Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

9 351

Овен
Днес ще бъдете изправени пред доста сложни материални проблеми, които са възникнали пред вас отпреди доста време. Ще се наложи да смените тактиката и да отстъпите пред предложенията на другите. Колкото и да сте недоволни, направете всичко, което другите искат, и след време ще се съгласите, че наистина това е било правилното решение. Влиянието на звездите ще ви направи по-твърди и решителни, по-проницателни и по-упорити.

Телец
При мнозина ще се усили решителността да взимат самостоятелни решения, и то до такава степен, че няма да търпят нито една чужда дума. Това може да се отрази зле на работата ви, защото вслушването в чуждото мнение може да е много полезно за вас. Ще настъпи подобрение на отношенията ви с партньора. Промяната във вас ще окаже много добро впечатление и любимият ви човек ще започне да проявява повече внимание.

Близнаци
Още през първия делничен ден се предпазвайте от иронично отношение към заобикалящата ви среда както на работното място, така и в личния си живот. Колкото по-толерантно се отнасяте към заобикалящите ви, толкова по-голяма е вероятността да не нараните нечии чувства. Денят е подходящ за придобиване на нов опит и знания в деловата сфера. Мнозина трябва да избягват големите вълнения в професионален и личен план.

Рак
Понеделникът за мнозина от вас е подходящ за разгръщане на професионалните ви способности. Стремежът ви към независимост на работното ви място ще започне да дава  добри резултати. На първо място финансовите ви постъпления чувствително ще се повишат. Добре е да подобрите и своята квалификация. На мнозина ще им се наложи да се приспособят към някои промени в начина им на живот. Опитайте се да не приемате на лична основа критиките.


Лъв
Още в първия ден на новата седмица мнозина от знака ще са изправени пред трудности в работата, които ще подложат на изпитание тяхната емоционална стабилност. Не пръскайте наличните си финансови средства за вещи, които за вас не са от първа необходимост. Мнозина ще съумеят да постигнат жадувания стабилитет в професионалната сфера, особено ако до момента са взели всички необходими мерки за това.

Дева
Ще имате възможност внимателно да планирате предстоящите си ходове в професионалната сфера. Част от вас могат да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да е с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова. Родените под този зодиакален знак ще трябва да се съобразят с някои условности на средата, в която са. Всяка неправилно преценена дума може да предизвика недоволството на човека до вас.

Везни
Днес се стремете  да проявявате съобразителност, особено при осъществяване на сделки с недвижимо имущество. Ще имате шанса да увеличите постъпленията си, но не без да направите някои компромиси, с които до известна степен ще ви е трудно да се примирите. Не се страхувайте да изразявате подкрепата си към близките ви. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план.

Скорпион
Предпазвайте се от по-голямо самочувствие на работното място, дори и да сте постигнали успехи. В любовта не се доверявайте, особено ако интимната ви връзка е отскоро. Не се доверявайте и на хора, които не познавате добре. Стремете се да останете верни на себе си, дори и да сте предизвикани към проява на друг тип поведение от страна на ваши неприятели. На някои ще им се наложи да осъществят кратко пътуване.

Стрелец
Част от вас ще проведат важни разговори, от които ще дойдат и нови отговорности. Здравето ви ще е стабилно, а от любовта ще черпите вдъхновение, необходимо, за да сте на ниво в деловата сфера. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер. По-голяма част от вас ще постигнат напредък в конкретни свои начинания в професионалната сфера. Напълно възможно е по-голяма част от вас да правят преоценка на приятелствата и познанствата си.

Козирог
Напълно възможно е да ви се предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от още положителни изменения за вас и в бъдеще. Важно за всички от знака е да продължават да не се доверяват на привидното, особено в отношенията им със заобикалящия ги свят. Мнозина от вас ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ви в професионален и личен план. Някои ще успеят да постигнат добри договорености.

Водолей
Лесно ще печелите доверието на високопоставени особи, и то благодарение на концентрацията и способността ви да изпипвате до детайл поверените ви ангажименти. С концентрация и адекватни реакции ще печелите благоволението на заобикалящите ви. Напълно възможно е да установите контакти, които в бъдеще ще се развият по възможно най-положителния за вас начин. Не се колебайте да бъдете себе си, но не се крийте зад маската на безразличието.

Риби
Не се колебайте да отстоявате позицията си, когато от вас се иска мнение или решение. Не допускайте закъснения за срещи или за работа. За мнозина е наложително да не пренебрегват интуицията си за неща в личен план. Опитайте се да следвате някои правила, особено в контактите си с малко познати за вас лица, с цел да се предпазите от разочарования. Препоръчително е да увеличите броя на приятелите и познатите си.

Още

Седмичен хороскоп

17.04.2021

3614
Футболна ТВ седмица (16-22 април)

16.04.2021

162
Спортна ТВ седмица (16-22 април)

16.04.2021

88