е така, много от нещата вие сами трябва да подредите в пъзела. Не бива да го отминавате.

Близнаци

Днес ще се почувствате "захвърлени на бойното поле" и оставени сами да се оправяте. Ще се справите с деловите си ангажименти, но ще ви струва много усилие и напрежение. Някой нарочно ви поставя в тази ситуация, като че, за да ви покаже, че не можете да се справяте с неща, които идват неочаквано и непланирано. Справяте се, разбира се, няма провали, но това трябва да ви говори, че положението ви не е твърде стабилно. Все още някой ви гледа под око и ви преценява. Като ситуация е неприятно, но като пречка няма да ви затрудни самата работа. Вероятно някой се стреми за мястото ви и търси начини да ви измести.

Рак

За Раците е много важно да имат собствен дом и деца и да не им се месят роднини. Днес можете да направите крачка към самостоятелност на семейството ви, на самите себе си и на живота си. Много от вас, които днес правят първите си стъпки в бизнеса или в семейството, ще усетят прилив на сили и ще са решени да се преборят. Но знаете ли с кого? Много често вие насочвате усилията и гнева си не където трябва или към когото трябва, както и не се решавате на по-точни и категорични действия, когато трябва. Дълго мислите и това ви изяжда време. Не търсете друг да ви свърши работата, когато от това зависи нещо важно в живота ви.

Лъв

Имате връх във физическата си кондиция, ако се явявате на състезания, ще спечелите. Умът ви ще действа синхронно с физическото ви състояние и интелекта ви. Това ви дава големи възможности, стига тщестлавието ви да не ги разпилее. Много често се случва Лъвовете сами да провалят печеливша ситуация с хвалби и много приказки, не го правете днес - това ще ви пречи. Не говорете наляво и надясно какво искате да правите и колко много сте постигнали. Ако проявите сдържаност днес, позициите ви ще са непробиваеми и ще промените в благоприятна посока живата си и този на другите около вас.

Дева

Трябва да сте внимателни, защото невниманието и небрежността може да причини травми и неприятности. Не се доказвайте точно днес, не се претоварвайте. Рискът е най-голям за родените около 11 септември. Внимавайте, ако работите с техника или в транспорта. Умората от напрежението и усилията от предишните дни ще си казват думата и при тези, които се занимават с хора - преподаватели, лекари, служители по учреждения. Вечерта ще ви се случат приятни събития и ще излезете от самочувствието на маркототевци. В късния следобед вероятно ще направите голяма и приятна покупка.

Везни

Имате планове за работното си място и проявете инициативата, защото от следващата седмица друг може да се сети и да обере лаврите. Дано да не сте ги споделяли с колеги, защото нищо няма да ги спре да излязат напред с вашите идеи. Там, където сте сега, блъскането с колена и лакти е доста силно и можете да се видите избутани от пътеката. Тези от вас, които са в собствен бизнес, днес ще решат проблем с финанси. Няма да имате затруднения с парите, ще се намери и спонсор или партньор, който ще ви подкрепи в труден момент. Важно е да задържите отношенията си с околните такива, каквито са сега.

Скорпион

Ще чуете приказки за себе си, някой ще разпространява небивалици и много ще сте огорчени. Но не бива да давате вид, че сте засегнати. Някой около вас ви завижда страшно и като смята, че всичко ви върви по мед и масло е решил да ви "стъжни" дните. Не се поддавайте на провокации, не можете да спрете приказките по ваш адрес. За сметка на това отделете време на срещата си в ранния следобед, за която ви молят от другата страна. Изслушайте предложението и внимателно преценете дали и с какво да се включите в сделката. Ако трябва, помолете за кратка отсрочка на отговора си и потърсете експерт за съвет.

Стрелец

Въпросите, които сте задали на работодателите си или на хората, с които работите, днес ще получат отговори и те ща са напълно приемливи за вас. Дайте си сметка за това и не проявявайте повече претенции. Вие в момента сте нещо като дясна ръка на шефовете си, но не позволявайте да ви изтикват напред при неприятните ситуации, това няма да ви печели популярност и при смяна на конфигурацията може да се окажете встрани от работата си. Не мислите за нова работа, но не приемате и допълнителни ангажименти, което доста ограничава кръгозора ви. Полагайте повече усилия за професионализма си, ако опитът ви все още не е достатъчен.

Козирог

Бъркате някъде в отношенията с хората, с които работите. Трябва да откриете сами къде е грешката ви, не рискувайте да ви разнасят като работодател, който не знае какво иска и чиито промени са непремислени и за сметка на колектива му. Ако не искате да ги загубите, а това са хора, които сте изградили сами, не пренебрегвайте насъщните им потребности. Козирозите са властни и в този ден ще се сблъскате неотстъпчиво с настроението и на близките си. Голямата ви грешка напоследък е напрежението, което възбуждате около себе си. Ако не коригирате част от поведението си, ще се изправите пред катастрофа.

Водолей

Трябва да омекотите остротата на реакциите си. Не бъдете толкова самовлюбени. Когато нещо си наумите, не си въобразявайте, че е най-доброто и че другите нямат право на дума или чувства. Вашите решения често са крайни, приказките ви по-бързи от мисълта ви и бъркате, за което по-късно се разкайвате. Но рядко казвате "извинявай". Вашето его, Водолеи, е много силно развито и понякога ви пречи. Днес ще е така - ще сте раздразнителни, ще пришпорвате нещата, а те няма да са довършени и ще се изправите пред кризисна ситуация. Намерете начин да изразите благодарност и обич.

Риби

Много хубав ден за Рибите, особено за родените през март. Дейността им ще получи реално признание и усилията им ще се окаже, че не потъват "някъде". Денят е творчески, активен, благоприятен за кратки пътувания в страната, които освен информация, ще им донесат и реални възможности за по-добра реализация. Ще получите покани за работа от няколко места и ще се колебаете дали да не приемете. Не избързвайте, това вероятно ще е свързано с промяна на местожителството ви, с големи катаклизми и сътресения в семейството ви, особено ако сте обвързани. Февруарските Риби ще имат спокоен ден.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

09.08.2022

4652
Хороскоп за понеделник

08.08.2022

3046
Хороскоп за петък

05.08.2022

5980