facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

7 078

Овен

Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Вести, свързани със семейството ще ви сплотят и съберат отново заедно. Трудностите ще ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Телец

Във вторник за представителите на зодия Телец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Бъдете концентрирани, защото конкурентите ви действат доста активно. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Не е желателно да взимате пари назаем. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес обърнете внимание на отношенията си.

Рак

Днешният ден ще блести с особен успех за Раците. Близките също желаят да им отделите от времето си. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и ви зареждат. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. В интимния живот емоциите са смесени. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Вторник е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще ви радва с подчертан успех. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Днес е по-добре да не пътувате.

Дева

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. 

Везни

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Анализирайте работата си, за да се справите. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Всичко ще ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. 

Скорпион

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата. Имате възможност да обсъдите с колегите си кога да преминете на нова работа, даваща ви възможност за професионално израстване. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в действията си.

Стрелец

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Добре ще е да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Ако имате възможност - пътувайте със семейството си. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Ще останете доволни от работата си , тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви днес.

Козирог

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Разбирателството в семейството ще направи денят ви такъв, каквато отдавна ви се иска да бъде.Вторник  ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Вторник  ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. 

Водолей

Във вторник не се претоварвайте. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. В повече ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Съхранявайте старателно документите и парите си.  Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате.

Риби

Днес не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе деня и настроението. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.07.2020

5884
Хороскоп за четвъртък

02.07.2020

5441
Хороскоп за сряда

01.07.2020

1647
×