Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

3 407
 Pixabay

Овен

Плащате повече, а получавате по-малко, обещали сте много, не сте изпълнили почти нищо. Малките ви предателства са в този ден. Имате финансови затруднения и не би следвало да пазарувате сега за празниците. Ще направите ненужни покупки, ще кажете излишни думи, ще направите необмислени неща.Иска ви се отдавна да отстраните някого от пътя си и сега е време да го направите, да освободите сърцето и ръцете си, но само ако имате волята за това. Ако чакате друг да го направи вместо вас, нищо няма да стане. Сънищата ви са предсказателни.

Телец

Един от силните дни в седмицата ще бъде този вторник. Не се отказвайте от служебна промяна, работете усилено, ще ви забележат и ще ви оценят. Денят ви ще започне с важна среща. Вторник е добър ден за Телците, те са по-уверени в деловата си дейност, работата им спори и дори когато не са добре подготвени, могат да разчитат на интуицията и общите си познания в професията. Въпроси, за които досега не са намирали решение, сега ще се разрешат като че ли от само себе си. Телефонен разговор ще ви повдигне настроението. Вероятна е покана за кратко пътешествие по празниците.

Близнаци

Напрежението от понеделник и емоционалните ви вълнения продължават. Парите ви се топят, договорите ви не са изпипани както трябва юридически и не са защитени финансово. Каквото отложите за утре и другиден ще ви донесе пари и успех. Неприятен разговор с колеги преди обед. Напразно ще се тревожите за една голяма покупка. До края на деня ваши близки ще ви се притекат на помощ и ще укротят страховете ви. Най-добре послушайте ги и не предприемайте нищо под напора на емоции, които ви люшкат по различни решения. Изчакайте.

Рак

Днес може да загубите пари, да навредите на здравето си с нещо и да попаднете под ударите на закона. Колкото и да се стараете, ще си имате работа с държавни учреждения и ще ви скъсат нервите от висене пред гишета. Не приемайте днес да вършите важни неща - да провеждате отговорни срещи, да решавате сложи спорове, да водите делови разговори. Не работете в колектив. Довършвайте останалото от вчера и не започвайте нови неща. Ако тръгнете на път, не шофирайте вие. Ще срещнете човек, който много ще ви впечатли.

Лъв

Денят ви е изпълнен с много работа. Не бих могла да кажа, че е особено труден или слаб в професионално отношение, но във всички случаи ще бъде противоречив. Ще си решавате проблемите само ако действате спокойно и не прибързвате. Ще получите покана за пътуване, която много ще ви зарадва. За да се изпълни желанието ви, ще трябва да реорганизирате работния си ден така, че да не се налага да доработвате вкъщи. В същото време работата така ще ви погълне, че ще забравите за ангажимент към близките ви. Неприятно.

Дева

Днес ще получите компенсация от съдбата за миналите тежки дни. Каквото направите, каквото сте отложили, ще ви носи пари и успехи. Ще получите покани за пътувания и гостувания по Коледа и Нова година. Каквото и да се случи, ще ви направи щастливи и свободни. Не отклонявайте поканите, работата ви спори, конкуренцията е зад вас и настроението ви е добро. Заслужавате си почивката, макар и за броени дни. Някои от вас ще имат гости и ще им се зарадват. Ще получите предложение за разширяване на бизнеса си и помислете сериозно върху него.

Везни

Вчера пред вас се отваряха врати - днес се затръшват. Обръщат ви се гърбове. Моментът не е подходящ за претенции пред шефовете, промени и рокади в службата. Ще избухвате, ще хабите нерви, а това няма да ви помага. Помъчете се да укротите топката. По-добре си вземете почивен ден, отколкото да превръщате дребните неприятности и проблеми в конфликти и колосални скандали. Някои от вас ще получат предложения за допълнителна работа. Приемете ги резервирано, реално преценете дали ще можете да се справите и още - дали обещаваните пари са реални.

Скорпион

Стегнете се, Скорпиони, не мислете за излишни неща. Не се пилейте по много задачи, както и по много дейности наведнъж. Налага се да се постараете да направите добро впечатление на началници, защото само така ще се доближите до повишението си. Непрекъснато се стремите към нещо повече и място на по-високо. Това не се харесва на някои от колегите ви и ви гледат под око, а това ви дразни. Затрудненията на работното ви място ще намалеят. Ще ликвидирате интрига на колеги, но ще остане горчилка в душата ви.

Стрелец

Днес показвате изключително ярко професионализма си, силите и възможностите си. Амбициите ви растат и няма какво да ги спре. Нещата на работното място се подреждат по ваш вкус. Няма високи тонове при разговорите, всичко протича хармонично и точно. Можете да сте доволни. Ще успеете да подредите задачите си така, че да отделите време и за себе си. Мъжете могат да опитат фитнес, а жените да се погрижат за външния си вид. Нови запознанства, извън деловия ви кръг ще ви доставят удоволствие. Ще мислите за нов дом или вила.

Козирог

Ако днес потърсите подкрепа на други хора, ще намерите много верен съюзник. Ще нагодите своите амбиции и желания към другите, така че те да ви помогнат за осъществяването им. Ще намерите нужното рамо, пари и спонсорство. Каквото сте търсили от дълго време, сега ще го намерите или то само ще се яви. Проведете срещите си внимателно и спокойно. Денят ви показа, че не може да се правят важни бизнессрещи с импровизации. Не бива да рискувате в делово отношение. Отложете всичко, което не е подготвено добре.

Водолей

Свършете неприятната работа, която сте отлагали от дни. Не бива да влачите повече незавършени задачи. Освободете ума и сърцето си за пътя, по който умът ви иска да ви води. Дълбоко в себе си вече сте се настроили за следващата година, макар че не всичко с тази е приключено. Срещите ви ще са успешни. Ще стигнете до решение. Тези, които учат, да проявят интерес за изпитите си, не ги отлагайте. За вас това е голяма грешка. Потърсете съвет на близки за конфликт в дома ви. Нова връзка се задава на хоризонта.

Риби

Днес всичко минава по-добре. Вторникът ви носи срещи с бъдещи колеги и шефове. Обмисляте смяна и с нетърпение чакате нещо да се задвижи. Ще стане, но бавно. Днешният ден няма да раздвижи нещата, но ще ви увери по някакъв начин, че не сте забравени. На работното си място бъдете внимателни и с дела и с думи. Пазете се от измама. Отваря се широк път за вас. Битов проблем ще ви разходи по магазините и ще се наложи без време да правите големи покупки. Налага се да завършите бързо ремонт или някакво подобрение в дома ви.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

06.12.2022

1841
Хороскоп за четвъртък

08.12.2022

1140
Хороскоп за сряда

07.12.2022

3165