Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

6 969
 Pixabay

Овен

Ако нещо, което е било важно за вас, най-сетне ви се предлага, не се правете на велики, а го вземете. Много от нещата, с които се захванете, ще се подредят точно както сте си ги представяли. Ще се сблъскате с битов проблем, решаването на който сте отлагали дълго време, но вече трябва да се погрижите и за него. До края на деня ще получите покана за събиране. Приемете поканата, там ще се срещнете с хора, които ще ви дадат важна информация. Сега тя ви е нужна повече от всичко друго. Освен това ще прекарате добре, а може и да срещнете човек, който ще ви заинтересова в личен план.

Телец

Навлизате в труден ден. Ще започнат да ви се случват трудни и необратими ситуации и дано ви заведат където трябва, в посока към която не бихте отишли без чужда помощ. Не страдайте, ако ви се случи нещо неприятно, защото то ще отвори пътя към нещо ново и интересно, което има отношение към бъдещите ви планове. В следобедните часове в разговор с партньори или съдружници ще изясните отношения, които са ви тревожели. Краят на тези разговори ще е много обнадеждаващ за вас и бъдещето. Съчетанието е интересно, подвластни сте на Венера, а Юпитер днес ви тласка към твърди решения.

Близнаци

Ако още не сте насрочили среща, от която очаквате много - направете го. Ще можете да ползвате намаление или да заемете нечие място, но след време ще останете на мястото за постоянно. Ще разберете, че се налага да се срещнете с някого - проучете човека, а и мястото на срещата. Това ще ви направи по-подготвени и спокойни. Може би много от вас днес ще влязат в остър спор с човек, който не им е приятен. Ако сдържате нервите си и контролирате ситуацията, вие ще сте водещата фигура и ще постигнете това, което сте си поставили за цел.

Рак

Ще се провали ваша сделка или пътуване, на които сте залагали много. Пречи ви чуждата агресивност и отделяте твърде много време, за да намерите начин да я парирате. Не й посвещавайте толкова усилия, защото не е дотам опасна. Ще се сблъскате с неприятен тип, но не му се давайте. Здравословно няма да се чувствате добре. Напрежението ще се отрази на черния дроб и стомаха ви. Точно днес не предприемайте нищо рисково и не проявявайте хазартни склонности. Трудно ще прокарате идеите и желанията си. Изчакайте по-подходящо време, то няма да е далече.

Лъв

Служебните ви дела вървят спокойно. Денят е силен за вас, стига да не прекалявате със суетността и показността. Юпитер ще ви дава сили да пробиете. Вашият покровител Слънцето ще ви придава блясък, така че няма нужда да се дуете излишно. Пари няма да ви липсват, но не харчете без мярка. Проблем, който ще ви притеснява сериозно, е здравето на близък човек. Не бива да се паникьосвате, а по възможност потърсете спешно специализирана помощ. И забравете упреците към себе си, вината не е ваша.

Дева

Днес е ден за приключване на задачите за седмицата. Ще имате възможност да се справите успешно с важен финансов проблем в деловата си дейност. Приключвайки с големите срещи и решения, освобождавате петъка за довършване на детайлите, което ще се окаже важно. Ще го разберете още в началото на следващата седмица. Получавате някаква благословия - за нова работа, а може би за нов строеж, за ново начинание или за нещо важно в личния ви живот. Радвайте се на това, което идва днес и утре, защото то ще обезпечи бъдещето ви.

Везни

Родените през септември ще трябва да са внимателни с приказките, особено на работното си място. Ще се занимавате с изостанали задачи. Няма да има причина за притеснения, но така започна седмицата ви и вероятно така ще завърши. Ще чуете днес нещо относно наследство, или по някакъв начин свързано с пари, но то няма да достигне до вас в чист вид. Ако проявите повече интерес, а вероятно трябва да го направите, ще се наложи сериозно да се заемете с уреждането на наследствени имотни дела. Вечерта се усамотете с любимия човек, затова опитайте се да изгладите отношенията си.

Скорпион

Говорите за едно, правите друго, а ви се иска да вършите съвсем различни неща. За съжаление и днес ще бъде така. Деловата ви дейност ще остане далеч от това, което ви се иска да вършите в момента. За творческите Скорпиони това е дори мъчително, но все някак ще се справят. Важно е да довършите това, което ви носи насъщния. Ако ви се струва непоносимо - кандидатствайте за нова работа или се заемете с подготовка на пътуване, което ви се иска отдавна да осъществите. Приемете предложение за заместване, което идва неочаквано като подарък от съдбата. То ще се окаже нов път за много от вас.

Стрелец

Ново начинание във фирмата, в която работите, ще ви опъне нервите докрай. Ще се наложи да го защитавате, да убеждавате и да преодолявате всякаква съпротива. Възможно е да се уреди пътуване зад граница, което ще е свързано с усилия. Ще се намерят хора, които ще се опитат да изтъкнат ваши минали грешки, но не се плашете от това - те само ще ви направят по-силни, а днес няма да допуснете грешки. Сега е шансът ви да проличат корекциите, които сте направили в бизнеса и в любовта. До вечерта ще се изпълни поне едно ваше желание, а как ще прекарате последните часове от деня, зависи само от вас.

Козирог

В делови план денят ще е полезен и успешен. Очакват ви важни срещи, които ще приключат успешно и това ще ви изпълни с удовлетворение. Денят обаче не е подходящ за подписване на документи и договори. Ще ви поставят в зависимо положение. Има опасност недоброжелателни хора да се доберат до вас и да ви използват. Ще потръгнат преговори за наследствени дела и което си е ваше, малко по малко ще започне да се придвижва към вас. А на следващата сутрин може да се окажете по-богати. Ако спечелите, то ще е от раз, но ако пробвате и втори път - очаква ви загуба.

Водолей

Денят ви е приготвил лек скандал на работното място с недоволен приятел, когото сте поканили на работа. Решете проблема веднага, а ако няма разрешение, което да удовлетворява и двамата - прекратете връзката си с този човек. Ще спечелите нещо, от което много се нуждаете. Трябва да сте активни, да пътувате и да се срещате с хора, защото има опасност, ако не поддържате темпото на играта, скоро да заиграете по чужда свирка. Амбициите ви са големи, но често не разбирате колко тежки са за изпълнение. Подберете си добри съдружници.

Риби

Ще спечелите повече пари и уважението на колегите си. Шефовете ви също няма да подминат старанията ви, така че не бързайте да си тръгвате по-рано от работа. Ще ви върви и в любовта и ще срещнете човека на мечтите си. Всички пътувания са благоприятни за вас, също и премествания, колкото и за кратко да са те. Разнообразието ви стимулира и ви дава възможност да се докоснете до нови идеи и до чужди амбиции. Ще вземете под контрол тези, които се опитват да ви контролират, и ще си осигурите много по-голяма лична свобода.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

27.06.2022

2375
Хороскоп за вторник

28.06.2022

2551
Хороскоп за понеделник

20.06.2022

1331