facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

3 678

Овен

През този вторник романтичните ви отношения ще са спокойни. Домашната работа обаче се нуждае от вашето внимание. Много е важно да успеете да запазите добри отношения с членовете на семейството си и вашите родители. Възможни са краткосрочни пътешествия и делови пътувания. Внимание - възможно е да загубите пари или да ви бъдат откраднати.

 

Телец

През целия ден ще се стремите да намерите вътрешна хармония с любимия си човек. Поради склонността си към незабавно взимане на решения е възможно да направите прибързан избор, преди да сте оценили възможни алтернативи. Препоръчително е да се отдадете на усамотение и спокойна почивка, може да се разходите из близкия парк или гора. Бъдете по-близо до Земята – вашата стихия. Днес няма да се тревожите от прозаичните финансови дела.

 

Близнаци

Имате дарбата да давате добри съвети на другите, но самите вие няма да се възползвате от тях в своите любовни отношения. От общоприета гледна точка вашият брак е сполучлив, но днес може да премине през тежки изпитания и разочарования заради роднините ви. Тази сутрин ще се предразположени да станете късно и през деня да се излежавате на канапето. Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и проектите за „бързо забогатяване“, затова не опитвайте нищо в тази насока.

 

Рак

Днес сте доста авторитарни и се стараете да наложите на избраника си своята воля, затова семейният ви живот ще е напрегнат. Но пък през следващите дни отношенията в дома ви ще се нормализират. Голямо удоволствие ви носят развлекателните пътувания, обаче се налага да преминете в режим на икономии.

 

Лъв

Вторникът няма да ви донесе нищо добро в интимните отношения. Не е изключено, ако вашите разпореждания не се изпълняват мигновено, да се дразните и да започнете да си изкарвате яда върху домочадието. Днес е препоръчително да направите една по-спокойна почивка. Възможно е да ви дойде желание за благотворителни дейности.

 

Дева

На 5 февруари има вероятност за повишена емоционалност у Девите. Излишната откровеност може да даде в ръцете на неприятелите ви силно оръжие против вас, дори и срещу вашето семейство. Далеч от дома ще се открият нови перспективи, побързайте да се възползвате от тази възможност. Бъдете внимателни с портфейла и личните си документи.

 

Везни

Избягвайте днес общуването с „необходимите“ хора, да имате нови увлечения или познанства. Недейте да давате повод за двояко тълкуване на вашите изказвания и постъпки. Първата половина на деня е неблагоприятна, заради вашата разсеяност. Днес оказват влияние нервните претоварвания от миналите дни, прекомерните удоволствия, развлечения и нежеланието да се ограничавате. По паричните въпроси трябва да сте предпазливи и пестеливи. Нужен ви е здрав оптимизъм, за да преодолеете депресивните състояния, обхващащи ви понякога.

 

Скорпион

Може да имате променливо настроение - да изпитвате ту разочарование от собствените си сили, ту изблик на самоувереност. Вслушайте се във вътрешния си глас и да бъде готови за всичко, което ви поднася денят. Изостреното чувство за справедливост днес няма да ви позволи да наблюдавате спокойно негативните процеси около вас. Възможни са изблици на негодувание и агресия, както и да отделите повече внимание на финансовите си дела.

 

Стрелец

Има вероятност да ви запознаят с човека на вашите мечти и да осъзнаете, че си струва да се обвържете с него. Не забравяйте обаче да се интересувате от здравето на възрастните ви роднини. Възможно е другарска сбирка да ви отвлече от работата и семейството, затова не се учудвайте, ако имате проблеми у дома, като се приберете. Дошло е времето да се откажете от вредните навици, и то в най-широк смисъл. Може да се простите окончателно с пари, които сте дали на заем, и да изпитате трудности с изплащане на дългове.

 

Козирог

Струва си да си направите среща с любимия човек в приятелски кръг – по този начин подчертавате своите достойнства и получавате енергетична поддръжка. Близките ви обкръжават с грижи и създават комфортни условия у дома. Звездите предупреждават за рисковани мероприятия, съмнителни познанства и дела, свързани с риск за здравето. Голяма вероятност от загуба на пари и документи.

 

Водолей

Възможно е да срещнете човек, за когото сте мечтали. Денят е благоприятен за сключване на договори, както и за годежи (бракът обещава да бъде здрав и дълъг). Денят е подходящ за пътешествия и общуване. Съвместно прекараното време пък ще укрепи разбирателството в семейството. Пълноценният отдих на открито и добрият сън ви помагат да се освободите от напрежението. Не правете големи покупки, а вземете на близките си малки подаръци.

 

Риби

Денят е подходящ за възстановяване на прекъснатите връзки и отношения. Най-одухотворените Риби, надарени с фантазия и вдъхновение, могат да удивят околните със своите постижения. Те чувстват любов и уважение. Препоръчително е по възможност да прекарате деня си у дома, взимайки мерки за подобряване на външния си вид. В този ден е добре да дадете подаръци на близките си хора, да си върнете дълговете и да почистите дома си.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

14.08.2020

7409
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5621
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10936