Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

29 Май 2023
Pixabay

Овен

Каквото трябва да направите днес - направете го. Нищо не отлагайте за следващите дни. Те няма да ви донесат нито повече светлина, нито по-добри условия. Започнете деня стегнато и сериозно, прегледайте основните си задачи и до обяд свършете всичко, изостанало от миналата седмица. Ако имате запланувани срещи и те са в предобедните часове, постарайте се да преминете през тях без сътресения и вземане на решения.

Телец

Започнете седмицата много стегнато и сериозно. Денят е подходящ за начало на печеливши комбинации. Мислете с материални категории и цифри. Този понеделник, противно на общоприетото, е подходящ за заеми, за теглене на кредити, за печелене на пари от свои и чужди проекти. След обяд нещата около вас ще влязат в обичайния си ритъм и ще работите по-резултатно. Ще се намерите пред възможност за голяма покупка, свързана с деловата ви дейност.

 

Близнаци

Ако това, което ви е неприятно, прехвърлите на други хора, денят ще премине много леко и няма да имате никакви проблеми. В деловата ви дейност днес ще имате приятни моменти - ще ви се издължат длъжници, ще получите неочаквана печалба. Понеделникът ви обещава една приятна седмица, ако сте спокойни и действате хладнокръвно. Не позволявайте да ви притискат точно днес с отговорни решения.

Рак

Денят ще ви даде възможности за печалба. Ще тичате в две посоки, ще тъчете на два стана и много малко време ще ви остава за близките ви и за самите вас. Има опасност ваши стари грешки да излязат наяве, затова много внимавайте кого и къде каните. В никакъв случай няма да се измъкнете от обещанията си, независимо на кого са дадени. Пробвайте се и на нова или допълнителна работа. Много е вероятно да имате поводи за радост в семейството си.

 

Лъв

Направете всичко възможно да спрете пробойните във финансите. Днес не правете големи покупки, не вземайте пари назаем и се погрижете за здравето си. Това е най-важното, което трябва да ви води в началото на седмицата. Трудно ще изпълнявате обещанията си, затова не влизайте в конкретика по време на преговори и не потъвайте в обяснения защо "това" не може да стане. В следобедните часове се постарайте да отидете където ви се иска.

 

Дева

Не пропилявайте време за тичане по чужди задачи. Най-доброто за вас ще е да работите за себе си. Ако нещо не изпълните, ще чуете неприятни приказки. Днес след обяд, а също и вечерта вероятно ще ви се отвори врата за нещо или за някъде, но ако не реагирате светкавично, много бързо ще се затвори. С времето ще разбирате какво сте изпуснали заради бавната си реакция или колебанието. Решете се на промяна, ще е за добро.

 

Везни

Денят ви предлага лесни победи. Бързо ще надделеете над конкуренцията и това ще ви повдигне самочувствието. Тези от вас, които ще се явяват на интервюта за работа, трябва да го направят в предобедните часове. Следобедът ще бъде по-изморителен и несигурен. Ако имате юридически затруднения, днес ще намерите адвокат или човек, който ще ви представя успешно. Началото на седмицата е силно, използвайте го.

Скорпион

Днес се натоварете повече, поемете риска, защото той ще ви възнагради богато още в следващите няколко дни. Не плащайте предварително за обещана услуга или за инвестиция, която ви се описва като прекалено добра, бъдете предпазливи с даването на пари, особено в този понеделник. След обяд ще ви тръгне повече и на работа, и на любов. Предложенията за допълнителен ангажимент, които ще получите, няма да ви затруднят.

 

Стрелец

Понеделникът идва с възможности за нова работа, а ако сте безработни, още днес ще имате възможност да започнете желана дейност. Тези от вас, които са със собствен бизнес, е добре да не проявяват големи претенции нито на работното място, нито в дома си. Каквото и да направите, все ще има забележки, затова не се опитвайте да сте перфектни. В следобедните часове проведете разговор с колегите си за организацията на работата и за пари.

Козирог

Днес не прекъсвайте връзки и работа, особено ако още не сте се ориентирали добре. Ще се справите с натоварването си, а то ще е много голямо, и ще успеете да подготвите някои неща за следващия ден. Денят ви предлага много нови контакти, които бързо ще прераснат в трайни връзки. Възобновявате стари, но няма да пренебрегнете нито един от новите контакти. Някои от декемврийските Козирози ще си позволят да теглят кредити.

 

Водолей

Простирате сили и възможности в няколко посоки и е много вероятно да получавате придобивки от много места. В следобедните часове ще оглеждате имот - вероятно нов дом или офис, и ще сте неспокойни и разколебани в решението си да купувате. Това, което правите днес, ще има отражение върху личния ви живот и приятелите. За февруарските Водолеи има вероятност от разпадане на връзки и разместване на пластове на работното място.

Риби

Не рискувайте с нищо през този понеделник. Бъдете много внимателни, някой се опитва да се намести там, където вече здраво сте стъпили. Това се отнася дори за личния ви живот. Възможни са и здравословни проблеми от напрежението. Ще се наложи не само да направите пътуване, което не ви е по сърце, но и да преглътнете доста горчиви неща във връзка с него. Проявете сдържаност и не реагирайте първосигнално, пазете се от емоции.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп