facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

2404

Овен
Шансът за сполука и реализация при осъществяване на намеренията и плановете ви е значителен. Необходимо е да действате настойчиво и търпеливо. Очертават се неприятности с администрация или по-точно казано - с непреодолими бюрократи. Не се поддавайте на емоции, необходимо е постоянство. Открива се чудесна възможност за постигане на делово споразумение с някого. Не ви липсва късмет за печалби, но и обратното не е изключено, ако не сте внимателни. Заобиколени сте от хора, които са враждебно настроени към вас и са готови на всичко, за да ви попречат и навредят.

Телец
Вторник е начало на промени във вашия живот, които са от лично естество. Проявата на последователност и настойчивост при разрешаване на дела и въпроси от първостепенно значение е задължителна и неотложна. За съжаление малцина от зодията го умеят. Време е да се активизирате и да действате с неотслабващ устрем. Само така ще успеете да преодолеете проблемите си. Всяка грешка от ваша страна ги задълбочава. Действайте настойчиво и последователно. Не предприемайте рискове. По-важно е да постигнете стабилност, отколкото да се заемате с нови дела.

Близнаци
Денят се оказва труден за разрешаване на лични дела и въпроси. Някои от Близнаците са в лошо здравословно състояние, а при други настроението е доста понижено. Причина за последното се оказват противоречията с някого от приятелското им обкръжение. Често неразрешимите въпроси се отнасят до пари. Други обаче са в лоша физическа форма. В службата ще имате пълен успех в реализиране на задълженията си. Хубави новини от делово естество ще зарадват мнозина. Някои ще получат съблазнително професионално предложение. Вторник носи успех за преговарящите Близнаци - хубави новини и предложения. Те може да се окажат стимул за реализация в ново направление, за която някой ще ви помогне.

Рак
Мнозина от Раците са завладени от нова делова идея, която едва ли бихте могли да осъществите самостоятелно. Ако възнамерявате да достигнете до реализирането й, е необходимо да я споделите с човек от обкръжението ви, в чиято лоялност сте убедени. Други от зодията са изправени пред сблъсък с някого поради финансови противоречия. Препоръчвам ви да не стигате до конфликт, защото така едва ли ще постигнете целите си. В службата е добре да бъдете по-стегнати. Не бива да предприемате пътуване, тъй като звездните конфигурации предвещават злополука. Лесно се афектирате и сега най-дребен и дори незначителен повод може да се превърне в противоречие на работното ви място.

Лъв
В професионален план Лъвовете се делят на две големи групи. За едната вторник се оказва твърде хубав, тъй като в службата ще бъдете приятно изненадани от новини или от чудесно събитие. Другата част от родените ще имат спокоен и ненатоварен ден. Бизнесмените следва да проявят повече търпение към партньорите си. Възникват проблеми, които биха могли да навредят на отношенията ви, ако влезете в спорове. Те ще доведат до промени, които в определени случаи ще нарушат ритъма на работата ви. Днес голяма част от представителите на знака ще се заемат с разрешаването на домашни дела и проблеми. Професионалните ви ангажименти не са много и част от вас ще са слабо активни.

Дева
Във вторник по-наситени ще се окажат административните ви задачи, където някои от знака ще имат доста работа. Хубава новина ще зарадва мнозина на работното място. В личен план денят е чудесен. Едни от вас ще разрешат проблеми с интимния си партньор, други ще имат явен късмет при осъществяване на плановете. Всички от зодията обаче са застрашени от грешки, които ще им създадат големи проблеми. Не пристъпвайте към дадена дейност, преди да сте анализирали подробностите. Това е особено валидно за онези от знака, които работят с партньори. Не предприемайте и нищо значително, преди да сте уведомили висшестоящите.

Везни
Мнозина от зодията днес ще се насочат към реорганизация в делата и в начина на работа. В определени случаи тази необходимост е наложена от открилата се възможност за обединение с някого. Преди да действате, ви съветвам да проучите задълбочено фактите. Струва ми се, че твърде скоро ще възникнат финансови проблеми, които ще разкрият истинските подбуди на другата страна за осъщественото обединение. Част от родените ще осъществят ползотворни контакти с влиятелни хора от деловите кръгове. Проблемите, които повечето от вас имат, вече не са така черни и неразрешими. Още днес мнозина от знака ще се освободят от потискащи ги фактори.

Скорпион
Във вторник активността ще ви осигури широка подкрепа в предприетите от вас инициативи в професионален и материален план. Мнозина ще са изправени пред затруднения, които едва ли ще преодолеят без подкрепа от страна на близък, приятел или роднина. Правилното разпределение на силите ще ви помогне да разполагате и с достатъчно свободно време за физическо и психическо възстановяване. Не предприемайте действия за които може да съжалявате. Ще сте склонни да казвате повече от необходимото, а е напълно възможно и лесно да се палите, което ще ви кара да губите контрол върху реакциите си. Разумно харчете парите си. Ако разполагате с време, не се отказвайте от шанса си да попътувате за развлечение.

Стрелец
През днешния делови ден е добре да обърнете по-голямо внимание на собствените си потребности и нужди. Можете спокойно да се надявате на приятни изненади, добри известия и стабилни приходи. По-голяма част от родените под този зодиакален знак ще са склонни към открита проява на силни чувства и емоции, които да станат причина и за някои ваши ходове, а те едва ли ще дадат желаните от вас резултати. Наложително е да се отнасяте с по-голямо уважение към помощта, която се опитват да ви окажат колегите и високопоставените особи на работното място. Не се колебайте да внесете промени в стила си на работа, особено ако това може да доведе до подобряване на резултатите за вас.

Козирог
Днес се предпазвайте от необмислени действия, свързани с пари или материални неща, които могат да ви причинят значителни проблеми не само през този вторник, но и в близките дни. С благоприятен ефект върху вас ще са контактите ви с чужденци или организации, чиито седалища са извън пределите на страната. Опитайте да не се задълбочавате емоционалните си колебания, тъй като това може да има цялостен неблагоприятен ефект върху личния ви живот. Не пропилявайте силите си в посока, от която със сигурност нищо съществено не можете да спечелите. Стари приятели ще ви помогнат да се отърсите от вътрешните си съмнения, които от време на време обземат съзнанието ви.

Водолей
В днешния вторник проектите ви в професионалната сфера ще бъдат облагодетелствани от съдбата, особено ако използвате по типичния за вас начин рационално предоставените ви шансове. Предпазвайте се от стрес и преумора. Можете да се надявате на допълнителни печалби в материалната сфера. Следобед като че ли по чудо ще отпаднат по-голяма част от пречките и затрудненията, на които сте подложени в делови и личен план. Част от вас ще получат изгодни предложения от делови характер, на които се надявате от дълго време. Ангажираността ви значително ще нарасне, именно затова е добре да следвате и стриктен режим, за да не пострада здравето ви. Избягвайте стреса и негативните емоции.

Риби
Днес си намерете достатъчно количество поводи, за да се наслаждавате на положителните изживявания. Ще получавате желаната от вас закрила както в професионален, така и в материален план. Възможностите ви да стабилизирате сферите, в които до момента не сте намирали достатъчно здрави устои, ще ви помогнат да намалите значително вътрешното си напрежение. Стремете се да следвате стриктен режим на хранене, почивка и не се отказвайте от малките награди, които можете да си доставите заедно с интимната си половинка. Обърнете внимание на емоционалното си равновесие и на ненарушимостта на постигнатия от вас баланс. Стремете се към открити и честни отношения при общуването.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

24.02.2020

1267
Седмичен хороскоп

22.02.2020

2419
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

21.02.2020

336

Влез или се регистрирай за да коментираш