Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

3 986
 Pixabay

Овен

Във вторник овните ще усетят високото ниво на собствените си възможности и силна подкрепа. Най-вероятно ситуация ще ви накара да се заинтересувате от нови посоки на развитие на работното си място. Ще се появи някаква възможност да започнете нещо ново или да се върнете към предишна дейност, но тя ще е свързана с някакво обучение и натрупване на практически опит. На базата на новите интереси е възможно да установите дълготрайни отношения с някого. Евентуални покупко-продажби на собственост ще бъдат успешни. Не са изключени и пътувания, но вие равнодушно ще се отнесете към подобен род идеи.

Телец

Днес звездите ви предричат някаква кардинална промяна и нови перспективи. Вашата задача ще бъде да завършвате започнатото докрай и винаги да сте наясно с това, което се случва. Понякога ще предпочетете да се отдръпнете от сложните проблеми, като оставите всичко да върви от само себе си. И като правило ще излизате сухи от водата. Впрочем на фона на това, което се случва на работното място или в личния ви живот, вие ще бъдете по-големи късметлии от своите приятели или колеги. Можете да постигнете доста в партньорството. Възможно е интимната ви връзка да не издържи на някакво изпитание.

Близнаци

Във вторник ще съумеете да откриете за себе си смисъл в онова, което другите смятат за банално. Вие почти няма да се вълнувате от проблемите, които занимават болшинството хора и дори за тях може да се окажете пример за оптимистичен подход към живота. Това ще бъде донякъде оправдано защото предстои някаква промяна на социалния ви статус - всички начинания, свързани със самостоятелен бизнес, преминаване на друга работа, усвояване на новости в професията ще бъдат успешни. Много внимание обаче трябва да проявят онези от вас, които ще решават юридически въпроси.

Рак

Днес вашите действия ще бъдат продиктувани от висока концентрация на дух и самостоятелност. Логично е при такъв подход да укрепите позициите си на работното място. Ще умеете много неща, но не трябва да чакате моментални резултати, защото към своите цели се приближавате неотклонно, но постепенно. Понякога ще ви се струва, че сте лишени от подкрепата на приятели и познати, но на практика ще се окаже, че вие просто не се нуждаете от нея. Чести пътувания могат да бъдат свързани с къси разстояния и с необходимостта да се контролира някаква работа.

Лъв

Във вторник Лъвовете ще се съсредоточат върху най-неотложното. Звездните влияния обаче няма да ви позволят да действате по план и ще се наложи да се сблъскате с редица проблеми, за които не сте и подозирали. За мнозина от вас не е изключено да търсят варианти за финансова подкрепа. Възможно е ситуацията с парите ви да се влоши, но вие ще разбирате своята роля и няма да разчитате на никого, за да я оправи. Някаква ситуация може да ви изправи пред дилема, но ще зависите по-малко от чувствата и емоциите си, а ще се водите от логиката и здравия разум.

Дева

Днес според звездните влияния ще се появи добра възможност да промените нещо в своя живот или работа за сметка на други хора. За това ще ви помогне личност по-силна от вас. Заедно с това обаче може да се срещнете с някаква нова трудност или препятствие, за което не сте били готови и най-вероятно ще се наложи да се откажете от обичайни за вас удоволствия. Добри предложения за сътрудничество могат да ви накарат да се замислите за нова работа или промяна на сферата ви на изява. Във всеки случай на мнозина им предстои да се занимават с нещо, за което нямат представа. Би трябвало да разчитате на човек, роден под знака на Рак или Овен.

Везни

Днес няма да сте склонни да се примирявате с обстоятелства, дори и те да не са разположени благоприятно към вас. Вие си имате свое мнение за това, което се случва, и твърде често ще се придвижвате по пътя на успеха каквото и да става. Твърде често обаче вашите действия днес ще са насочени не върху материалното, а върху сферата на влияние над околните. Важно ще бъде да отстоявате своята доминираща роля в определен кръг лица. Това ще ви носи спокойствие и увереност в собствените сили. В дома ще ви се наложи старателно да скривате емоциите си, за да избегнете кавга.

Скорпион

Днес вие сте близо до набелязаните цели и ще се трудите без да скръствате ръце. Неприятностите от края на миналата седмица постепенно се разсейват. Онези, които на работното място са злорадствали заради ваши неуспехи, сега ще се сблъскат с подобни трудности. Вече ви владеят нови идеи, в които виждате някаква перспектива за растеж. Новите планове ще реализирате с непознати до този момент хора. Възможно е често да имате работа пак с непознати, решавайки въпроси, свързани с документи. В къщи е възможно да направите някаква промяна, която искате.

Стрелец

Възможно е днес на работното място нещо, което сте смятали за решено, да изникне отново. Избягвайте да заемате позицията: "Аз нали ти казах!" Изслушвайте мненията на другите, макар вече да сте запознати с възраженията им и дори да сте ги отхвърлили. Оригиналността ви във вторник ще достигне своя връх. Новите идеи ще ви осеняват светкавично и необуздано. Някои от тях можете да използвате веднага, а други оставете за по-късно. Хората край вас са настроени дружелюбно, но не особено дейно. По-доброто обмисляне на бюджета ви е от голямо значение за следващите дни.

Козирог

Днес представителите на знака ще бъдат твърде неспокойни и нервни. Твърде рядко ще сте в състояние да направите правилна оценка на собствените си постъпки и често ще изпадате в обърканост. В определени моменти ще се чувствате доста самотни и, макар външно ситуацията да ви изглежда друга, за вас най-важни ще са собствените ви усещания и чувства. Главните ви усилия днес трябва да бъдат съсредоточени в професионалната област. Бъдете внимателни и сдържани при решаването на материални въпроси. Ще трябва да помислите и за забравени дългове към човек отдалеч.

Водолей

Във вторник Водолеите ще се почувстват доста по-свободни и разкрепостени. Възможно е вашата независимост да е по-скоро илюзорна, но вие сте способни да се задоволявате и с малко. Почти през целия ден ще излиза необходимостта да правите много неща в съкратени срокове. Ще го правите успешно и понякога ще се учудвате на собствените си възможности. Понякога няма да ви достига приятелска подкрепа. Може би ще имате нужда от силна личност до вас, но вие винаги ще можете да намерите възможност за самоизява. В личния живот вашите претенции към партньора ще имат реални измерения.

Риби

Доскорошната ви решителност днес се сменя с дипломатичност и ритмичност на действията. Някаква ситуация ще ви накара да се проявите откъм най-лоялната си страна. Благодарение на вашата разсъдливост успешно ще избегнете грешките, които повечето хора в сходна ситуация ще допуснат. Това ще укрепи професионалния ви авторитет. Понякога ще усещате завистта на конкурентите и ще чуете неприятни думи по ваш адрес, но късметът няма да ви изостави. Не са изключени и публични изяви и общуване с повече хора, които ще увеличат популярността ви сред тези, които се занимават с подобна на вашата дейност.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

23.05.2022

4293
Хороскоп за петък

19.05.2022

2725
Хороскоп за четвъртък

19.05.2022

6897