facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

10 995

Овен

Действията ви през днешната сряда ще се контролират изцяло от разума и това донякъде ще предопределя забавени реакции в ситуации, които изискват бързо решение. Този факт ще ви подсеща, че не бива да се впускате в рисковани начинания, и такива, които ще проверяват интелектуалните ви възможности. Още е рано да се мисли за промяна в кариерата или смяна на работата. По-важно е  да имате ясни цели и желания. В областта на чувствата положението е доста сложно. Родените през април ще бъдат толкова ефирни и недостижими, че отсрещната страна едва ли би отказала каквато и да е тяхна прищявка. Ще постигнете финансова стабилност и авторитет, ако не се доверявате прекалено на обещания.

Телец
Неочаквано и за вас днес ще ви се наложи доста да се стараете и доста да внимавате през идващите седем дни. Имате нагласата да тръгнете към нови цели преди всичко с ентусиазма си. Проявете повече прозорливост, ако искате да успеете. Напоследък нещата ви се удаваха повече по инерция. Сега сте обхванати от стремеж към успеха, но само с дипломация ще се измъкнете от сложните служебни проблеми. На всичко отгоре интимните чувства ще се намесят в работата ви. Към средата на деня ще бъдете поставени в положението да избирате дали да не се отдадете на чувствените изживявания, вместо да уреждате материални дела. Добре ще бъде да посветите свободното си време на приятни срещи и разговори.


Близнаци

Голяма част от вас имат доходоносни идеи и фантазията им се развихря. Три планети обаче хвърлят сянка на съмнение върху това, което вършите, и ще ви карат да тънете в предположения, че не всичко вършите както трябва. Дори и да не искате, днес някой ще ви напомни, че ще трябва да се върнете към изпълнението на едно старо задължение. Ще трябва да изпълнявате и поети обещания. Желанието ви да прекарате по-различно тази седмица ще се сблъска с вътрешното напрежение, което ще ви обземе. То ще ви накара да обмисляте действията си, без да изпадате в плен на емоциите. Това ще ви помогне да се ориентирате къде са шансовете ви и рационално да ги използвате.

Рак
Положението на Меркурий ще амбицира родените под знака, главно през юли, да проявяват активност в професията. Там ще дойдат успехите, които заслужавахте и преди, но обстоятелствата ви пречеха да постигнете. Погрижете се да бъдете наясно със сметките. Преоценете стари задължения и се отървете от тях.  Мнозина от вас ще бъдат необикновено агресивни, разбира се, в добрия смисъл на думата. Срядата е изключително подходяща да поемете рискове в бизнеса. Дори и да не дадат очаквания от вас резултат, те ще ви донесат ценен опит и нови контакти. Звездните влияния обаче предопределят по-често късметът да не ви изневерява. С вродената си възможност за импровизация ще се справите с трудните ситуации.

Лъв
Трудно ще разчитате на спокойствие през днешния ден. Сутринта ще се опитате да се преборите с мрачните си настроения, а оставащата част от деня ще премине под знака на работата. Ще имате много повече задачи, отколкото може да свършите. Около обед отпуснете нервите си, за да не се стигне до конфликт или здравословно неразположение. Ще разберете, че нямате конкуренция в професионалната сфера, и това ще ви успокои. Това се отнася и за личния ви живот. Най-важното сега за вас е да решите как да разнообразите всекидневието си. Ако го направите, и професионалните проблеми ще ви изглеждат по-лесно разрешими.  Идеите на партньора ви заслужават сериозно внимание.

Дева
Пред вас днес не застават неразрешими професионални проблеми, макар че не всичко ще върви гладко. През днешната сряда  представителите на знака ще бъдат готови да се захванат с всяко предложение, лесно да дават обещания, да бъдат щедри, особено в любовта. Не трябва, разбира се, да правите всичко това, очаквайки похвали. По-важното е, че пред вас ще изникват възможности да попълните знанията си, да откриете нови интересни сфери, в които да блеснете с интелектуалните си възможности. По отношение на финансите звездните влияния са поставени така, че е по-добре да инвестирате свободните си средства в стойностни покупки.


Везни
Днес ограничете контактите и не се доверявайте на непознати. Очертава се да достигнете успеха, ако работите упорито. Имате много идеи, макар че не всички са приложими на този етап. Мотивът, който ще ви тласка напред, е интересът. Погледнете по-смело в бъдещето, защото, ако разчитате на незабавен финансов или имуществен резултат, най-вероятно ще останете разочаровани. В интимен план нарушете принципите си и поемете инициативата. Предложете нещо конкретно на личността, която в момента вълнува сърцето ви. Едно кратко пътуване или излизане ще свърши много повече работа от всички думи, които можете да изречете.  Не вярвайте на чужда добронамереност и си вършете сами работата.

Скорпион
Предстои ви една спокойна и уравновесена сряда. Спокойствието, което ви е обхванало, ще ръководи вашите действия. Ако искате да не се натоварвате, бягайте от всякакви рискове. Най-добре е да оставите нещата да си текат по естествения ред и да не се опитвате да задоволявате всички искания, отправени към вас. Колкото и да се опитвате, няма да успеете да вкарате събитията във вашето русло. В интимен план се очертават непреодолими изкушения. Ако предприемате някакви решителни ходове, те трябва да са добре премерени. Задават се парични проблеми. Не сте дооценили както трябва минала ситуация и последствията ще излязат наяве в сряда.

Стрелец
Срядата ще започне доста обнадеждаващо за представителите на знака. Очертава се тя да бъде добра за кариерата ви. Най-сетне ще видите резултата от дългосрочните си планове за печелене на пари. Стари сделки, които вече сте отписали, ще дадат добър финансов резултат. Не се отказвайте обаче от отправените ви предложения в професионалната сфера, преди да сте ги обмислили внимателно. Стремете се да обръщате по-голямо внимание на детайлите в процеса на работа, тъй като по този начин ще си спестите евентуалното възникване на редица проблеми. Заобиколете се и се доверете на верни поддръжници в професионалната сфера.

Козирог
Използвайте по най-добрия начин предоставените ви благоприятни възможности за разширяване на вашето влияние в деловата сфера. Срядата не е подходяща да проявявате липса на обективност, тъй като рано или късно отново ще се сблъскате с действителността. Действията ви ще имат значение за бъдещето. Напълно възможно е част от вас да се опитат да се отърсят от свои стари проблеми, които не им дават покой. Значителни успехи можете да постигнете, ако се занимавате с някакъв вид научна работа или се насочете към добиване на нов вид знания благодарение на квалификация или друг вид обучение. Не предприемайте действия в любовта, за които по-късно ще съжалявате.

Водолей
Точно в средата на деловата седмица мнозина от вас ще решат да предприемат промени, за които ще им се наложи да проявят много съобразителност и най-вече да са готови да реагират адекватно на всякакъв вид предизвикателство. Не бързайте с някои конкретни действия от материален характер. По-голяма част от вас могат спокойно да се надяват на светкавични и блестящи шансове за успех. Напълно възможно е да започнете дейност, от която да очаквате бързи положителни финансови резултати, но едва ли това ще бъде възможно още от днес. Не се страхувайте да изразите и личните си очаквания и потребности от съществуващата връзка. Липсата на комуникативност може да стане повод да страдате от трайно неразбирателство.

Риби
В сряда мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат в доста изгодна позиция на работното си място. Единствено от вас ще се изисква да се съобразявате с условностите и правилата, наложени ви от началници и високопоставени особи. Не се опитвайте да се движите срещу течението, особено ако от това можете да загубите положение или пари. Необходимо е да не обръщате голямо внимание на завистниците в обкръжението си на работното място. Опитвайте се спокойно да приемате предизвикателствата, отправени ви от тях. В любовта не позволявайте да бъдете емоционално изнудвани, тъй като това може да има негативен ефект върху самочувствието ви.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

24.09.2020

1460
Хороскоп за сряда

23.09.2020

1361
Хороскоп за вторник

22.09.2020

1359