Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

23 Апр. 2024
Pixabay

Овен

Структурирайте по такъв начин своята програма, че да можете с малко усилия да постигнете по-добри и качествени резултати. Не влизайте в противоречие с колеги и делови партньори. Излизайте от офиса за делови срещи само ако сте сигурни, че това ще увеличи придобивките ви по един или друг начин. Към края на деня ще можете да постигнете яснота по редица въпроси, които в последно време не ви даваха покой.

Телец

Първият вторник на годината за вас се очертава благоприятен в интимен план и с акценти върху обществената и професионалната ви дейност. Мнозина ще имат и доста контакти, и то може би предимно с млади и с успели хора, като някои от срещите ще бъдат абсолютно неочаквани. За други са вероятни срещи с интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Премислете деловите промени и не избързвайте със съвети.

 

Близнаци

Днес в отношенията си с хората наблизо около вас не бъдете прекалени моралисти и съдници, каквото и да се случва, защото вие добре усещате, че всеки си има собствена линия в живота. Мнозина ще имат възможност да се учат в процеса на това, което правят, да анализират и коригират в ход действията си. На брачния си партньор може да се доверите, той може да ви помогне, но не му възлагайте все пак прекалени задачи и очаквания.

Рак

Още в третия ден на годината можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да планирате и осъществите необходимите действия. Ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Същевременно ще ви влекат и удоволствията. Занимания с любима дейност и деца също ще ви носят радост. Ако работата ви е свързана с опасности, бъдете внимателни.

 

Лъв

При мнозина от знака се открива нова възможност за пътища, на които ще могат да решават успешно бизнес въпроси и да сключват сделки. Някои ще трябва задълбочено да обмислят поведението на дете, което иска да е самостоятелно и да разполага с повече пари. Очаквайте предложение за допълнителна дейност, от която ще получите и допълнителни възнаграждения. Ще си осигурите необходимите ви пари, ще пътувате.

Дева

Макар по принцип да не обичате критиката, днес мнозина от вас ще трябва да се вслушат в нея. Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания, а и вие самите не бива да давате такива. Съдбата ще ви даде и шанс да победите особа, която се бърка в живота ви. Мнозина от вас днес стъпват здраво на крака. Въведете порядък във вашите документи, защото има опасност от ревизия, която е добре да ви завари напълно подготвени.

 

Везни

Хората, които се занимават с бизнес, днес няма да имат повод да се похвалят с кой знае какви успехи. Бъдете убедителни. Телец и Дева ще изиграят положителна роля за представителите на знака. Пазете се от ласкатели. Повечето от вас ще бъдат закриляни от съдбата и ще усещат, че късметът е около тях. Ако се организирате добре, ще свършите многото работа, но вашата натовареност няма да ви пречи да решавате финансовите си въпроси.

Скорпион

Началото на деловата година ще е изключително трудно за представителите знака. Възможно е да преодолявате голям брой ограничения, наложени ви от обстоятелствата или средата, в която работите. Ще трябва да увеличите темпото на работа, за да можете да приключите с всички планувани инициативи. Използвайте усета си към красивото, за да внесете по-голям уют в дома си, а и да можете да почувствате по-осезателно отминалите празнични дни.

 

Стрелец

Предвидете до абсолютна точност от какво се нуждаете днес и така ще успеете да овладеете положението, без то да излезе извън финансовия ви контрол. Опитайте се да не се доверявате лесно на нови особи във вашето обкръжение, колкото и мили да ви изглеждат те сега. Залагайте на приятелите, които познавате от дълго време, защото така можете да сте сигурни, че споделеното от вас няма да бъде използвано против вас.

 

Козирог

Днес мнозина от вас ще продължат да си доставят радост с дребни жестове на внимание. Активността ви ще е чувствително завишена и едва ли ще разполагате с достатъчно време за всичко, което сте планирали. Концентрирайте се върху нещата, които са приоритетни за вас, и избягвайте компанията на особи, които само ви натоварват със собствените си проблеми. Заложете на положителните емоции, които ще ви карат да се чувствате истински щастливи.

Водолей

И в първия делничен ден на 2017-а някои от вас ще се насочат към ново обединение от професионален характер, а други ще имат желанието да се обвържат и в личната сфера. Напълно възможно е да се опитате да промените тактиките за увеличаване на парите си. Не се страхувайте от новото, а се опитайте да черпите от възможностите, дадени ви от съдбата. Избягвайте раздвояване на вниманието в любовта, ако сте обвързани.

 

Риби

Като цяло за представителите на знака през третия ден на новата година основните тенденции ще са свързани с тяхната обществена активност, професионални изяви и взаимоотношенията с партньорите по брак и по бизнес. Има известна тенденция да решите да работите повече за другите, отколкото за себе си. Ще се чувствате най-добре в уюта на дома. Ако са ви необходими енергия и пробивност, то звездните влияния ви ги дават предостатъчно.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?