facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

1 652

Овен

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе деня и настроението. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци.

Телец

Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението ви със сигурност ще е ведро. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ми с бизнес или финансови въпроси. Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Повечето от вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа.Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението ви днес.

Лъв

 Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които ви губят свободното време и парите. Днешният ден ще е чудесен за вас и за вашите близки. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през днешния ден. 

Дева

 В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през днешния ден. Въпреки това работата ви ще е успешна. Също не се претоварвайте, защото здравето ви може да пострада. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Везни

Сряда е добър ден за вас, тъй като ви очакват добри новини. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете дипломатични и тактични.

Скорпион

Сряда носи успех на Скорпионите. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Паричните ви проблеми се решават успешно. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Умората ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. 

Стрелец

В сряда за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очаква ви нова любов. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Днешният ден ще е печеливш. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. 

Козирог

Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение в сряда. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви през този месец. Сряда със сигурност ще бъде доста успешна.

Водолей

 В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Обърнете внимание на здравето си. Сряда е ден, подходящ за рутинна работа. Бъдете оптимисти.

Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Сряда ще позволява подготвяне на договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

14.08.2020

8337
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5623
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10936