Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

06 Дек. 2023
Pixabay

Овен

Не отлагайте изпълнението на професионалните си ангажименти. Постарайте се да следвате програма, която ще ви позволи да се справите в определените за това срокове, без това да е с цената на по-голямо натоварване. Не поставяйте край на сътрудничество само защото партньорът ви е изразил несъгласие спрямо някои ваши методи на работа. Бъдете по-решителни в любовта. Не се поддавайте на слухове, засягащи интимната ви половинка.

 

Телец

Съветвам ви да си дадете ясна сметка докъде се простират възможностите ви, за да не допуснете грешка от лекомислие. Разумно подбирайте своите делови партньори и приятели. Не позволявайте на никого да се разпорежда със собствените ви дела и инициативи в професионалната сфера. Постарайте се да укрепите заетите от вас позиции, като не правите отстъпки от принципите си, особено като знаете, че правото е на ваша страна.

 

Близнаци

По-голямата част от вас ще имат разходи за подобряване на обстановката в дома или на работното място. Практичността ви в този случай е наложителна, за да не стане така, че вложените от вас пари да се окажат излишен лукс. Амбициозността и упорството ви ще са причина да сте предпочитани за делови партньор. Ентусиазмът и желанието ви да постигате все по-високи резултати в професионалната сфера ще са буквално заразителни и за хората около вас.

Рак

Бъдете реалисти и съществуващите пред вас проблеми ще отпадат. Срядата не е подходяща да губите интерес за нещата, които ви вълнуват, без значение дали са от делови, личен или материален характер. Не се оттегляйте, преди да сте пробвали всичко, защото, ако вложите малко усилие, ще останете изненадани от крайните резултати. Добре е да си дадете сметка какво очаквате от интимната си половинка, защото проявено раздразнение може да се изтълкува погрешно.

 

Лъв

Не доверявайте твърде лична информация, дори с делови партньор, тъй като рискувате в най-скоро време да си имате сериозни проблеми с началници или високопоставени особи. В случай че работите в сферата на търговията, бъдете внимателни при крупни операции с пари. Помнете, че с чувство за такт ще успеете да се преборите с противниците си на работното място. Не допускайте емоциите да вземат връх и да им дадете външен израз.

Дева

Строгата ви дисциплина в работата ще започне да дава първите положителни резултати. Като цяло ситуацията около вас ще се подобри и е напълно възможно на мнозина от вас да им бъде предложено повишение или по-добра възможност за реализация в деловата сфера. Опитайте се да сте толкова систематични и в любовта, където мнозина от вас ще имат нужда от по-силни емоции, които обаче ще потърсите извън съществуващата си интимна връзка.

 

Везни

Залагайте на всичко, което ви носи положителни емоции, дори и заниманията ви да са неразбираеми от заобикалящите ви. Опитайте се навреме да свършите с текущите си задачи, за да имате повече време за отпускане и развлечения. Гледайте позитивно на някои затруднения, възникнали в общуването с членовете от вашето семейство. Премахнете някои проблеми от чисто битов характер. Отделете време и за любимите си хобита и занимания.

Скорпион

Ако заемате ръководни функции, се опитвайте да проверявате документите, които минават през ръцете ви, по няколко пъти. Потиснатите представители на знака да се опитат да прекарват повече време на открито, за да се тонизират и подобрят настроението си като цяло. Експериментите с външния ви вид, ако са добре обмислени, могат да изразят и други черти от вашия характер. Промяната със сигурност ще има отличен ефект върху самочувствието ви.

 

Стрелец

Като цяло ограничете до възможния за вас минимум разходите, които не са наложителни на този етап. Внимателно предприемайте рисковани операции в професионалната сфера. Също така е препоръчително да не пробвате късмета си в хазартни игри. В любовта се опитайте да оцените дискретността и подкрепата, с която ви дарява интимната половинка, като същевременно се опитате да се освободите от вътрешното си чувство на несигурност.

Козирог

Не оставяйте на заден план свои лични дела, най-вече ако са свързани с документи или вложение на пари. Опитайте се да поемате разумни рискове, доколкото, разбира се, обстоятелствата ви го позволяват, в професионално отношение. Загърбете негативното и се опитайте да мислите по позитивен начин, защото само така ще се освободите от някои ограничения. В любовта можете да очаквате недотам сериозни проблеми и противоречия с интимната си половинка.

 

Водолей

Действайте праволинейно в професията си, за да съумеете да запазите позициите, които имате в момента. Не си позволявайте да подписвате документи, с чието съдържание не сте запознати обстойно. В противен случай моментното ви невнимание може да причини допускането на сериозни грешки, които да се отразят и на материалното ви състояние. При мнозина срядата ще се окаже неособено подходяща за всякакъв вид финансови операции.

Риби

Стремете се да се съобразявате с някои условности, поставени ви от заобикалящата среда, тъй като само така ще можете да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с някои ваши изисквания и желания. Почти за всички срядата ще се окаже подходящ ден за приключване на някои инициативи, започнати в миналото.

Ключови думи:

дневен хороскоп