Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

14 Март 2023
Pixabay

Овен

Вторник ще разбуди всички ваши дремещи страсти, които не сте имали възможност да използвате досега. Родените в знака ще трябва да действат напористо, особено ако желаят да постигнат добри резултати на работното място. Стремете се към решения, които ще ви осигурят успех, дори това да ви коства предприемането на някои компромиси за ваша сметка. Денят е подходящ за създаване на нови контакти, които ще са благоприятни за развитието ви.

Телец

Стремете се да внесете разнообразие в работата си, като целта ви в крайна сметка е да постигнете резултати, които ще ви удовлетворяват. Част от вас ще трябва да се опитат да са над личните проблеми. За други пък ще е добре поетапно да премахват свои затруднения в работата, но ексцентричността не им е препоръчителна. Едва ли ще има ситуации, с които да не можете да се справите както в професионален, така и в личен и материален план.

Близнаци

Напълно възможно е през днешния ден мнозина от вас да се опитат да внесат разнообразие в натоварената си служебна програма. На други възможността за пътуване ще им даде реалния шанс да осъществят амбициите си в професионално отношение, така че да не подценяват шансовете си. Необходимо е внимателно да харчите за удоволствия. Освободете се от някои проблеми от чисто битов характер. В любовта избягвайте крайностите и лъжите.

Рак

Денят ще започне с неприятности и повечето са заради пари. Някой е направил разходи, без да се съобрази с вашите нареждания или желания, и се отваря дупка в бюджета - целият ден ще се помрачи от объркването на финансите ви. В работата не надценявайте възможностите си, не поемайте повече, отколкото можете реално да носите. Разбирате, че колега се е намесил в личния ви живот. Пресечете порива му да е близо до вас, ако не искате неприятности и занапред.

Лъв

Днес при мнозина желанието да се самоизтъкват може да им спечели недоброжелатели. Въпреки това ще се радвате на предимства в контактите с високопоставени особи, ако не се състезавате с тях. Не се страхувайте да рискувате в умерени граници. Потърсете оптимални варианти за плановете си. Опитайте се да заобикаляте проблемите и допускането на неволни грешки, в случай че вместо да почивате, сте се отдали прекомерно на работа.

Дева

Днес не се колебайте да въведете промени, дори това да причини известни неудобства не само на вас, но и на хората до вас. Не поемайте ангажименти към колеги, началници или клиенти, с които реално не можете да се справите, особено ако ви определят и непосилни за постигане срокове. Внимателно отстоявайте своите интереси, без да стигате до грубост или липсата на дипломатичен тон. Някои да очакват премия във връзка с работата си.

Везни

От голяма важност за вас през днешния ден вероятно ще се окажат въпросите, свързани с наследства, застраховки, влогове, заеми - в това отношение е желателно сами да пазите себе си от екстравагантни и непрактични идеи и действия, за да не съжалявате за изгубени пари след това. Можете да опитате да потърсите подкрепа от родителите си, но е желателно молбата ви за парична помощ или важен съвет да не носи агресивна окраска.

Скорпион

Днес може да ви се отвори възможност за сътрудничество - сетивата ви обаче трябва да бъдат настроени да улавят всяка една минимална промяна в ситуацията, за да можете да предприемате своевременни и адекватни реакции. Преди да предприемете каквото и да било, посъветвайте се с родителите си или с някой по-мъдър и опитен от вас човек. Същата предпазливост и адекватност ще ви е нужна и по отношение на брачните и партньорските ви връзки.

Стрелец

Днес не се колебайте да изпъквате при всеки удобен случай пред началници и високопоставени особи, защото това ще означава повече делови ангажименти и пари. За вас няма да съществува ситуация, с която да не можете да се справите в професионален план. Навреме ще съумявате да се освободите от проблеми, които за хората около вас ще се окажат непреодолими. Като че ли ще разполагате с всичко необходимо, за да живеете в пълно съгласие със себе си.

Козирог

Днес мнозина от знака ще се стремят към изразяване на вътрешните си потребности. Напълно възможно е някои да бъдат вдъхновени за нов вид творчество, което със сигурност ще им даде нови простори за изява, особено ако работят в областта на изкуството. Други ще получат финансови поощрения от страна на началници и високопоставени особи. Малка част ще са затрупани с отговорности, които ще поставят на изпитание издръжливостта им.

Водолей

Днес лесно можете да осъществите плановете си, особено ако знаете към какви цели се стремите. Необходимо е да вземете под внимание част от професионалните си ангажименти, които за съжаление не е добре да отлагате за неопределено време. Внесете разнообразие в ежедневието си, особено през свободното си време. Мнозина от този зодиакален знак ще се радват на добри финансови постъпления, но избягвайте плащанията, ако не са наложителни.

Риби

И в днешния вторник нещата при вас няма да вървят никак леко. Звездните влияния вещаят да бъдете напрегнати и неспокойни в деловия си живот. Като че ли няма да успявате правилно да преценете нито ситуацията, нито хората около вас. Нещо не сте доогледали както трябва, а очаквате да настъпят промени. На някои им предстои важен разговор с шефа или със съдружника за служебното място и деловите ви ангажименти. Други пък не ги задоволява заплащането.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп