Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

18 Март 2024
Pixabay

Овен

Колкото по-коректно се отнасяте към заобикалящите ви, толкова по-голяма е вероятността да не нараните нечие самочувствие. Понеделникът е подходящ за придобиване на нов опит и знания в деловата сфера. Мнозина трябва да избягват големите вълнения в професионален и личен план. Съсредоточете усилията и вниманието си върху дейностите, които в последно време изоставихте поради голямата си ангажираност с други инициативи.

 

Телец

В първия ден на новата седмица ще получите достатъчни гаранции, че вашето финансово състояние ще се подобри независимо от трудностите, които ще се получат на този етап в службата. Ще имате възможност внимателно да планирате предстоящите си ходове на работното място. Родените в знака ще трябва да се съобразят с условности на средата, в която са. Всяка неправилно преценена дума може да предизвика недоволството на човека до вас.

Близнаци

Днес ще имате шанса да увеличите постъпленията си, но не без да направите някои компромиси, с които до известна степен ще ви е трудно да се примирите. Не се страхувайте да изразявате подкрепа към близките си. Освободете се от вътрешните си противоречия, ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете някоя тайна на човек, който да я използва срещу вас.

 

Рак

Вашата продуктивност, находчивост и способност да вървите в крак с времето ще се подсилва от хората около вас, на които може да разчитате. Възможно е интуитивната ви природа да долови възникнали тайнствени желания към противоположния пол, както и действия на неизвестни още врагове, проблеми, свързани с близките ви. Ако не се осланяте на интуицията, а на здравия си разум и не ставате роб на страстите си, ще се справите успешно.

Лъв

В професионалната сфера използвайте натрупания си опит и знания, особено ако днес стане въпрос за решаване на сложни и не много ясно формулирани проблеми. Не се учудвайте, ако от приятели чуете мнения и съвети по повод на партньора, но вие всъщност най-добре знаете как да постъпвате. Ако се занимавате с обучение от какъвто и да е характер, денят ви е много добър и успешен. Имате практична мисъл и работеща интуиция, използвайте ги.

 

Дева

Имате добри условия за запазване на собственото ви благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора, особено в сферите на интелектуалния труд. Не бива обаче да се захващате с работа над проекти, за които се съмнявате за крайния им резултат. Преценете добре в началото на седмицата кои са истинските ви приятели и на кои не може да разчитате. Като цяло ще имате желание всички да ви гледат и да ви се възхищават.

Везни

В първия ден на седмицата ще имате известно напрежение, докато намерите решенията. За сметка на това денят е много добър за интимни контакти с противоположния пол, но не се изкушавайте това да са хора от работната ви среда. Изобщо пазете се от невъздържаност както в личните, така и в професионалните контакти. Може неочаквано да почувствате изострен стремеж към материална обезпеченост, което ще се прояви като ненужна пестеливост.

 

Скорпион

Днес имате голяма енергия и сила, старайте се да й придадете конструктивна насоченост. Трябва да сте наясно със себе си и с факта, че с лекота се справяте с неща, които ви увличат. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с близките и познатите си, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате между изблици на чувства и самодисциплина.

Стрелец

Днес ще бъдете изправени пред доста сложни материални проблеми, които са възникнали пред вас отпреди доста време. Ще се наложи да смените тактиката и да отстъпите пред предложенията на другите. Колкото и да сте недоволни, направете всичко, което другите искат, и след време ще се съгласите, че наистина това е било правилното решение. Влиянието на звездите ще ви направи по-твърди и решителни, по-проницателни и по-упорити.

 

Козирог

В понеделник имате достатъчно потенциал, остър и практично работещ ум и затова независимо от областта на изява постарайте се да използвате възможността, която ви се отваря за подобряване на материалното благосъстояние. Нищо че ще ви се удава усвояване на нова информация от общ характер, старайте се да не прахосате енергията и времето си в безкрайно философстване по не много ясни материи, от което няма да има особена полза.

Водолей

Днес, ако се сблъсквате с нови и непознати за вас неща, усвояването им зависи изцяло от предварителната ви настройка. Много вероятно е да сте привлечени от духовни или мистични проблеми. Ако сте представител на нежния пол, нищо чудно да ви се иска по-силно отвсякога да имате красиви и впечатляващи неща - от предмети на изкуството до красив и известен партньор. Вие имате добра умствена концентрация, която е от значение за справянето с нови неща.

 

Риби

Днес при мнозина ще бъде ясно изразена склонността да вземат самостоятелни решения, и то до такава степен, че няма да търпят нито една чужда дума. Това може да се отрази зле на работата ви, защото вслушването в чуждото мнение може да е много полезно за вас. Ще настъпи подобрение на отношенията ви с партньора. Промяната у вас ще направи много добро впечатление и любимият ви човек ще започне да проявява повече внимание към вас.

Ключови думи:

дневен хороскоп