Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

4 396
 Pixabay

Овен

Днес сте в много силна позиция. Работите на пълни обороти и нищо от направеното няма да отиде напразно. Нещо повече, дори други, независимо от желанието си, ще работят за вас. Там, където по-рано са ви отказвали или нищо не е ставало въпреки усилията ви, днес успявате. Допускат ви до места, които са били затворени за вас. Амбициите ви започват да се подхранват с напълно реални възможности. Намирате партньори и спонсори дори без да полагате усилия. Здравословно се стабилизирате. Ако трябва да пътувате, не се колебайте. Пътуването ще ви донесе много нови полезни контакти.

Телец

Днес сте по-спокойни и нещата ще се движат по предвидения от вас ред. Някой закъснява за поет ангажимент и вие излизате на преден план. Не бива да се колебаете, приемете задачата и ще се справите. Тази ситуация ви открива нов път. Телците, които имат работа с деца, трябва да са по-уверени - всичко им изглежда по-сложно, отколкото е. Ако направите опити за нови сделки или ангажименти, ще успеете. Звездите ви дават възможности, пречи ви единствено вашата неувереност, която е напълно неоснователна. На преговори, за които сте се подготвили отдавна, ще трябва да сте по-настъпателни и безкомпромисни.

Близнаци

Ден на голяма битка. Подозренията ви за измами във фирмата се оказват верни. Освободете се от човека, който ви предава. Дайте и на другите, които ви опъват нервите, да разберат, че няма да се церемоните. Виждате се въвлечени и в битка извън вашата непосредствена дейност. Дори да не искате, виждате се вътре, защото конците се дърпат от други. Стъпвайте много внимателно, за да не пропуснете добрия ход. Той може да се окаже начало на много успешен път. Ще срещнете много силен противник и ако успеете да го поставите на мястото му, за вас няма да има затворени врати.

Рак

Днес сте прекалено емоционални. Може би денят не е много подходящ, но вие ще поведете с шефа си разговор за повишение на заплатата. По принцип е правилно да поискате повече пари, повече права, защото никой нищо даром няма да ви даде, още повече че постоянно получавате похвали и обещания. Време е да имат и някакво по-чувствително покритие, само думите не са ви достатъчни. Но ако разговорът на тази тема не потръгне, не настоявайте, отложете за следващата седмица. Ако някой около вас ви дразни, ядосва ви, не позволявайте агресията у вас да вземе връх. Стиснете зъби и не се разправяйте.

Лъв

Ще се ядосате от семейни разправии. Предстои ви схватка с близък човек, който отдавна показва стремеж да навлезе във вашия бизнес и да поеме управлението. Разговорът с него няма да е приятен, но е наложителен. Не позволявайте да ви се намесват, да ви диктуват какво да правите в бизнес, който сами сте организирали и ръководите успешно и сега. Запазете спокойствие и не действайте емоционално. Пазете се от остри реакции по дребни проблеми. Не надценявайте силите си. Всичко, което днес ще искате да направите, ще бъде успешно. Единственото условие за успеха ви днес е да запазите спокойствие при всяка ситуация.

Дева

Каквото ви се случи днес, ще бъде за добро. Стремите се към разширяване на бизнеса си, но днес няма да се получи очаквания старт. Но до края на деня ще откриете партньор, който ще иска да ви бъде и съдружник. Това ще придаде нова посока на плановете ви. Стар приятел в неангажиращ разговор ще ви посочи изход от неприятно положение и ще се измъкнете от конфузия. Има опасност да се забъркате в някаква междуличностна каша на работното си място, но това ще избистри отношенията ви с колегите и ще сте наясно на кого и за какво ще можете да разчитате. Така че каквото и да ви се случи днес, накрая ще бъде за добро.

Везни

Денят е пълен с конфликти и напрежение. Ще ги преодолявате, но в края му ще се чувствате изморени и обезверени. Това не бива да става. Не губете вярата си. Вие се справяте много добре, отдавате повече емоции на всичко, което се случва около вас, и това ви изтощава. Една голяма битова неприятност ще започне да се урежда. Става бавно, но ще стане както трябва. Днес ще получите уверения, че постъпвате правилно. Внимавайте с новите запознанства. Не се разсейвайте, няма да ви донесе нищо добро. Ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти, денят ви ще завърши много успешно.

Скорпион

Днес ще ви дойде изведнъж едно решение, към което отдавна се стремите. Нещата се променят и започват да се отварят затворени врати. Ще се засили желанието ви да се противопоставите на обкръжението си, но и то ще е претърпяло промени и ще приема вашите идеи. Темпото на един ремонт в дома ви неочаквано става много високо и е налице възможност да се завърши преди предвиденото време. Денят ще е много силен за Скорпионите, заети с търговия. Надеждата ви да получите изработени пари започва да се осъществява - пристигат първите суми и се увеличават възможностите за по-голяма покупка.

Стрелец

Много от вас ще се подготвят за път. Родените през ноември може да тръгнат още в следващите три дни. Стрелците се подготвят за големи промени. Не всички ще ги разберат и ще ги приемат. Не се старайте да убеждавате, дайте воля на амбициите си. Дори сред близките ви ще има скептици и те ще се опитат да ви повлияят. Не търпите ограничения и това ви помага, дори с цената на самотна битка. Бъдете предпазливи, но не се отказвайте от начертаното по план. Ще получите подкрепа от човека да вас. Любовта му ще се прояви сега, когато имате най-голяма нужда от нея. Ако сте предпазливи, ще успеете.

Козирог

Не започвайте нищо ново, ако имате недовършени неща, без значение дали са делови или лични. Ще се сблъскате с трудности, които сами предизвиквате. Правете компромиси, бъдете гъвкави и дипломатични, работете за себе си, не вземайте неща, които другите не дават, не посягайте към прекалено високи цели. Всяка крачка, която ще направите, трябва да е премерена и спокойна. Само това ще ви донесе успех. Днес е вашият ден в известен смисъл - ще получите дори неща, за които не сте мислили. Ще се окажат много навременни, затова не бързайте да махвате с ръка или да отказвате предложения.

Водолей

От сутринта ще имате контакти с нови партньори. Те ще ви отворят очите за неща, които са ви убягвали от погледа и интереса, а се оказват важни за вас. Дават ви се нови възможности за дейност. Не отказвайте нищо, особено покана за официално празнуване. Предложения за допълнителна работа ще трябва да се обмислят. Не бързайте с отговора. Чака ви работа. Пътуване ще ви зареди с информация, която ще ви открие важни и сигурни пътища. Ще влезете в кръгове или в група, която отговаря на интересите ви и към която силно се стремите. Внимавайте с приказките и първите си прояви там.

Риби

Бъдете внимателни. Не вирете нос и не се изживявайте като център на света. Недоброжелатели и завист ще ви създадат проблем. Ще трябва да се справите бързо. Възможно е временно да се влоши материалното ви състояние. Не отказвайте помощ на приятели и познати, самите вие ще се нуждаете от помощ и ще я получите. Говорете с Овен за притесненията си, можете да разчитате на Скорпион. Не се въртете около шефовете си, избягвайте конфликти с тях. На работното ви място нещата няма да са съвсем гладки, но не ги усложнявайте излишно. Имате нужда от пари и се съсредоточете само върху работата.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

23.05.2022

4267
Хороскоп за петък

19.05.2022

2725
Хороскоп за четвъртък

19.05.2022

6897