Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за вторник

14 Февр. 2023
Pixabay

Овен

Пред мнозина от знака ще се открият шансове да попаднат на точното място в най-подходящия момент, което ще отвори пред тях нови възможности. Някои от родените в началото на знака ще имат блестяща идея за реализация, но като че ли шансът сега няма да е на тяхна страна, особено ако по някакъв начин инициативата им е свързана с покупко-продажба. Не бързайте с даването на пари назаем. Ще разполагате със силата да променяте събитията в своя полза.

Телец

Опитайте се да избягвате хората, които могат да ви обвържат финансово или емоционално с техните проблеми. Неочаквано обаждане или писмо ще ви зарадва с новина, която ще промени по някакъв начин, ако не живота ви, то поне битието в идните дни. Здравето ви ще е сравнително стабилно. За родените в последната десетдневка на знака ще е от полза да проявят интерес към тези сфери, от които могат да очакват положително финансово развитие.

Близнаци

Днес е важно да търсите сътрудничество при решаването на въпроси от делово или професионално естество. В много случаи типично за зодиакалната ви характеристика ще се налага да постъпите компромисно, което всъщност няма да е кой знае колко зле. Проблемът е, че вие много рядко прибягвате към такива прийоми и трудно ще се оправяте. Така обаче ще си спестите неудобства, които ще възникнат от вашето недобре премислено поведение.

Рак

Дори да не сте се освободили все още от затрудненията на работното място, е необходимо да не губите мотивация за реализиране на инициативите си. Вторникът не е подходящ да се поддавате в плен на емоциите си, независимо дали те са свързани със съществуващите проблеми в делови или в личен план. Контролирайте разходите си, защото и в бъдеще те за вас ще се покачват. Някои от началото на деня няма да отдават голямо значение на малките трудности.

Лъв

Днес е добре да се отдадете на занимания, от които ще могат да подобрят статута си на работното място или паричните си постъпления. Здравето ви ще е лабилно, затова не е излишно да положите повече грижи за себе си. До средата на деня мнозина ще трябва да се борят срещу вече превърналата се в хронично състояние умора. Като че ли внезапно ще решите, че за да не се сблъсквате със същите проблеми и по-късно, ще трябва да почивате.

Дева

През днешния ден мнението ви ще бъде възприето по начина, по който очаквате. Ще разполагате с подкрепата на началници, делови партньори и колеги. Разположението на планетите ще благоприятства любовта. В материалната сфера действайте внимателно, за да се радвате на резерви. На първо място е наложително да приключите с текущите си задачи, като заложите на изпълнение, при което дори най-малките детайли са уточнени на сто процента.

Везни

Днес със сигурност ще ви се наложи да се съобразявате с обстоятелства и правила, наложени ви от заобикалящите. Използвайте създалата се ситуация адекватно, за да съумеете да извлечете дивиденти в професионално и материално отношение не само в настоящ, но и в бъдещ момент. Гответе се за настъпването на коренна промяна в живота ви. Насладете се на компанията на интимната си половинка. Не забравяйте реалната граница на възможностите си.

Скорпион

Около средата на деня по-голяма част от вас ще трябва да се съобразяват с обстоятелствата, възникнали ненадейно в работата. Чувствата и разумът ви ще бъдат подложени на изпитание и поради това от вас ще се очаква да направите точни ходове. В любовта се предпазвайте от крайни емоции. В края на деня не допускайте разногласията в отношенията ви с околните да нанесат поражения върху положителния имидж, който сте градили в продължение на години.

Стрелец

Мнозина ще трябва да направят правилен избор, особено ако трябва да стабилизират финансовото си състояние. Твърде вероятно е да страдате от действията на недоброжелатели на работното място, но бързо и точно ще парирате действията им. Стремете се да изпълните поетите от вас ангажименти в определените за това срокове. В ранния следобед при родените в средата на знака правилно инвестирани пари ще им донесат добри финансови постъпления.

Козирог

Днешният вторник ще ви изправи пред предизвикателства, с които ще трябва да се справите независимо от обстоятелствата около вас. Една заслужена почивка ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие, но като че ли преди това е необходимо да се освободите от тези свои задължения, които не търпят отлагане във времето. Добре е през целия днешен ден да се вглеждате в детайлите, особено ако работите с клиенти или в голям колектив.

Водолей

Като че ли усилията ви да бъдете дипломатични днес няма да дадат очаквания от вас резултат. С добро планиране можете да се радвате по празниците на добро финансово състояние. Не изпускайте шансове да осъществите пътуване за удоволствие. Неприятностите като по чудо ще останат зад гърба ви, ако сте извлекли необходимите поуки. Някои критики, отправени ви от страна на близък или приятел, ще имат благотворно действие.

Риби

Опитайте се да туширате напрежението, като вземете контрола изцяло в свои ръце. Не давайте обещание на приятел или делови партньор, което не можете да спазите. Твърде вероятно е действията ви да са строго следени от страна на началници, високопоставени особи и делови партньори. С разбиране се отнасяйте към грешките, допуснати от околните. В този случай ви съветвам да не се колебаете, а сами да свършите работата по желания от вас начин.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?
Advertisement