Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

01 Яну. 2024
Pixabay

 

Овен

Парадоксът при представителите на знака е, че вместо да намалява, желанието ви за работа ще расте с наближаването на края на деня. Демонстрацията на прекалена активност, окриляна от нещата, които постигате, може да ви изправи пред здравословни проблеми. Внимавайте какво говорите и какво обещавате - някой може да ви напомни в неподходящ за вас момент обещание, което сте забравили. Ще можете да разчитате на допълнителни финансови постъпления

 

Телец

Проявете своята практичност и действията ви ще донесат реални резултати. По принцип новите препятствия не ви плашат, по-скоро става дума за това дали ще искате да се заемете с тях. Финансовото ви положение ще е достатъчно стабилно, за да осъществите вече планирани инвестиции. Помнете, че ще ви се наложи да не давате простор на желанието си да сте различни от другите. Един флирт ще повиши тонуса ви.

Близнаци

Почти за всички от знака днес се очертава сполука, независимо от факта, че преобладаващата част от тях са психически претоварени и са готови да вдигнат ръце и да се примирят с това, което ще става. Понеделникът обещава, поне според звездните влияния, контакти от финансово естество, които доста от вас ще осъществяват с лекота. В някои случаи решаването на паричните въпроси е свързано с кратко пътуване. Това ще е шанс за очаквана стабилизация.

 

Рак

Понеделник се очертава като добър за вас. По-интересен факт е, че мнозина ще бъдат приятно изненадани от новини за положителни промени в работата, при това касаещи основно тях. Не си позволявайте да прекалявате в каквото и да било, за да няма неприятни последици. Възможно е да има спад в интимните ви дела, но това няма да ви тревожи особено, защото ще търсите утеха в работата. Успокойте топката към края на деня - тогава ще се нуждаете от заслужен отдих.

Лъв

Ще постигнете успехи чрез усета и ерудицията си. Общо взето, няма да проявявате кой знае какви амбиции и няма да правите кой знае какви опити да се освободите от подчиненото положение, в което сте попаднали. Възможно е да ви подхлъзнат лъжливи обещания, които да породят излишни илюзии. Планирайте внимателно срещи. В интимния живот премисляйте всяка дума и действия от ваша страна, защото в противен случай ще породите ревност в партньора.

 

Дева

Още в първия следпразничен ден на седмицата направете необходимото, за да се освободите от тези безпокойства, които задълбочават усещането ви за безизходица. В случай, че някои събития в живота ви не зависят от пряката ви намеса, то по-добре е да се опитате да не мислите за тях и да използвате малкото положително. Опитайте се да предвидите материални затруднения. По-голяма част от вас ще направят важни уговорки в професионалната сфера.

Везни

Днес за голяма част от вас ще е важно да подобрят положението си на работното място, като преценят правилно докъде се простират възможностите им. Стремете се към равновесие, което ще ви осигури и спокойствие в материалната сфера. Не се впускайте в инициативи, които могат да бъдат във ваш минус. Направете равносметка на приятелствата и контактите си. Освободете се от тези контакти, които ви натоварват.

 

Скорпион

Помнете, че борбеността на натурата ви трябва да се насочи към защита на собствените ви интереси. Най-вероятно е да се сблъскате с допълнителни трудности, които могат да ви разколебаят. Към вечерта всичко ще влезе в обичайното си русло. Напълно възможно е някои да планират предстояща командировка, от която очакват конкретни решения. Добре е да сложите под контрол чувствата си. Не разпилявайте усилията си в няколко направления.

Стрелец

През първия ден от седмицата мнозина трябва да обърнат внимание на здравето си, особено ако не са във върхова форма. Внесете разнообразие в заниманията си, като се освободите от досадните битови задължения. Преосмислете някои свои професионални проекти. Някои ще се опитат да затвърдят и доразвият обществените си връзки и контакти, особено ако от тях очакват конкретно развитие в професионално отношение.

 

Козирог

В днешния понеделник избягвайте рисковете от погрешен избор в професионален и материален план. Стремете се да планирате и организирате задълженията си по начин, който ще ви освободи от задължителните отговорности, но и в същото време да разполагате с достатъчно свободно време. Душевното ви равновесие ще ви позволи да постигате по-лесно набелязаните цели в професията. Възможно е мнозина да имат финансови затруднения.

 

Водолей

В първия ден на седмицата преценете правилно възможностите и планирайте предстоящите си ходове, без да жалите сили и средства. Искайте и ще ви се даде както в личен, така и в материален план. Не злоупотребявайте с доверието, гласувано ви от приятел или още по-малко от интимната ви половинка. Понеделникът е изключително благоприятен за премахване на недоразумения и затруднения. Възможно е мнозина да си възстановят загуби или да им бъдат върнати пари.

Риби

Днес ръководете разумно делата си в професионалната сфера, ако искате да съхраните стабилността си. Демонстрирайте търпение и разбиране към капризите, проявени от тези, за които работите. Концентрирайте се върху главните инициативи, от които можете да печелите добре. Чрез търсена поддръжка от влиятелни особи като че ли това ще стане реалност, ако успеете да ги убедите в правотата си. Равномерното темпо ще ви предпази от неприятности.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп