facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

1732

Овен 
Нестабилно финансово положение

Както и през изминалата, така и през тази седмица ще се наложи да се занимавате все повече с подобряване на материалното ви положение. Приемете, че като цяло до края на февруари  финансовото ви положение ще бъде нестабилно. От понеделник може да започнете да уреждате живота си по-добре. За да имате някакъв успех, вярвайте повече на интуицията си. При някои близък роднина или приятел ще им направи предложение за съвместен бизнес. Единици ще са склонни да го отхвърлят, но ще сгрешат. Може на пръв поглед да не ви се струва примамливо, но ще е печеливше. Мнозина днес и утре ще предпочетат да пътуват. Във вторник и сряда неотлъчно бъдете на работното си място. Уреждат ви се документи, работа и пари. В личния живот сте емоционално нестабилни. В четвъртък следобед бъдете много внимателни. Може да загубите при покупка или продажба на недвижим имот, при договаряне на наем, при вземане на кредит. Петъкът ви ще е безоблачен и успешен.

Телец 
Успех в обикновените неща
Тази седмица за всички от знака ще е благоприятна за материалните им дела. Няма да имате кой знае какви творчески победи, но затова пък ще имате успех със съвсем земните обикновени задачи, които ви носят и пари. Избягвайте всякакви крайности независимо от повода и си дръжте езика зад зъбите. На някои ще им се отвори възможност за договори и връзки с чужбина чрез работата и връзките, които имат в момента. Ако имате собствен бизнес, постарайте се да затворите кръга, за да не ви използват други. Утре времето ви ще изтече като вода в пясъка, така че поне се опитайте да си починете. В понеделник нещата около вас ще са леки и много подходящи за бързи решения. Вторник може да ви поднесе изненади, но няма да са фатални - това, което не стане веднага, все пак ще се получи. Към края на седмицата си направете самореклама и потърсете съмишленици. В петък се въздържайте от пътуване и бизнес, свързани с големи преходи.

Близнаци
Напразно хабите нервите си
Дреболиите ще продължават да изпълват живота ви и да ви създават неясноти, неразбирателства и малки неприятности. Мнозина от представителите на знака ще се тревожат за неща, за които не е трябвало да хабят нервите си. Най-вероятно е това да става във вторник. В края на деня ще проумеете, че даже сте забравили какво точно е предизвикало у вас напрежение и безпокойство и че сте пропуснали много по-полезни неща. Понеделник ще ви създаде условия да започнете нещо ново, макар че пак ще се тревожите за дребни пропуски, дребни конфликти, дребни загуби. До края на седмицата родените във втората десетневка ще си намерят високопоставен покровител, който ще улесни плановете им. Останалите могат да се сблъскат с по-неприятни неща, но временните неуспехи ще ги накарат да се насочат към нещо ново. Като цяло Близнаците ще намерят през седмицата нужните думи и действия, с които да вървят по своя прът, без да засягат интересите на останалите и без да си печелят врагове.


Рак 

Не си присвоявайте първенство 
През цялата седмица ще се стараете да сте в центъра на събитията, но не бива да си присвоявате първенството само защото така сте си наумили ролята на лидери. Няма да се получи, колкото и да се стараете, само ще усложните отношенията си с хората около вас. Вторникът за вас ще бъде объркан ден. Вашият покровител Луната е в благоприятен период за реализация на замисленото от вас, за започване на нови действия и вашата активност ще бъде повишена. Твърде вероятно е това да става в прекалени пропорции и да ви накара да си мислите, че някой ви притиска, пречи и дори спира инициативи ви. В стремежа ви всичко да става бързо и както го искате най-вероятно е да се скарате с най-близките си. Съветът на звездите е да изчакате последните два дни от работната седмица. Тогава умът ви ще работи на бързи обороти, ще имате хъс за изява и надмощие и ще спечелите една почти загубена битка. Насрочете за тогава всичко важно. 


Лъв
Покажете борбения си характер
Според звездните указания през идващата седмица очаквайте да ви се случи нещо непредвидено, не непременно лошо, което ще ви активизира. При мнозина то ще се изразява в повишаване на авторитета им или способността им да общуват с обкръжаващите ги. Късметът ви е скрит в бързата реакция на това, което ви пресреща по пътя. В понеделник и вторник трябва да сте много настойчиви. През седмицата обаче ще е добре да отложите подписването на важни документи, на договори и срещи, които ще ви натоварят с много отговорности. За много от родените през август е добре да потърсят ново или допълнително място за работа, което ще им помогне да стабилизират финансите си. От понеделник се заемете с проучвания във всяка област и посока, която ви интересува. Във вторник и сряда ще имате неприятности с хора, които са свикнали да се съгласявате на всичко само за да "запазите мира". Покажете какво искате и докъде сте готови да отстъпите - ще държат на вас повече. 

Дева 
Запретнете ръкави и се хванете за работа 

От първите дни на седмицата ще се наложи да запретнете ръкави и да се подготвите за упорита и тежка работа. Ще трябва да се ориентирате на място според конкретната ситуация. Няма да ви се предоставя много време за размисъл и колебания. Ще се наложи да проявявате инициатива по различни въпроси, дори по такива, по които не сте особено подготвени или сигурни. Първите дни ще ви позволят да си отвоювате позиции - още в понеделник ще постигнете някаква ваша цел. Мнозина се движат нагоре доста настъпателно и шефовете им забелязват това. Вероятно някои ще спечелят повече пари или ще си уредят много изгоден заем, а на други ще се наложи да се настройват на нова вълна. Вторникът ще предложи на мнозина неочаквана програма и доста ще се затруднят. Като че ли не сте готови за бързи и решителни действия и затова не ги вземайте. Краят на деловата седмица ще ви даде възможност да видите всичките си желания засега изпълнени. Петъкът на мнозина ще предложи нещо емоционално и съживяващо. 

Везни
Откривате нови възможности за пари

Каквото и да ви се случи през тези дни, запазете самообладание. Краят на месеца ще е труден за вас, но в първите дни на март "ще сте на коня" и ще жънете плодовете на усилията си. Откриват ви се нови възможности за финансови операции, но тръгвайте само към онази, която не противоречи на собствените ви разбирания. Днес някои ще трябва да премислят съблазнително делово предложение, но на всяка цена в него трябва да гарантират свободата си на действие. В понеделник мнозина ще задействат някакво начинание. Ако в този ден предприемат нещо по-значително и в личния си живот, по-късно няма да съжаляват за това. Същото се отнася и за петък - ден, който ще ви поднесе много приятни моменти в личния живот и успехи в деловия. Бъдете внимателни във вторник - пазете се от неочаквани скандали. Тогава и в любовта няма да намерите спокойствие, а в деловата си дейност ще се наложи да помагате на колега и вашата работа ще остане на втори план. 

Скорпион
Няма да ви е лесно 

През идващата седмица няма да ви е лесно. Дейността ви ще е съпроводена от дребни неприятности, които ще ви създават непрекъснато проблеми, търкания с околните и на работа, и в дома. Ще можете да ги преодолеете с по-голяма активност, но лошото за вашия знак е, че невинаги вие ще сте тези, които да дирижират ситуацията, а ще трябва да се съобразявате. Ако си позволите да излеете яда си на първия попаднал пред очите ви човек в някаква нервна ситуация, то знайте, че ще загубите подкрепата му за дълго. Днешната събота за вас ще е сравнително спокойна, но утре ще стъпите на педали. В понеделник прекарайте деня колкото се може с по-малко активност. Не се свързвайте с хора, недоказали възможностите или лоялността си. Срядата е ден на Меркурий и малко по-спокойни часове ще имат хората с търговски професии. Не е добре да отказвате на всички. В петък не отхвърляйте предложения, без да премислите какво точно може да получите от тях.


Стрелец 
Водят ви амбициите, но не в правилния път

През идващата седмица ще бъдете водени от амбициите си и едва ли ще ви е до приятелите и близките ви. Звездните влияния ви  вещаят да се стремите много силно към лидерски позиции. Съдбата ще ви помогне само ако не действате грубо и не се стремите към чужди пари и чужд труд. Добре е да привлечете за съмишленик човек от огнена зодия - Овен, Стрелец или Лъв, за да свършите в съдружие по-лесно и бързо работата, която ще ви се възложи. Спазвайте срокове и обещания, особено от сряда до края на седмицата. Днес мнозина от вас ще предпочетат бездействието и ще си мислят, че така проблемите им ще изчезнат. Утре не пропускайте възможностите си да увеличите полезните и приятните си познанства. В понеделник мнозина е възможно да спечелят дело, да получат очакван отговор на тяхна молба или желание, да уредят приятно пътуване за празничните дни в края на седмицата. Добре е през тази седмица да не се товарите с чужди проблеми, защото има тенденция да се забъркате в неприятни ситуации. 

Козирог

Тежко начало и приятен край на седмицата 
През идващите дни не се подлъгвайте по примамливи, но съмнителни предложения, колкото и убедително да звучат. Нещо ще ви принуди да промените стереотипа си и да се откажете от представите си за някакъв проект. В деловия си живот ще се наложи да преодолявате препятствия, но винаги вярвайте в собствените си сили и ще намирате изход. Ще имате нестандартен поглед и решения за нещата, които ви се случват, а за реализацията на плановете ви ще се изискват повече усилия от обикновено. Утре мнозина от вас да се подготвят за пререкания с интимния си партньор. От понеделник до сряда може да се срещнете с важен човек, който държи работата, парите или имота ви в ръцете си. Приемете поне част от условията, които ви поставят през тази седмица, защото по-късно те съвсем няма да са изгодни за вас. Не предизвиквайте шефовете си, като търсите изясняване и обяснения. Към края на седмицата ще е добре, ако успеете, да се освободите от напрежението и ненужни връзки.


Водолей
Точни преценки и задълбочена мисъл

Седмицата е подходяща да започнете нещо ново, което ще повиши образованието, квалификацията или просто ще добиете някакви познания, независимо дали са професионални или в друга област. В понеделник и вторник ще са ви нужни повече деликатност, точни преценки за хората и задълбочена мисъл. През всичките седем дни ще преминете по-леко и спокойно, ако откриете и същевременно дадете свобода на прагматика у себе си. Запазеното спокойствие и здравият ви разум ще ви помогнат да преодолеете всички неприятности. Дните не са добри за водене на дела, за продажби и покупки на имоти, за срещи с посредници на търговски сделки. Не бързайте да вземате решения във вторник, може да се окажете в неприятно положение. В четвъртък ще получите очакван положителен отговор за разговор или за пътуване, което замисляте в началото на май. Седмицата за мнозина от знака ще завърши с някаква печалба, която не очакват.


Риби
Движите се със стабилни крачки

Всички от знака на работното си място през идващите седем дни ще се придвижват напред не с големи, но с постоянни и стабилни крачки. Ще имате както признание за това, което правите, така и добро самочувствие. Нещо ще ви накара да промените стереотипите и представите си на работното място и да се активизирате. За това ще се изисква определена смелост, която мнозина ще проявят. През цялата седмица според звездите не се очертават големи финансови проблеми, но в емоционалния ви живот ще има известно напрежение. Някакво недоразумение при мнозина ще внесе напрежение в отношенията с любимия човек. Вторник за мнозина ще е трудният им ден. Тогава ще се наложи да се приспособят към обстоятелствата и да действат според тях, а не според собствените си планове. В четвъртък и петък ще се увеличат материалните ви възможности, ще приключи тежък служебен етап и ще имате основания да правите по-дългосрочни планове.

Още

Седмичен хороскоп

28.03.2020

2234
Хороскоп за петък

27.03.2020

1378
Хороскоп за четвъртък

26.03.2020

1409
×