Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

5 482
 Pixabay

Овен

Звездите в сряда ви даряват с доста силен прагматизъм. През целия ден ще подчините всяко свое действие на реалните си задачи. Дори и някой да се опита да подхранва у вас илюзии, е изключено да им се поддадете и да живеете с нереални мечти. Поставили сте си ясни цели и сте готови да работите упорито, за да ги постигнете. Едва ли ще приемете като съществен недостатък факта, че ще сте лишени от такт и дипломатичност. Няма да се нравите на доста хора, но все пак около вас ще останат тези, с които ви е приятно, а те никак не са малко.

Телец

Служебните задължения на част от Телците изискват пътуване днес или излизане за няколко часа от офиса, което дори и да нямат желание да направят, едва ли ще избегнат. На работното място се очертават ядове, които до голяма степен се дължат и на личното ви отношение или предубеждение към даден въпрос. Всичко това обаче ще се окаже буря в чаша вода - няма да имат особена важност и не представляват проблем за никого. В края й ще отчетете срядата като ден, който ви носи сполука в материален план и ви предоставя благоприятни възможности за парични печалби.

Близнаци

За мнозина от Близнаците е валидна необходимостта от задълбочено обмисляне на ситуацията, в която се намират. Проблеми от различно естество, които до момента остават неразрешени, са причина за потиснатостта ви. Едни от зодията са обезпокоени във връзка с очаквано административно решение в службата. За други то е от съдебна инстанция, а трета група от родените в знака имат семейни неприятности, които постоянно ви държат под напрежение. Повечето от зодията ще достигнат днес до материален успех, а за някои не е изключен и любовният.

Рак

Ще бъдете силни, енергични и ще очаквате новите предизвикателства, на които ще ви подложи съдбата днес. Това ще бъде награда за искреността и честността ви, но не си мислете, че и всички останали ще постъпват така с вас. Твърде често ще проявявате доброто си сърце, но ще бъдете реалисти, а в определени ситуации - и комерсиални. Едва ли ще страдате от скрупули, ако ситуацията изисква от вас да се харесате на шефовете си. Твърде често ще хвърляте невероятни усилия, за да задоволите амбициите си. Освен на проницателния си ум при сделки разчитайте и на интуицията си.

Лъв

За Лъвовете още от първите часове на работната сряда несъмнено се очертават доста професионални ангажименти. Те са по-скоро резултат от нежеланието ви да се справите с всичко, което ви се е струпало в предишните дни. Затова и мнозина ще се сблъскат с трудности при осъществяването им. Планетните позиции също не вещаят успех във всичките ви начинания. Все пак ще постигнете известен удовлетворителен резултат, но това ще стане с повече усилия от обикновено. Реално съществува опасността отново да се отпуснете и да отложите изпълнението на по-несъществените задачи за по-късно време.

Дева

Днес за всички от зодията е важно да търсят сътрудничество с другите при решаването на въпроси от делово или професионално естество. В много случаи, противно за зодиакалната ви характеристика, ще се налага да постъпите компромисно, в което всъщност няма нищо лошо. Проблемът е, че вие много рядко прибягвате към такива прийоми и трудно ще се оправяте. Само така обаче ще си спестите неудобствата, които ще възникнат от вашето недобре премислено поведение. Само за малка част от Девите, родените в началото на знака, ще възникне необходимост да действат мобилизирано и да преодолеят пречките пред себе си.

Везни

Не се учудвайте, ако се окаже, че интересите ви днес са на двата различни полюса. Намерили разрешение на един проблем, с неукротима жар ще се впускате в друг. Не се учудвайте, ако те са в съвсем различна област. Неспокойният ви дух няма да ви дава мира и твърде често ще се превръщате в новатор и неуморим изследовател. Научната работа ще е най-добра за вас, но няма да бъдете сухите и скучни учени. Звездите ще ви правят фини и изискани и твърде често ще блестите сред колеги или в приятелски компании. Сладкодумието и ораторските ви способности ще са за завиждане.

Скорпион

Повечето от представителите на знака ще имат доста задължения, които трябва да свършат до края на деня, но нагласата им за решителна делова изява никак няма да е категорична. Сега тя е по-скоро емоционална и успехът, към който се стремите, е любовният. Днес представителите на Скорпион са подвластни на илюзиите, а последните лесно биха могли да ви тласнат към самоизмама. При някои от знака са се натрупали доста лични проблеми, разрешаването на които ще бъде трудно и продължително. За мнозина най-неочаквано ще се окаже, че трябва спешно да решават внезапно изскочил паричен въпрос.

Стрелец

Почти за всички представители на знака днес се очертава сполука независимо от факта, че преобладаващата част от тях са психически претоварени и са готови да вдигнат ръце с фразата "да става каквото ще". Срядата обещава, поне според звездните влияния, контакти от финансово естество, които доста от вас ще осъществяват с лекота. В някои случаи решаването на паричните въпроси е свързано с кратко пътуване. По-интересен факт е, че мнозина от зодията ще бъдат приятно изненадани от новини за положителни промени в работата, при това касаещи основно тях. Това е вашият шанс за очаквана стабилизация.

Козирог

Сряда се очертава като добра за вас. Ще постигнете успехи благодарение на усета и ерудицията си. Верни на себе си, ще искате сами да се поздравявате за постигнатото и никак няма да е изненадващо, ако празнувате успеха с някакво тържество и се покажете прекалено щедри. Пазете здравето си и най-вече стомаха. Не си позволявайте да прекалявате, за да няма неприятни последици. Възможно е да има спад в интимните ви дела, но това няма да ви тревожи особено, защото ще търсите утеха в работата. Успокойте топката към края на деня - тогава ще усетите, че се нуждаете от заслужен отдих.

Водолей

Отпуснати сте и не искате да промените това си състояние. Освен всичко днес звездните влияния не ви правят особено общителни, затваряте се в себе си и сте склонни да обръщате повече внимание на някакви свои лични проблеми, които си въобразявате, че са прекалено значими. Именно в подобна ситуация се намират днес доста представители на зодиакалния знак. Това е и основната причина, поради която сте потиснати, без желание за изява и се стремите към самота. Явно разочарованието ще засегне днес мнозина. Само родените през третата десетдневка на знака ще се опитват да вършат нещата на работното си място ако не с желание, то поне с рутина.

Риби

Днес късметът работи във ваша полза и това значи, че ще постигнете успех във всяка сфера, към която сте насочили вниманието и усилията си. Доста често ще усещате неочаквана помощ и от интуицията ви, която сега също е много развита. Усетили тези звездни влияния, почти всички от знака ще се втурнат в действия за поемане на нов делови ангажимент. Разбираем е и поривът на някои от знака, които смело и категорично са решили да сменят работата си. Като цяло обаче за всички Риби се очертава силен ден, през който могат да осъществят или поне да приближат стремежите си.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

24.06.2022

5983
Хороскоп за четвъртък

23.06.2022

5833
Хороскоп за сряда

22.06.2022

4465