facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1040

Овен
В сряда основните тенденции при вас са свързани с обществената активност, професионалните изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна вероятност да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. На брачния си партньор може да се доверите, той може да ви помогне, включително и с идеи за скритата природа на нещата около вас, но не му възлагайте все пак прекалени задачи и очаквания.

Телец
Днес мнозина от вас ще имат възможност да се учат в процеса на това, което правят, и да анализират и коригират в ход действията си. Ще имате и доста контакти, и то може би предимно с млади и с успели хора, някои от срещите ви ще бъдат абсолютно неочаквани. Вероятни са и срещи с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте, че ще я получите. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи.

Близнаци
Сряда е денят от седмицата, в който можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Още повече че ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера според звездите ще имате успех. Занимания с любими дейности също ще ви носят радост. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете много внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности.

Рак
Днес най-важните звездни тенденции при вас са свързани с професионалната ви реализация, обществена дейност и семейството. Основното за мнозина ще е постигане на така мечтания успех, за което освен полаганите усилия ще бъдат надарени и с късмет от звездите. Ще ви трябва обаче сериозна концентрация за успешно преодоляване на евентуалните пречки. В семейството ви ситуацията е стабилна, не допускайте дребни конфликти. По отношение на ежедневните ви ангажименти ще се справяте с безспорен успех, защото повечето от вас могат да насочват кипящата си енергия точно в приложните и ежедневните дейности.

Лъв
Днес мнозина от вас ще се включат успешно в проекти и групи за реализация на колективни цели, както и ще почерпят пример и вдъхновение от най-висока проба за повишаване на собственото образователно и квалификационно ниво. В брака и партньорствата може да се очертаят някакъв вид тайни, но вие можете да виждате скритите двигатели на събитията. Възможно е и да получите парична или материална помощ от роднини. Ако сте неангажирани, в днешния ден можете, макар и след дълги перипетии, да откриете най-подходящия за вас партньор както в работата, така и в любовта.

Дева
В днешната сряда ще имате възможност за много контакти, както и успехи в пътувания на малки разстояния и публикации. Не се оставяйте обаче вашият жив и динамичен ум да бъде забъркван в множество спорове с доводи и контрадоводи, от които вие все пак се учите, но можете да правите и далеч по-полезни неща. Също много успешни са и възможностите ви за активен любовен живот. Партньорите ви ще се радват на щастливи мигове и удовлетворение от връзката. Избягвайте обаче категорично замесването в дейности, които са в известна степен със съмнителна законосъобразност.

 

Везни
През днешния ден основното за вас ще бъде свързано с вашите ежедневни дейности, но акцентът е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата, ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор, вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това, естествено, ще се отрази положително и на приходите ви. Пазете се обаче от претоварване, защото това може да ви се отрази негативно в здравословен план. В работата се постарайте да си създадете максимално удобство, за да ви спори.

 

Скорпион
Изключително успешен ден на седмицата за тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоу бизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Днес мнозина от вас не бива да се учудват, ако отношенията им с някой от техните приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските съмишленици и хората, които наистина ги ценят. Грижете се за кондицията си, спортувайте по възможност и се стремете да избягвате конфликти.

Стрелец
През днешната сряда положителната ви нагласа, правилното планиране и най-вече точните ви действия ще дадат позитивен резултат при осъществяването на професионалните ви инициативи. Ще ви се предоставят добри шансове да осъществите пътуване по работа, благодарение на което и ще завишите значително доходите си. Мнозина от вас ще успеят да открият правилния баланс между отговорностите, потребността си от пълноценен отдих и желанието ви да сте близо до интимната си половинка. Сключените от вас договори и съюзи от делови характер ще започнат да дават първите положителни резултати.

Козирог
Днес е изключително важно да не губите обективния си поглед върху текущото си материално състояние, въпреки че положението в това направление ще ви изглежда приемливо. Планирайте по какъв начин можете да увеличите значително своите спестявания. Насочете се към придобиването на нов опит и знания в професионално отношение. Родените в края на знака да направят необходимите реконструкции в приоритетите си, за да могат да спестят много повече средства от предварителните си планове. Мнозина от вас ще трябва да използват някои от своите дарби и способности, като чар и красноречие, за да могат да си осигурят по-добро бъдеще в професионално и материално отношение.

Водолей
В днешната сряда опитайте да сложите в ред финансите си, като направите точен разчет на разходите си и в същото време сте готови да направите някои реконструкции в това направление. Противодействайте по логичен и конкретен начин на опитите на недоброжелатели да спъват осъществяването на проектите ви от делови характер. Работните ви ангажименти в службата ще се увеличат значително, но в същото време ще трябва да се справите с някои задължителни отговорности от личен характер. Предпазвайте се от разочарования, като не гласувате прекомерно доверие на никого от прякото ви обкръжение.

Риби
Днес се опитайте да планирате, организирате, но в същото време и да осъществите част от намеренията си както от делови, така и от материален характер. Стремете се към установяване на самодисциплина, която ще ви помогне да не допуснете грешка от липса на достатъчно концентрация. Избягвайте задълбочаването на съществуващите недоразумения между вас и интимната ви половинка. Ясно и точно изкажете своите страхове и работете за преодоляването им. Осъществените от вас инвестиции ще си заслужават, ако имате предварителната нагласа и сте успели да предвидите всичко до най-малкия детайл. Не си позволявайте демонстриране на лошо настроение пред приятели и близки.

 

Все още няма коментари

Още

Прогноза за времето за 19 ноември

19.11.2019

83
Хороскоп за понеделник

18.11.2019

1388
Прогноза за времето за 18 ноември

18.11.2019

35

Влез или се регистрирай за да коментираш

×