facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

2782

Овен
През първия делничен ден установете умерено и спокойно темпо на работа, което ще ви позволи от своя страна да обмислите някои свои бъдещи инициативи от професионален характер. Вероятно в близко бъдеще ще се нуждаете от повече пари, затова е наложително да се постараете да ги заслужите. Преследвайте личните си интереси в професионалната сфера, но не с цената на всичко. Няма да се сблъскате нито с много големи успехи в професионалната сфера, нито с големи провали. Възможно е да преживеете някои разочарования от служители, подчинени или делови партньори. В любовта избягвайте кавгите на висок глас с интимната си половинка.

Телец
В началото на седмицата ще ви се наложи да приемете спокойно нуждата да направите компромиси от професионален и личен характер. Не се колебайте и не се спирайте пред нищо, особено ако това може да гарантира постигането на желанията ви. Мнозина от вас ще бъдат изправени пред необходимостта бързо и акуратно да се справят с многобройните си задължения в работата. Стремете се да се заобикаляте с правилните делови партньори и съдружници, тъй като това ще ви позволи да постигнете много по-добри резултати от предварителните ви очаквания. Част от вас ще се стремят към изграждане на нов тип взаимоотношения.

Близнаци
През първия делничен ден мнозина от знака ще бъдат обхванати от основателни съмнения, дали да предприемат нови ходове. Необходимо е да имате реална представа за нещата, от които се нуждаете на момента, без да страдате от излишни илюзии. Мнозина от вас ще се отдадат на носталгични лични спомени. Като че ли повече от всякога ще имате потребността да си дадете ясна сметка с какво разполагате и какво сте загубили в миналото си. Възможно е чак сега да осъзнаете за някои свои грешки, чиито последствия понасяте в момента върху гърба си. Може да имате противоречия с приятел, делови партньор или интимната половинка.

Рак
В първия ден на седмицата се опитайте да бъдете винаги в течение на събитията в работата ви. Не пропускайте и най-малката възможност да спечелите допълнително слава и пари. Всяка задача, с която можете да се справите, трябва да бъде свършена от вас. Към края на деня ще трябва да си направите и планове за следващите си ходове в службата и да потърсите нови пътища за утвърждаване. Опитайте се да си съставите ясен план за бъдещето. Не разчитайте на случайности, а поемете съдбата си в свои ръце. Мислете позитивно и вярвайте в себе си. Преумората и интензивният натоварен стил на живот, който ви налагат през целия ден звездите, ще доведат до умора.


Лъв
Днес не се опитвайте да налагате собственото си мнение върху представителите от вашето семейство. Стремете се да подбирате внимателно своите делови партньори и приятели. Не смятайте, че любезните с вас особи задължително ви мислят доброто. Здравето ви ще е лабилно. Повечето от вас трябва да планират до абсолютна точност предстоящите ходове в професионален, материален и личен план. В любовта по-често споделяйте чувствата и мислите, които ви вълнуват. Ще успеете да получите стабилност в ежедневието си, но не без цената на лишения. Мнозина ще пътуват и ще се отдават на удоволствия, но да се стремят да са разумни в разходите си.

Дева
На работното  място ви очакват проблеми, свързани със синхрона и ритъма на съвместната работа с колегите ви. Ще се наложи да се противопоставите на някои решения на шефовете ви, което за известно време ще ви направи черната овца в офиса. Прекалената ви отдаденост на работата и задълженията ще пречи на личния ви живот, което ще доведе до отчуждение на партньора. Проблемите с него ще ескалират и ще доведат до множество неприятни ситуации. Вие сте чувствителни и не бива да се притеснявате прекалено, за да не предизвикате влошаване на здравословното си състояние.

Везни
Ще се наложи да работите под напрежение, за да се справите с делата, които сте занемарили напоследък. За съжаление няма да може да разчитате на подкрепа от страна на колеги. Някой колега ще ви дразни през целия ден. Ще установите, че всъщност той е виновен за вашето трескаво и неспокойно състояние. Ако пък поискате помощ от близки, само ще утежните положението си, защото те няма да оправдаят доверието ви и впоследствие ще се наложи да вършите работата, която сте им поверили. Премисляйте внимателно какво казвате. В заплетена ситуация може да потърсите мнението и на вашия партньор, за да се убедите, че давате правилното решение.

Скорпион
Мнозина от вас изпитват нужда от почивка. Като че ли напук още от първия ден на седмицата ще ви затрупват с много работа и допълнителни задачи. Това ще ви изнерви и ще станете сприхави и непредпазливи. Рискувате да изпуснете остра дума не там, където трябва. Бъдете твърди и си вземете отпуск или просто не поемайте допълнителни задължения, защото няма да можете да се справите, както трябва. Ако трябва да свършите нещо, то направете само едно, но да бъде перфектно. При мнозина ще дойде някакво добро парично възнаграждение за работа, която са свършили преди време. Почти са били загубили надежда, но тези допълнителни пари ще им дойдат много добре.


Стрелец
Вие днес сте уредили делата си така, че всичко да върви нормално и без вашата намеса да продължава редовното постъпване на печалби от дейността ви. В средата на деня ще трябва да се примирите с една новина, свързана с присъствието на неприятен за вас човек. Няма как, изтърпете това с ясното съзнание, че ще бъде за кратко време. Преценете добре с какво се заемате и колко от работата ще свършите. Опитайте се да осигурите разбирателство на работното място, защото сега имате много ангажименти в семейството си. Колегите ще ви бъдат полезни с поемането на част от вашите задължения. От вас се иска да поемете по пътя, който ще ви изведе до успеха.

Козирог
Трябва да престанете да си затваряте очите за това, което става с вас, и да погледнете по-конструктивно на събитията. Винаги сте били реалисти и сте разсъждавали трезво и пресметливо, но сега е денят, в който трябва да пристъпите към по-активни действия. Ще се наложи да отстоявате твърдо позициите си, особено в интимната сфера. В професионално отношение ще ви бъдат възложени нови отговорности, ще трябва да се сработвате с новите си партньори и колеги, а това няма да мине без конфликтни и напрегнати ситуации. Вие като че ли предусещате настъпващите промени и сте в непрекъснато напрежение, без да знаете причината. Това ще ви направи трескави и припрени.

Водолей
В първия ден на седмицата се опитайте да преодолеете някои свои резерви в професионалната сфера. Не допускайте съмненията да превземат съзнанието ви. Вашето постоянство ще ви донесе много повече радост и удовлетворение, ако действате по точно изграден план. Не се поддавайте на инерцията в любовта. Предпазвайте се от случайни наранявания. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете своя тайна на недоброжелател. Не бързайте с осъществяването на големи покупки.

Риби
Избягвате всички утъпкани пътеки и се стремите да бъдете нестандартни, но съществува опасност да не се вслушвате много-много в мнението на околните, пък били те близки и роднини, и да страдате от непрактичност при решаването на делничните си проблеми. Някои очакват добри приходи, но това няма да стане днес. В никакъв случай не отказвайте предложение за заемане със странична работа. Парите, които ще получите за това, ще ви бъдат добре дошли. Колкото до любовта и секса, ще трябва ясно и конкретно да заявите какви са намеренията ви и как виждате от тук нататък съвместното съществуване с партньора си, за да изясните връзките си.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

25.02.2020

880
Хороскоп за понеделник

24.02.2020

1516
Седмичен хороскоп

22.02.2020

2539

Влез или се регистрирай за да коментираш