facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

1962

Овен
Златен шанс
През идващата седмица не е изключено да се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Ще имате много контакти, които обаче ще са по-скоро за решаване на проблеми. През почивните дни може спокойно да си отдъхнете и да се отпуснете. Отделете повече време на любимия си спорт. Характерни за периода са пътувания и редица контакти, които имат отношение към вашите дела и позволяват нови материални придобивки. Планетите ви гарантират успех във всяко начинание. Сряда ще зарадва мнозина от вас с важно съобщение. В четвъртък започвате да работите по подписания във вторник проект. В петък отново ще бъдете зарадвани с материални придобивки.

Телец
Пълна сполука
Не пропускайте през тази седмица да анализирате деловия си живот. За да имате пълна сполука, е необходимо да отстраните някои слабости и пречки и тогава ще имате успех във всичко. Мнозина от вас ще си осигурят добри позиции в деловите кръгове благодарение изпълнението на важен делови проект. Всичките дни ще се окажат печеливши за вас, най-вече по отношение на парите ви. Имате късмет и ще ви върви във всичко. Успех през седмицата ще имат спортистите и учените, както и всички хора, верни на хобито си. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.

Близнаци
Укрепвате се на върха
Тази седмица ще премине неусетно за вас. Активността ви ще бъде изразителна както в службата и дома, така и при решаването на лични въпроси. За голяма част от вас дните до петък ще се характеризират с придобивки. Запазете присъствие на духа и се опитайте да предвидите ходовете на противниците си. Направете всичко, за да избегнете битката с тях, а също и до ненужните допълнителни проблеми. Не е изключено и да се сблъскате с трудности, които ще ви разколебаят. Като цяло обаче звездите ви вещаят повече успех, отколкото неприятности. Понеделник и вторник са неприятни. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва и четвъртък. Петък ще е хубав за достигане до разбирателство с някого.

Рак
Не се отпускайте
Ако действате стегнато и безкомпромисно по всички задачи, които ще се наложи да решите, седмичният период ще бъде успешен. Инерцията е лош съветник и по всяка вероятност ще посети някои от зодията през седмицата. Не се отпускайте, успехите са пред вас. седемте дни пред вас ви дават възможност за парична реализация. Опитайте да преодолеете умората, за да успеете да привършите започнатото. За някои е вероятно запознанство с човек от бизнеса, което ще е причина за внезапно пътуване. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие.  В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе парични печалби, а петък е натоварен със задачи.


Лъв
Бъдете самоуверени
Всички от зодията имат шанс да се реализират по нов начин или просто да поставят ново начало в развитието си. През тази седмица повечето от вас ще приключат с изпълнението на важен проект, но трудът им ще бъде възнаграден по-късно. Не се страхувайте, че ще заседнете във финансов риф. За мнозина не са изключени парични придобивки и неочаквани срещи. Други ще трябва да направят кратък път. Работата, с която сте се заели, ще ви донесе добър, и то постоянен доход. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционално обвързан. Сряда се оказва по-спокойна, а в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.
 

Дева
Задават се промени
Звездите ви дават шанс да започнете нещо ново през тази седмица. Вероятно ще се наложи да преговаряте с други хора по този въпрос. Временно се откажете от луксозна почивка или от пътуване до екзотично място. Сега за вас е добре да направите някои промени в организацията на работата си. На първо време е необходимо щателно да прецените всичко, с което разполагате като позиции и предимства, и да пристъпите към реорганизация. Ако сключите договор, е необходимо да се съгласите на компромиси. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви изяснява важен въпрос. В петък ще пътувате.


Везни
Застраховани срещу неуспехи
Едва ли трябва да се притеснявате от евентуален неуспех през идващите седем дни. Такъв няма да има. Ще сте зарадвани от новини за бизнеса ви. Ще бъдете натоварени с допълнителна работа и ще трябва да стоите до късно в службата си. Понеже сте претрупани с всевъзможни задачи, ще трябва да отложите срещи с приятели и да пожертвате личните си планове в интерес на службата. Не бъдете недоволни. Трудът ви ще бъде възнаграден пребогато. Понеделник е труден. Пазете се от заблуди и самоизмами. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. В сряда се очертават хубави новини. Четвъртък е благоприятен и носи успех, но петък идва с проблеми.


Скорпион
Пълна реализация
За вас седмицата ще се характеризира с подем. Ще повярвате в пророческите си способности, когато деловите прогнози се сбъднат. Следвайте вътрешния си глас в бизнеса. Звездите ще ви помогнат да се преборите с трудностите и ще започнете реализация в ново направление. За някои не е изключена голяма промяна в делово отношение. Работещите с администрация ще бъдат ангажирани с набавяне на документи или подредбата им.  Подкрепата на околните и доброто им отношение ще ви дадат стимул за по-добра и ефективна работа, а това ще се отрази и на размера на печалбата. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда ще ви радва с успех, което в не по-малка степен важи и за четвъртък. Петък е малко потискащ.

Стрелец
Подложени на напрежение
Предна позиция през седмицата заемат контактите по финансови и материални въпроси. През всичките дни обаче ще бъдете нервни и напрегнати. Партньори няма да изпълнят обещанията си, уговорена среща няма да се състои, делови планове ще се объркат. Ако се притесните и изпаднете в паника, нещата още повече ще се усложнят. С удвоени сили ще действате още в понеделник. Вторник се свързва с радостни новини от служебно естество. В сряда бъдете по-сдържани. Четвъртък ще е ден за надежда. Петък на мнозина ще донесе паричен успех, но не е изключено той да е придружен от важна информация, която по-късно, най-вероятно до края на месеца, ще ви е от полза.

Козирог
Открива ви се нов шанс
Мрачното настроение от предишните дни ще бъде напълно изтрито. Звездите ви вещаят успешна изява и реализация във финансово отношение. Късмет ще имат хората, които работят в сферата на финансите. Търговците ще получат печалби от краткосрочни сделки и ще успеят да разширят бизнеса си. За голямо съжаление мнозина от знака ще са склонни да отлагат делата си, оправдавайки се пред себе си, че действат по други, по-важни задачи. Едва към края на седмицата ще си отдъхнете и мнозина ще бъдат зарадвани с делови съобщения. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.

Водолей
Отговорна работа
За вас се очертава ползотворна седмица. Като правило  тя ще донесе успех по всички въпроси, които ви вълнуват - в преговори и за парични придобивки. През цялото време може да разчитате на пълна подкрепа от вашите колеги или от приятелите си. Няма да мине съвсем безоблачно и ще трябва да преодолявате трудности, но ще се справите. Мнозина ще спечелят от финансова сделка. Късметът в начинанието ще ви даде стимул повторно да рискувате. Деловите ви качества ще са оценени високо. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е доста тежък, а в петък ви предстоят силни емоционални вълнения.


Риби
Важни решения
През тази седмица ще се наложи да решавате важни финансови и делови задачи. Сега звездите ясно сочат, че вашето предимство е в личната ви активност. Ако положите повече старание, отплатата ви ще е  реализация, която ще продължи до края на месеца. Успехът ви е гарантиран, но ще ви се наложи да претеглите добре всички "за" и "против". Чрез ползотворни контакти ще се доближите до нови възможности за разширяване на периметъра, в който действате. Родените в средата на знака ще са обхванати от съмнения. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Не по-малка благодат носят вторник и сряда, но в четвъртък ще проявите леност в делата си. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

20.02.2020

1360
Хороскоп за сряда

19.02.2020

1769
Хороскоп за вторник

18.02.2020

1508

Влез или се регистрирай за да коментираш