Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

24 Окт. 2023
Pixabay

Овен

Ще имате проблеми с личните си връзки, включително и любовните. Част от неблагополучията ще се пренесат и върху контактите ви с деловите партньори, особено ако са създадени на базата на лични връзки. Близки хора отдалеч ще ви изпратят новина, която много ще ви зарадва. Тя ще съдържа и покана за пътуване, което не бива да отказвате. Вечерта може да ви се стори, че губите позиции, но почти в същото време приятел ще ви открие нови възможности.

 

Телец

Настроението ви ще бъде леко понижено. Това се дължи на пренатоварване и безпаричие. Важно за родените през май е да завършат днес всичко, което е останало от миналата седмица, преди да планират нови задачи. При повечето от вас деловите проблеми са свързани с решаването на финансови въпроси. Случаят ще ви поднесе много полезен контакт, който ще отвори пред вас сигурна и стабилна възможност, водеща към финансова осигуреност.

 

Близнаци

Днес ще се изправите пред необходимостта от юридическа консултация. Налага се тя да е спешна, но и да е много точна. Трябва предварително да сте наясно какво точно ще искате, затова много детайлно си изяснете проблема и какво разрешение ще търсите. Денят крие за вас изпитания. Има вероятност да загубите документ, подредете нещата си и не действайте хаотично. Неприятното може да дойде след обяд, когато ще ви принудят да направите компромис.

 

Рак

Много работа - това характеризира днешния вторник. Напрегнати часове и отговорни срещи, активно участие в чужди задачи и срещи, отваряне на затворени врати за вас като професионалист и като личност. До обяд ще се убедите колко много знаете и колко не ви достига увереност. Всичко, което днес планирате, ще бъде изпълнено - дори и да го забравите, то само ще напомни за себе си и ще ви "принуди" да си свършите работата.

 

Лъв

В офиса ще ви посрещне напрежение. Атмосферата ще е потискаща и вината няма да е ваша. Ако работите за друг, ще ви привлекат в решаването на проблем с психоклимата на работното място. Деликатно, но и обективно кажете мнението си. Ако ръководите собствен бизнес, съберете колегите си и се опитайте да изясните проблемите. Бъдете откровени и ако не успеете да потушите или да загладите отношенията, обсъдете с тях евентуални размествания.

Дева

Ако изпускате някакъв срок и сте разчитали днес да наваксате пропуснатото време, няма да се получи. Няма да можете да наваксате, по-добре потърсете резервен вариант. Ако след обяд сте по-делови, ще можете да получите парите, които сте си запланували, да проведете срещите, които са от особена важност за вас, и дори да се възползвате от нечие отсъствие или провал и да заемете мястото му. Но това няма да е възможно за родените през септември.

 

Везни

Днес вие ще водите играта. Ще ви се струва, че имате прозрения, защото това, което ще направите под напора на интуицията си, ще бъде сполучливо и печелившо. Но не бива да бързате, ако става дума за нова работа или интимна връзка. Авантюрата, която преживявате, ви прави приятно поласкани, ободрява ви, но не е време сега за големи лични решения. Съобщение ще ви разкрие слабостите на конкуренцията и ще ви помогне да решите пътя си в близките дни.

Скорпион

Тежък вторник е отредила съдбата за вас. Не следвайте чужди съвети, ако усещате вътрешна съпротива срещу тях. Има опасност днес да загубите нещо или да объркате документи, да афиширате предварително намерения или присъствие - и в двата случая няма да е добре. Внимавайте къде стъпвате, къде и какво оставяте, следите ще ви издават и някой ще ви следи по петите. Денят е рисков, но с вечерта нещата се променят. Късметът се обръща към вас.

 

Стрелец

Днес нищо не бива да се забравя. Срещите ви са важни и трябва да сте точни. Говорете само ако сте сигурни, че това, което казвате, ще бъде прието. Не допускайте обсъжданията с вас да се превръщат в безплодни спорове. Това е много важно, защото ще се прояви във връзка с проблеми от бъдещето. Не решавайте нищо "на маса" или "на чашка" - резултатите няма да са добри. Трябва да сте предпазливи в приказките си. Не обещавайте нищо.

 

Козирог

Намирате човека, който ви трябва. Той ще свърши много от работата, която ви тежи, и няма да се възпротиви да му я прехвърлите. Не бива нищо да изпускате от това, което ще ви се предложи, а тези от вас, които проявят инициатива, много бързо ще тръгнат към върха. Родените през декември Козирози ще чуят името си от непознати хора, произнесено с уважение и с нотка на завист. Някой работи във ваш интерес, без да го съзнава. Възползвайте се от това.

 

Водолей

Ще се наложи да се занимавате с финансовите си дела. Това ще ви смути, но бързо ще се съвземете. Много сте чувствителни на тази тема и не се чувствате съвсем уверени. Родените през януари ще бъдат притеснени от личност, която ще си позволи да говори по ваш адрес. Ще се почувствате обидени, но няма да се разправяте. Излишно е, постъпката му е толкова груба, че говори сама срещу автора си. От цялата ситуация излизате чисти и невредими.

 

Риби

Много натоварен ден. Каквото и да правите, както и да се мъчите да се освободите по-рано от деловите си ангажименти, ще се наложи да работите до късно, дори и след работно време. През целия ден на изпитания ще са подложени както деловите, така и личните ви качества. Довършете до обяд всичко, което е останало от петъка. Ако не го направите, ще ви бъде трудно да продължите, още повече че ще трябва да отговорите на някои предложения.

Ключови думи:

дневен хороскоп