Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

28 Март 2023
Pixabay

Овен

Родените в знака ще трябва да действат напористо, особено ако желаят да постигнат конкретни резултати в професионалната сфера. Стремете се към взимане на решения, които могат да ви осигурят успех, дори това да ви коства предприемането на някои компромиси за ваша сметка. Денят е подходящ за нови контакти, част от които ще имат благоприятен ефект върху развитието ви. В любовта не очаквайте повече от интимната си половинка.

Телец

Част от вас ще се опитат да са над проблемите в личен план. За други пък ще е добре поетапно да премахват някои свои затруднения на работното място, но като че ли ексцентричността не им е препоръчителна. Едва ли ще има ситуации и проблеми, с които да не можете да се справите както в професионален, така и в личен и материален план. Опитайте се да обръщате внимание на малките неща в живота си, защото именно чрез тях ще черпите положителни емоции.

Близнаци

Напълно възможно е през днешния ден мнозина да се опитат да разнообразят натоварената си програма. На други възможността за пътуване ще им даде шанс да осъществят амбициите си в професионално отношение, така че да не я подценяват. Необходимо е внимателно да харчите за удоволствия. Освободете се от някои проблеми от чисто битов характер. В любовта избягвайте крайностите и лъжите, за да не ви издаде неволно трето лице.

Рак

Днес мнозина от знака ще отправят поглед към интимната си връзка, вместо да се вълнуват от затрудненията в работата. Други ще използват правилно възможностите, предоставени им от родител. Част от вас ще се чувстват изтощени по отношение на личния си живот. Възможно е очарованието на сегашната интимна връзка да е загубило своя блясък. За родените в последната десетдневка развитието на съществуващата връзка ще е приоритет.

Лъв

Не манипулирате околните само защото искате да задоволите собствените си потребности. Егоизмът ще ви попречи да оцените по достойнство хората, които са ваши предани приятели и ви обичат въпреки отрицателните черти на характера ви. Малко вероятно е представителите на знака да се изправят пред разрешаването на проблеми, за които не съществува добър изход. Опитайте се да търсите нов смисъл в живота, който сте изградили през изминалите седмици.

Дева

Днес финансовото ви състояние ще е стабилно. Не се колебайте да въведете промени, дори това да причини известни главоболия и неудобства не само на вас, но и на хората до вас. Внимателно отстоявайте своите интереси, без да стигате до грубост или липса на дипломатичен тон. Самостоятелно работете по идеите си. В любовта не се обвързвайте трайно с нова особа в обкръжението си, особено ако все още не сте приключили със стара връзка.

Везни

Днес при мнозина желанието да се самоизтъкват може да им спечели недоброжелатели. Въпреки това ще се радвате на сериозни предимства в контактите с високопоставени особи, ако не се състезавате с тях. Стремете се по-позитивно да разрешавате съществуващите проблеми. Не се страхувайте да рискувате в умерени граници. Потърсете оптимални варианти за добро осъществяване на плановете си. В любовта ще сте обзети от колебания.

Скорпион

Мнозина ще бъдат вдъхновени за творчество, което със сигурност ще им даде възможност да постигнат нови върхове, особено ако работят в областта на изкуството. Други ще получат финансови поощрения от страна на началници и високопоставени особи. Само малка част от вас ще са затрупани с многобройни отговорности, които ще поставят на изпитание вашата физическа и психическа издръжливост. В любовта не се заблуждавайте, че винаги сте прави.

Стрелец

Не прекалявайте с натоварването, тъй като това може да навреди на кондицията ви. Според звездните влияния за вас няма да съществува ситуация, с която да не можете да се справите. Навреме ще съумявате да се освободите от проблеми, които биха извадили от равновесие другите. Като че ли ще разполагате с всичко необходимо, за да живеете в пълно съгласие със себе си. Любовта е тази, която ще ви дава достатъчно вътрешна сила и мотивация.

Козирог

Възползвайте се от благоволението на високопоставени особи. Ще печелите освен с умения и с чар. В любовта очаквайте приятни изненади. При някои от вас, особено при родените в третата декада, след обяд е възможно да се появи леко физическо неразположение, което може да се дължи на повишената активност през деня. Твърде вероятно е напрежението и многобройните ви ангажименти да ви застигнат.

Водолей

Необходимо е да вземете под внимание част от професионалните си ангажименти, които за съжаление не е добре да отлагате за по-подходящ момент, защото е малко вероятно той да настъпи. Внесете разнообразие в ежедневието си, особено през свободното си време. Избягвайте да се доверявате на малко познати лица, особено когато става въпрос за пари. Мнозина от знака ще се радват на добри финансови постъпления.

Риби

Действайте предпазливо, ако искате инициативите ви да имат положителен финансов резултат. Стремете се да не поставяте ограничения на интимната си половинка, защото е малко вероятно да се съобрази с тях, особено ако искате твърде много. Вечерта не се опитвайте да взимате отношение или да давате съвети, които не са поискани от вас, дори и отправени към близките. Намерете време за забавления и срещи с позабравени от вас приятели.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Кого бихте подкрепили за кмет на София?