Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

29 Май 2024
Pixabay

Овен

Не бъдете претенциозни, понамалете изискванията си и денят ви ще бъде успешен. Ще получите отдавна изработени пари или ще ви платят предварително, или ще си приберете дългове, или ще ви отпуснат кредит, или ще си намерите щедър спонсор. Какъвто и да е източникът днес, Овни, ще получите голяма сума пари, която ще ви развърже ръцете за доста време. Ще спечелите и нов бизнес партньор, който ще ви остане верен.

 

Телец

Много силен ден за вас, Телци, особено за родените през април. Ще ви се изплатят за нещо неочаквано, ще получите забравени пари и ще намерите неочаквана подкрепа от колеги или партньори, на които досега не сте имали особено доверие. До обед правите голяма сделка, идва ви смелост и започвате подготовка на следващата. Днес ви е един от последните активни, но и много урожайни делови дни за седмицата. В дома ви цари спокойствие.

Близнаци

Имате шанса днес да получите повече пари - или са забавени плащания, или са неочаквани премии. Кесията ви се пълни, джобът ви натежава, самочувствието ви също. Много от вас ще се видят с изпълнени програми. Ще решите доста от емоционалните си проблеми и на работното си място, и в дома си. Необвързаните ще избистрят връзката си и ще решат занапред поведението си, тези със солидна връзка може да пристъпят към следващ етап.

 

Рак

Денят е на малки удари под кръста. Бъдете максимално делови и няма да допуснете възникването на проблеми нито на работа, нито вкъщи. Ще имате търкания с Козирог, който ще се опита да ви командва, но няма да му се отдаде случай. И ми се струва, че вече много трудно някой ще може да ви диктува, ако вие не му позволите по някаква своя си емоционална или друга причина. Ще ви се иска хората, които обичате, да са непрекъснато до вас.

Лъв

Опитайте се да сте максимално искрени и последователни в изискванията си към близки и партньора в любовта. Не тръгвайте на път, преди да сте уточнили абсолютно всичко до най-малката подробност. Мнозина може да са претоварени с работа, което може да създаде сериозни предпоставки за проблеми със здравословното ви състояние. Оползотворете свободното си време пълноценно, но не забравяйте да обърнете внимание на човека до вас.

 

Дева

Днес се опитайте умело да направлявате парите си. Изключително важно за вас е да не бягате от отговорност в професионалната сфера. Стремете се да не се натоварвате със задължения от делови характер, за които не разполагате с достатъчно време. Вероятно към обед ще се осъществи важна за вас среща или разговор. Едва към края на деня ви предстои да изясните проблем, свързан с личните ви отношения.

 

Везни

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще се чувстват потиснати от някои неблагоприятни обстоятелства от професионален характер. Опитайте се да туширате напрежението, като вземете контрола в тази насока изцяло в свои ръце. Освен че ще трябва да положите доста усилия, и шансът ще е с вас. Сигурно ще трябва да избирате между сигурността и риска. Не давайте обещание на приятел или делови партньор, което не можете да спазите.

Скорпион

Към мнозина от вас ще бъде отправено конкретно предложение за практични действия в професионален план. В случая един такъв процес може да се организира и да стартира най-рано утре. Разбираемо е, че ако се заемете с реализирането му, на първо време следва да премислите всички "за" и "против" и да отстраните противодействащите фактори. Други от зодията ще се зарадват на хубави новини в службата.

 

Стрелец

Напрежението, което цари около Стрелците през днешния ден, е доказателство за динамиката на обстоятелствата, в които се намирате сега. В негативен план става дума за остри спорове, породени от клевети или неистини, с които ще се справите. Денят се отличава от изминалите през тази седмица делници с интересни новини и неочаквани срещи. За част от представителите на зодията възникват новости от делово естество. Някой ще ви предложи нова работа.

Козирог

Бързите житейски промени, към които се стремят голяма част от представителите на Козирог, са невъзможни, ако разчитате само на собствени сили и способности. Казаното се отнася до деловия ви статут и реализацията, към които се стремите. Макар и с ядове, в днешната сряда ще имате благоприятни възможности за постигане на парични печалби. Съвсем неочаквано някои от зодията ще пътуват служебно.

 

Водолей

Днес за никого от зодията деловата реализация няма да представлява никаква трудност, макар че задълженията ви никак няма да са малко. Професионалната сполука и печелившите ви възможности са изразителни и в тези сфери нещата ще се движат сякаш от само себе си. Те няма да са причина за безпокойствата на мнозина. Писмена или телефонна новина ще стане причина за ядове и неприятности. Очертават се остри противоречия.

Риби

Липсата на съгласие с хора от близкото обкръжение ще ядоса днес почти всички представители на знака. Сблъсквате се с противодействие и пречки, някои от които в едни случаи преодолявате, но други дълго ще останат такива. В момента трябва да търсите разбирателство, дори и с цената на компромис. Мисълта за предстоящо пътуване, най-вероятно на почивка, окриля немалка част от вас и ви кара да се дистанцирате от налични проблеми, които спъват развитието ви.

Ключови думи:

дневен хороскоп