facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

12 334


Овен
През първия делничен ден голяма част от вас ще постигнат сигурен успех в някои от деловите си инициативи, особено ако са вложили всички необходими усилия през изминалите дни, а дори и седмици. Опитайте се да отговорите навреме на отправените ви запитвания от делови характер. Съобразете се с потребностите на интимната половинка. Залагайте на практичността, когато става въпрос за текущите ви отговорности на работното място. Опитайте се своите слабости да ги превърнете в преимущества, особено ако сте на прага на конкретни уговорки от делови характер. Финансовото ви състояние ще се запази стабилно, въпреки че ще направите  непредвидени разходи.

Телец
Изключително важно за вас е още от първия ден на седмицата да се насочите към уреждането на някои административни въпроси. Въздържайте се от взимането на решения, които могат да имат неблагоприятен ефект върху професионалните ви ангажименти. Допитайте се до мнението на специалист, ако срещате затруднения в процеса на работа. Ако не се колебаете в професионално отношение, ще съумеете да завоювате по-добри позиции, които при всяко положение ще имат и финансово изражение. Заложете на интензивния социален живот, тъй като установените контакти ще са с отлична перспектива в бъдеще. Не си позволявайте експерименти с приходите.

Близнаци
В първия ден на седмицата желанието ви ще играе важна роля за проектите, чието планиране сте започнали още през изминалите месеци. Направете някои неотложни разходи за премахване на затрудненията от битово естество. Опитайте се да не оставяте финансовите си интереси на заден план, особено ако има неща, които все още не са напълно ясни за вас в това направление. Понеделник е подходящ за поставяне на стабилни основи на една по-добра бъдеща реализация в професионалната сфера. Изискванията ви към интимната половинка ще бъдат напълно оправдани на този етап.

Рак
В понеделник се стремете да преценявате възможностите си, тъй като по този начин няма да сте уязвими срещу опитите на недоброжелателите да ви нанесат вреди в момент, когато не можете да се защитите. Правилното ви общуване с колегите и деловите партньори ще даде резултати, които напълно ще задоволят очакванията ви. Слабото ви място ще е невъздържаността ви. Положителната ви нагласа може да разреши някои спорни въпроси с интимната ви половинка. Ще отбележите значителен напредък, ако поставите акцент върху комуникативните си способности. Използвайте фантазията си при преговори.

Лъв
Днес не губете ценно време за инициативи, за които от самото начало знаете, че са обречени на неуспех. Работете с усърдие и не допускайте компромиси, които впоследствие трябва да заплатите на по-висока цена. Дайте преднина на потребностите си от личен характер. Изключително важно за вас е да загърбите характерната за зодиакалния ви знак гордост, защото, без да искате, можете да се превърнете в нейни жертви. Не се срамувайте да помолите за помощ, ако се сблъскате с непреодолим проблем или не знаете по какъв начин е най-добре да действате в конкретна ситуация. Особено внимателни бъдете по отношение на извършваните от вас материални операции.

Дева
В началото на периода избягвайте сключването на несигурни сделки, тъй като прекалено оптимистичната ви нагласа може да ви изиграе лоша шега както в професионално, така и в материално отношение. Ще се нуждаете по-скоро от подкрепа и най-вече от повече увереност в собствените си възможности. Обстоятелствата около вас ще са отлични и ако ги използвате адекватно, можете да постигнете категорични промени, чиито първи резултати ще усетите още през новата седмица. Опитайте се да намалите критичното си отношение към интимната половинка и останалите членове на семейството си, тъй като и вие самите не сте перфектни.

Везни
През първия делничен ден използвайте наличните си възможности по най-правилния за вас начин както в професионален, така и в личен план. Не се опитвайте да надскочите реалните си възможности, тъй като може и да не постигнете така жадувания от вас краен ефект. Мнозина от вас днес трудно ще намират най-правилните похвати за осъществяване на всички свои професионални проекти. Здравето ви може да стане повод за известни главоболия, но бързите мерки от ваша страна могат да ви помогнат да се освободите от възникналите в тази посока затруднения. Сами работете за увеличаването на шансовете си.

Скорпион
През днешния понеделник стабилността ви ще зависи от готовността ви да предприемете правилните ходове в най-подходящия момент. Може да попаднете на възможност, която значително да подобри финансовото ви състояние, но всичко е въпрос на усилия от ваша страна. Емоционалният ви живот ще процъфтява, но бъдете готови да направите и някои компромиси. Мнозина от знака ще успеят да намерят разрешение на всичките си досегашни проблеми от материално естество. Възможно е да ви се предостави шансът да се освободите от някои свои стари финансови задължения. Пътуване може да е повод да се замислите дали сте удовлетворени от живота.

Стрелец
Днес е по-добре да се впуснете в изучаването на тези неща от своя живот, които могат да ви помогнат да движите професионалното си развитие в градивна посока. Не се опитвайте да пренебрегвате добре развитата си интелектуалност. Предпазвайте се от претоварване, защото то може да нанесе сериозни щети върху здравословното ви състояние. Мнозина днес ще постигнат реализация в професионалната сфера по един активен и конкретен начин. Трудности можете да изпитате единствено ако правите прибързани оценки на нещата, които ви заобикалят. Повече от всеки друг път трябва да бъдете отворени към заобикалящия ви свят.

Козирог
Днес мнозина от вас ще имат желанието да демонстрират благосъстоянието си пред приятели и близки, които не сте виждали от дълго време. Стремете се по разумен начин и с добри доводи да премахнете някои условности на общуване с интимната си половинка, защото само така ще скъсите дистанцията, настанила се помежду ви. Търсете вътрешна мотивация, за да работите върху самоусъвършенстването си като личности и специалисти в областта, в която се изявявате. Стремете се все по-често да правите вътрешна преценка на ситуациите около вас. Необвързаните да не бъдат твърде горди в любовта, защото все пак някой трябва да направи първата крачка.

Водолей
През първия делничен ден на седмицата чрез независимост, но постоянство можете да постигнете доста в професионален и личен план. Необходимо е да работите, като спазвате дисциплината, което и ще ви даде добри резултати. От изключителна важност за вас ще се окаже желанието ви да постигнете по-добри резултати от професионален характер чрез лично усъвършенстване. Търсенето на нови възможности трябва да стане неизменна част от стила ви на живот. Мнозина от вас като че ли интуитивно ще налучкват правилната посока на развитие, което ще им даде още по-добри възможности. Не занемарявайте грижите за здравословното си състояние.

Риби
Днес за вас се отваря шанс за по-висока служба или за някаква промяна. Чувствате, че вече е дошъл моментът за нещо ново, което да изведе бизнеса ви на висота. Но за да имате успех в бизнеса, не разчитайте на досегашната стратегия. Потърсете нови пътища за реализация или различни сфери за изява, особено ако сте в лична година 1 или 8. При родените в края на знака са възможни реорганизации и затова е добре да не си печелят врагове сред колегите. Мерете думите си, бъдете дипломатични, за да прокарате идеите си и да спечелите уважението на врагове и приятели. В този смисъл може да откриете добър партньор между неособено харесваните от вас колеги.

Все още няма коментари

Още

Културен афиш от дивана - 6 юни

06.06.2020

196
Седмичен хороскоп

06.06.2020

3004
Спортна тв седмица (5 - 11 юни)

05.06.2020

141

Влез или се регистрирай за да коментираш

×