Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

5 350

Овен  

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Бъдете внимателни в избора на партньори. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Денят е подходящ да направите промени в обкръжението си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Денят е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. 

Близнаци

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите ви хора и с децата. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си. Нововъведенията, които някои от вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен ден.

Рак

Денят е привидно труден, но и успешен. Напрегнатата небесна конфигурация сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и ви зареждат. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Лъв

Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за спортуване. Денят е благоприятен и за общуване. Харчите пари за лични неща. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Дева

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. 

Везни

 В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през този ден. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не ви пречат на работата. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес всичко тръгва по вода.

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Денят е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството. 

Стрелец

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Денят е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Денят е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. 

Козирог

Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Водолей

Денят е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева ви. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които ви зареждат и релаксират. Объркани сте емоционално. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Риби

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели. Денят е удачен и за смели начинания, действайте.Денят също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

 

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

27.11.2020

123
Хороскоп за четвъртък

26.11.2020

5158
Хороскоп за сряда

25.11.2020

5454