facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1 041

Овен
В сряда основните тенденции при вас са свързани с обществената активност, професионалните изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна вероятност да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома сред познатите ви и любими хора. На брачния си партньор може да се доверите, той може да ви помогне, включително и с идеи за скритата природа на нещата около вас, но не му възлагайте все пак прекалени задачи и очаквания.

Телец
Днес мнозина от вас ще имат възможност да се учат в процеса на това, което правят, и да анализират и коригират в ход действията си. Ще имате и доста контакти, и то може би предимно с млади и с успели хора, някои от срещите ви ще бъдат абсолютно неочаквани. Вероятни са и срещи с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощта на влиятелни хора, то знайте, че ще я получите. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи.

Близнаци
Сряда е денят от седмицата, в който можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да планирате и осъществите необходимите действия за това. Още повече че ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията, като в интимната сфера според звездите ще имате успех. Занимания с любими дейности също ще ви носят радост. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете много внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности.

Рак
Днес най-важните звездни тенденции при вас са свързани с професионалната ви реализация, обществена дейност и семейството. Основното за мнозина ще е постигане на така мечтания успех, за което освен полаганите усилия ще бъдат надарени и с късмет от звездите. Ще ви трябва обаче сериозна концентрация за успешно преодоляване на евентуалните пречки. В семейството ви ситуацията е стабилна, не допускайте дребни конфликти. По отношение на ежедневните ви ангажименти ще се справяте с безспорен успех, защото повечето от вас могат да насочват кипящата си енергия точно в приложните и ежедневните дейности.

Лъв
Днес мнозина от вас ще се включат успешно в проекти и групи за реализация на колективни цели, както и ще почерпят пример и вдъхновение от най-висока проба за повишаване на собственото образователно и квалификационно ниво. В брака и партньорствата може да се очертаят някакъв вид тайни, но вие можете да виждате скритите двигатели на събитията. Възможно е и да получите парична или материална помощ от роднини. Ако сте неангажирани, в днешния ден можете, макар и след дълги перипетии, да откриете най-подходящия за вас партньор както в работата, така и в любовта.

Дева
В днешната сряда ще имате възможност за много контакти, както и успехи в пътувания на малки разстояния и публикации. Не се оставяйте обаче вашият жив и динамичен ум да бъде забъркван в множество спорове с доводи и контрадоводи, от които вие все пак се учите, но можете да правите и далеч по-полезни неща. Също много успешни са и възможностите ви за активен любовен живот. Партньорите ви ще се радват на щастливи мигове и удовлетворение от връзката. Избягвайте обаче категорично замесването в дейности, които са в известна степен със съмнителна законосъобразност.

 

Везни
През днешния ден основното за вас ще бъде свързано с вашите ежедневни дейности, но акцентът е осигуряване на материалното ви благополучие и ресурси. Можете да дадете много от себе си и това ще бъде оценено в службата, ако ви предстои издигане и имате дарбата на организатор, вероятно е да получите и предложение за повишение. Всичко това, естествено, ще се отрази положително и на приходите ви. Пазете се обаче от претоварване, защото това може да ви се отрази негативно в здравословен план. В работата се постарайте да си създадете максимално удобство, за да ви спори.

 

Скорпион
Изключително успешен ден на седмицата за тези от вас, които професионално се занимават с обучение, шоу бизнес и развлечения. В служебен план някои от вас може да имат известни притеснения, макар че доста добре сте преценили и приложили положителните си качества и определено имате пример на продуктивност. Днес мнозина от вас не бива да се учудват, ако отношенията им с някой от техните приятели охладнеят, защото накрая остават най-истинските съмишленици и хората, които наистина ги ценят. Грижете се за кондицията си, спортувайте по възможност и се стремете да избягвате конфликти.

Стрелец
През днешната сряда положителната ви нагласа, правилното планиране и най-вече точните ви действия ще дадат позитивен резултат при осъществяването на професионалните ви инициативи. Ще ви се предоставят добри шансове да осъществите пътуване по работа, благодарение на което и ще завишите значително доходите си. Мнозина от вас ще успеят да открият правилния баланс между отговорностите, потребността си от пълноценен отдих и желанието ви да сте близо до интимната си половинка. Сключените от вас договори и съюзи от делови характер ще започнат да дават първите положителни резултати.

Козирог
Днес е изключително важно да не губите обективния си поглед върху текущото си материално състояние, въпреки че положението в това направление ще ви изглежда приемливо. Планирайте по какъв начин можете да увеличите значително своите спестявания. Насочете се към придобиването на нов опит и знания в професионално отношение. Родените в края на знака да направят необходимите реконструкции в приоритетите си, за да могат да спестят много повече средства от предварителните си планове. Мнозина от вас ще трябва да използват някои от своите дарби и способности, като чар и красноречие, за да могат да си осигурят по-добро бъдеще в професионално и материално отношение.

Водолей
В днешната сряда опитайте да сложите в ред финансите си, като направите точен разчет на разходите си и в същото време сте готови да направите някои реконструкции в това направление. Противодействайте по логичен и конкретен начин на опитите на недоброжелатели да спъват осъществяването на проектите ви от делови характер. Работните ви ангажименти в службата ще се увеличат значително, но в същото време ще трябва да се справите с някои задължителни отговорности от личен характер. Предпазвайте се от разочарования, като не гласувате прекомерно доверие на никого от прякото ви обкръжение.

Риби
Днес се опитайте да планирате, организирате, но в същото време и да осъществите част от намеренията си както от делови, така и от материален характер. Стремете се към установяване на самодисциплина, която ще ви помогне да не допуснете грешка от липса на достатъчно концентрация. Избягвайте задълбочаването на съществуващите недоразумения между вас и интимната ви половинка. Ясно и точно изкажете своите страхове и работете за преодоляването им. Осъществените от вас инвестиции ще си заслужават, ако имате предварителната нагласа и сте успели да предвидите всичко до най-малкия детайл. Не си позволявайте демонстриране на лошо настроение пред приятели и близки.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

25.05.2020

105
Културен афиш от дивана - 24 май

24.05.2020

363
Културен афиш от дивана - 23 май

23.05.2020

249

Влез или се регистрирай за да коментираш

×