facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда 9 октомври

1912


Овен
Днес от особена важност за успеха на действията ви отново ще бъде най-близкият до вас човек. Вие лично ще се стремите да надскочите собствените си възможности и определено ще бъдете надарени с късмет от звездите, за да го постигнете. Имате отлична възможност за проява на интелекта си. Успехи определено ще имат във всичко работещите в сферата на висшето образование, духовните общности, в научните изследвания и разработки.
Телец
В сряда ще имате възможност да проявите вашата интуиция и проницателност. Денят ще е благоприятен за тези, които управляват парите на другите хора, в банковата сфера, данъците и застраховките. Може да получите приятни новини за финансова или материална облага. Контакти с противоположния пол, бизнес контакти, енергия зa действие в работата и в личните ви взаимоотношения, не бъдете обаче невъздържани и прибързани.

Близнаци
Днес според звездите преобладава материалната ви нагласа. Имате способността както да печелите пари и успешно да ги влагате като подходяща инвестиция, така и бързо да ги харчите. Венера ви дарява с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационално работещия ви ум, прозорливост и бързите ви решения. Балансирайте обаче любовта си към всичко сладко в живота както в прекия, така и в преносния смисъл.

Рак
Емоционалният и деловият ви живот днес ще е зависим от контактите с другите. Отлично ще се чувствате сред колеги, особено ако бизнесът ви е артистичен или работите в женско обкръжение. Стремете се да си осигурите подходящата работна среда. Не се опитвайте да се впускате в начинания и области, в които нямате достатъчно опит. Ще имате възможност да се проявите в областите, където се изискват систематичност и наблюдателност.

Лъв
Днес звездите ви дават оптимизъм, воля и увереност и ако ги използвате, ще бъдете  щастливи от успеха си. Ще имате красноречие и убедителност. Обикновено подхождате към личните си дела разумно, но днес се пазете от субективизъм. Ясно ще разберете, че имате приятели и съмишленици, особено от противоположния пол. Те могат да са ви полезни в кариерата. Лесно при липса на разбиране добрите чувства могат да преминат в обидчивост.

Дева
Днес ще имате повишена активност на реакциите спрямо всички дейности и идеи, до които се докосвате. Ще чувствате и помощта за постигане на целите си от по-високопоставени лица, ако се занимавате с политика, обществени движения, научноизследователска дейност. Вие сте достатъчно ангажирани, но всъщност ще правите това, което искате. Можете да бъдете отлични организатори, които да помогнат на другите във всяко начинание
Везни
Планетната конфигурация днес ви дава възможност за напредък. Можете да се издигнете като общественици, политици, ръководители. Отново динамиката около вас ще е висока, успешно можете да се справяте с няколко неща. Не стигайте до прекален фанатизъм в поддръжката на определени позиции и вярвания. Имате според звездите и добра възможност за обучение и за пътуванията, особено в чужбина. Ако ги осъществите, имате отлични перспективи.

Скорпион
Срядата ще донесе множество положителни новини и приятни изменения на работното ви място, с които да прокарате път на част от своите инициативи. Отнасяйте се с по-голямо внимание към парите си. Преразходите в тази насока могат да объркат финансите ви дълготрайно. Избягвайте обществени прояви, тъй като най-вероятно ще страдате от клюки и интриги, създадени от недоброжелатели. Доверете се на интуицията си, която и този път няма да ви подведе.  

Стрелец
Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се почувстват във върхова форма, ако съумеят да превърнат съществуващите негативни емоции на работното си място в амбиция. Днес ще се натоварите повечко, отколкото сте очаквали. Не давайте ухо на слухове по свой адрес, защото рискувате да се превърнете в горчиви и неудовлетворени от живота хора. При мнозина като че ли постоянството ще им даде възможност да премахнат някои пречки.

Козирог
Днес е голяма вероятността родените в първите десет дни от знака да получат примамливо предложение за работа или да насочат усилията си в посока, от която ще очакват пари. Другата част от знака да очакват проблеми във връзка с финансова или административна организация. Възможно е част от вас да се насочат към разрешаването и на проблеми от друг характер, но доколко усилията ви ще имат успех, зависи от вас.

Водолей
Днес за вас ще са улеснени интелектуалните занимания и в тях ще можете да се развивате успешно по начин, който ще ви позволи отлични финансови постъпления. Не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото рискувате да се преуморите. Чрез аналитичност можете да постигнете добри резултати в професионалната сфера. Мнозина от знака ще са ангажирани по-скоро с изучаването на заобикалящия ги свят, отколкото с някакви конкретни инициативи.

Риби
Днес по-голяма част от вас ще получат приятни новини, изпълнени с обещания и гаранции, които от своя страна ще ви помогнат да увеличите значително финансовите си постъпления. Използвайте способността си да бъдете убедителни, особено ако от това зависи реализацията ви. Възможно е известно време да се лутате, докато намерите най-правилния начин за това, но веднъж взели решение, добрите резултати ще са въпрос на време.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

28.03.2020

2470
Хороскоп за петък

27.03.2020

1405
Хороскоп за четвъртък

26.03.2020

1416

Влез или се регистрирай за да коментираш

×