Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

03 Дек. 2023
Pixabay

Овен

Ще имате грижи, но ще трябва много сполучливо и смело да защитите позициите си. Само това ще ви донесе успех, който може да продължи и в следващите дни. Всичко, което имате, чувствате или знаете с точност, че нещо ще има значение за бъдещето ви, преценете много внимателно. Понеделникът не е ден за усложняване на отношения с колеги, не се хвалете, че нещо ви се удава много лесно, защото събуждате завист. Нямайте големи очаквания за пари.

Телец

Каквото ви се предложи днес и го приемете веднага, ще ви носи успех и добро развитие. Предложение, което ви кара да се замислите, не бива да се приема не само днес, а и по-късно. Днес нямате нужда от скрупули, дори ще ви пречат, ако им се подчините. Денят е на неочаквани делови предложения и на избор. Не се поддавайте на влияния и на подмятания, не ревизирайте решения, в които сте сигурни. Не бива да притискате никого, работете сами и много внимателно.

 

Близнаци

Седмицата ще започне трудно. Налага се да защитавате позициите си на работното си място, особено жените. Бъдете предвидливи - имате аналитичен ум и можете да предвидите ходовете на опонентите си. Не бъдете категорични в изказванията си. Не вземайте страна в спорове. Може да загубите завоювани позиции и приятели. Днес не вземайте и важни решения, ако работите в собствен бизнес. Денят изисква от вас да правите анализи и да планирате точно.

Рак

Няма да е лесен този понеделник. Враждуващи страни ще се опитат да ви привлекат за съдружник в някоя от тях. Не вземайте участие в игра, която не е ваша. Ако все пак някакви обстоятелства ви принудят, бъдете колкото се може по-лаконични и точни. Пътувайте само ако се налага да се срещнете с делови партньори. Ще намалите рисковете си, ако към всяко нещо постъпвате днес дипломатично. Огледайте се и запомнете с кого сте се сблъскали.

 

Лъв

Възможно е да започнете нещо ново, да смените средата си или да се включите в някаква кампания. Ще мените позиции. Изкарвате на бял свят стари планове, които са потънали в прах не по ваша вина. Готвите се за битка. Каквото и да ви се случи днес, сдържайте нервите си. Загубеното не е от значение за вас, по-скоро по принцип ви притеснява възможността и вие да губите. Амбициите ви са големи, но силите ви няма да стигнат за осъществяването им.

Дева

Събития ще наситят този понеделник. Трудни срещи с делови партньори няма да ви се разминат, макар че полагате усилия да ги прехвърлите на други колеги. Нищо няма да излезе от намеренията ви да се занимавате днес с финансовите си документи, а иначе съзнавате, че трябва да въведете ред там, колкото се може по-скоро - времето минава и ви заплашват загуби. Очаквано предложение за работа няма да дойде, преглътнете негативните си първосигнални реакции.

 

Везни

Денят не е добър за приключване на важни договори или големи сделки. Задоволете се с деловите разговори около подготовката на сделки и договори. Отклонявайте днес напористи бизнес предложения от малко познати и атаки. Не се поддавайте на натиск, но и не оказвайте натиск в никаква посока. Днес не започвайте нищо ново. Понеделник е твърде инертен ден, по-подходящо е да се адаптирате към новите задачи, но не и за пълноценното им изпълнение.

Скорпион

Кроите планове как да започнете осъществяването на новите си идеи и повече от времето ви минава пред изчисления, проучвания и сметки. Много сте ентусиазирани, но днес нищо няма да направите докрай - нито изчисленията, нито ще довършите проучванията. Ще имате неприятен разговор с колега, който ви дебне за грешки. Разговорът ще бъде остър, но и полезен за вас. В него ще вземат участие и други и това ще помогне за разрешаването на конфликта.

 

Стрелец

Очаква ви един силен понеделник. Макар че ще се справяте отлично на работното си място, кой знае защо няма да сте особено доволни от себе си. Родените през ноември да не започват нови неща, има голяма вероятност още в началото да не потръгнат както трябва. Планирайте делата - вашите и на колектива - по важност, но както вие ги виждате. Ако сте обвързани, вечерта ще прекарате с любимия човек; ако сте свободни, очаква ви приятна среща.

Козирог

Действате импулсивно. Много ви се иска да започнете нещо ново, чувствате се готови за промени, но резултатите няма да са добри, ако са под напора на емоции и импулсивност. Още повече че за вас понеделник не е лесен ден, трябва ви време да "навлезете" в деловата атмосфера. Родените през декември да работят самостоятелно, да не се поддават на влияния. Избягвайте разправии, може да се скарате с много близък човек за дреболия.

 

Водолей

Денят ще е много емоционален още от сутринта. Ще ви посрещнат с предложение за допълнителна работа, което ще бъде добре да не отказвате. Имате възможност да защитите интересите си. Позициите ви са добри. Деловите ви запознанства днес ще са много, но се отнесете към тях внимателно. Тези, които не можете да обмислите добре, отложете за друг ден. Има опасност някои от новите ви "работни" запознанства да не се развият благоприятно.

Риби

Днес ще се убедите, че ви очаква не особено желана от вас, но и нелоша промяна в професионално отношение. Отхвърлете най-важните задачи, отложени от предишната седмица. Не оставяйте недовършени неща. Ще имате възможност да разгърнете способностите си, днес ще се наложи да давате съвети и да помагате като че ли на всеки колега. И да искате, и да не искате, ще ви забележат, ще ви търсят. Получавате важни разрешения и послания.

Ключови думи:

денвен хороскоп