Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

15 Май 2024
Pixabay

Овен

Непредвидено пътуване, което се налага поради някаква спешна причина, ще обърка деловите ви планове за деня. Ще се наложи да пренасрочите срещи и разговори, да решавате едва ли не на коляно възникнали проблеми и да провеждате разговори, за които нямате предварителна подготовка. Действайте предпазливо, пазете се от емоциите си и денят ще завърши добре. Не страдайте от скрупули и настоявайте на своето. Това се отнася и за младите Овни.

Телец

До обед ще получавате пари от изработена преди време работа, от съвместни дейности, от лотарии, ще ви връщат заеми, ще ви предлагат спонсорство или помощ за нещо, което ще искат от вас и е във възможностите ви. Този ден ще е благоприятен за срещите ви, за пътуванията ви - ако се налагат, за плановете ви, ако ще ги представяте някъде. В следобедните часове ще осъществите лична изключително приятна среща с човек, към когото сте се стремили в последно време.

 

Близнаци

Не планирайте големи неща за днес, няма да се осъществят. Чувствате се несигурни и изнервени от нещо, което не сте предвидили, а се случва. Може би това са ходове на ваши съдружници, на които не сте обърнали навреме внимание, а може би е плод на ваша собствена грешка. Както и да е, днес денят ви няма да е успешен. Ще го усложните още повече с отношението си към близки и любими хора - изливате си яда на тях, а като че ли това ви успокоява.

Рак

На работното място ще ви посрещне нажежена атмосфера между колегите ви. Сдържайте емоциите си, особено на работното място, и денят ще приключи мирно и сравнително спокойно. Не бива да държите прекалено много на мнението на другите за вас, независимо че това ви занимава. Не пътувайте, не сменяйте офис или местоживеене - поне днес не вземайте решения на тази тема. Ако ви потрябва помощ или съвет, обърнете се към Стрелец, Овен или Везни.

 

Лъв

Днес излизате от състоянието на криза и работата ви потръгва. Ще гледате много по-трезво на обажданията и ще се окаже, че дори сте подготвени за срещите си. Избистряте за себе си какво трябва да се прави и много сериозно ще се заемете с делата си. Точната ви реакция ще предотврати проблемите. Влагате много размисъл в плановете си и сте готови да ги споделите с колегите си. Не бързайте, има какво да доуточните. Рискувате някой да открадне вашата идея.

Дева

Озъртате се и намирате сред колегите си хората, на които можете да се доверите, и им прехвърляте част от отговорностите. Това е добър ход, ще ви даде възможност да анализирате спокойно предложенията и тенденциите, които се очертават пред вас и вашата дейност. Ще ви занимават имотни въпроси, контакти с адвокати и съд, ще обмисляте финансови операции. Съдбата ще ви помага, защото още днес до края на деня много от вас ще получат пари.

 

Везни

За много от вас срещите ще са изключително благоприятни. Много Везни ще се видят с разширени права или ще получат права, ще уредят документи, ще наследят нещо, към което са се стремили с години. Получавате известие, което ви кара да правите планове за работа в чужбина. Ако излезете от колебанията си и започнете подготовката си сега, до месец ще имате възможност да направите качествен скок в живота си. Много от вас ще получат добра оценка от шефа си.

Скорпион

Напоследък ви върви на неприятни изненади. Такава ви чака и на работното място. Крайно време е да изясните нещо и сте инициатор на неприятен разговор с колега, който гледа на задълженията си прекалено артистично. Включват се и други от колектива ви и разговорът ще прерасне в обсъждане на деловата ви дейност и състоянието на работната ви програма. Всички са напрегнати, но, което е било недоизказано, се казва, и атмосферата се разведрява.

 

Стрелец

Предстои ви да вземете важно решение. Действайте по-смело, няма да загубите нищо съществено. Ще подпишете документ, свързан със съвместната ви дейност с друга фирма. Партньорството ви се подготвя от дълго време, така че поне засега страховете ви са напразни. Днешният ден е особено успешен за Стрелците държавни дейци, за хората, отдадени на организаторска работа и на перото, за историци-изследователи. Очаква ви красива и романтична вечер.

Козирог

Срядата ви е най-силният ден от тази седмица. Когото срещнете днес, ще ви помага, ще ви върнат дългове, ще намерите спонсори, ще получите пари. Всяко начинание ще се окачестви като печелившо, а действия, които сте предприели преди време, ще започнат да дават плодове. Денят ще ви накара да се почувствате по-сигурни и стабилни в деловата си дейност. В дома ви ще има напрежение с половинката. Не изяснявайте днес отношения, те са ясни и без това.

 

Водолей

Поспете днес повече или идете пеш до работното си място. Разтакавайте се, не бързайте да се срещате с когото и да било, най-вече с шефовете. В следобедните часове ще ви върви повече. Ще вземете участие или сами ще подготвите и ще проведете печеливша сделка. Ще уредите спорен въпрос на работното си място и с това ще спечелите благоразположението на всички в офиса. Голямата ви победа ще е отстраняването на грешка.

Риби

На работното ви място срядата ще започне с приятна новина. Тя ще внесе допълнителни сили и желание за работа. Ще преодолеете с лекота прегради и нечия съпротива. Хора, които не ви харесват, винаги има такива, няма да могат да направят нищо, няма кой да чуе злословието им. Ще ви поканят да вземете участие в нечия дейност, приемете, защото каквото днес ви се предложи, ще бъде печелившо. В работата за нещо неочаквано ще се видите като централна фигура.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?