facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за 3 декември

999

ОВЕН
Вторник ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В интимната сфера ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Някои от вас  сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става наоколо. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

ТЕЛЕЦ
Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите ви хора и с децата. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива, каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща от това, което стои на дневен ред. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

БЛИЗНАЦИ
Може  да се погрижите за здравето си, като спортувате. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Любимият човек ще ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

РАК
Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено, затова отделете нужното внимание. Отделете време за семейството си. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

ЛЪВ
Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Този ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.

ДЕВА
Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, вторник ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Уместно ще е да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете се с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението ви.

ВЕЗНИ
До вечерта пред вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре е ден за домашни дела. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото ви изглеждат.

СКОРПИОН
Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Много скоро ще се радвате на положителните резултати от работата си. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението ви.

СТРЕЛЕЦ
Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Вторник е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

КОЗИРОГ
Всичко ще  изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Здравето няма да ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще ви направят по-забързани и активни. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Днес е по-добре да не пътувате.

ВОДОЛЕЙ
Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Предстои ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Имате пари, не търсете повече. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

РИБИ
Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Рибите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви вълнуваща. Бъдете отговорни към работата си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
 

Още

Седмичен хороскоп

25.01.2020

2842
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

365
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

204
×