Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за понеделник

03 Окт. 2022
Pixabay

Овен

През днешния ден нещата са влезли в нормалното си русло. Има вероятност да решите всичко, което е трябвало да се направи до края на седмицата. В следобедните часове ще се срещате с роднини и приятели и ще решавате къде да прекарате празниците. Овните, заети с обществена дейност и с изкуства, могат да се изявят пред публика. Попадате в полезрението на много хора, забелязват ви и това е на добро. Вкъщи сърдите половинката си и може да ви натрият носа, но бързо ще възстановите мира. Не се прибирайте сами в малките часове.

Телец

Не провокирайте съдбата си и чуждите намерения, за да не си навлечете беля. Дано да не задълбаете в отношенията ви с колега или съдружник, защото ще възникне скандал и това няма да отведе и двамата на добър край. Планирайте за утре среща с някого, с когото искате да сте заедно по празниците. Не се нагърбвайте с нищо особено сложно или рисково не само този понеделник. Имайте го едно наум, не ви трябват никакви сложности до края на периода, а и до края на годината, ако можете да го уредите. Ориентирайте се към подготовка на празниците.

Близнаци

Ако се решите на рискове днес и утре, ще можете да постигнете всичко, което ви се иска, но не бива да са безразсъдни рискове - не се поддавайте на натиск, на изнудване, не отстъпвайте пред настояването за нещо "много бързо". Дано да сте си починали добре в събота и неделя, защото до края на годината не ви виждам подгънали крак. Вие сте пренатоварени в момента, а когато сте толкова затрупани с работа, допускате грешки. Няма да е срамно, ако се обърнете за помощ към професионалисти, които ще ви помогнат да свършите каквото трябва и в срок.

Рак

Може днес да получите поканите, които чакате от дълго време. Още днес решете къде ви тегли сърцето и не се старайте да се харесате на някого, идете, където ви се иска. На работното си място ще сте напрегнати, защото с напредването на годината работата ви не намалява. Помирете се с хората, с които имате някакви търкания, вие отдавна съжалявате за чепатия си характер. Сега е време да оправите отношенията си с близки, приятели и колеги. Навсякъде ще намерите взаимност. Приключете с купуването на подаръците, време е.

Лъв

Както и да се стараете, Лъвове, все на някого днес ще попречите или няма да осъществите за себе си това, което сте подготвяли от дълго време. Имайте търпение, нищо не е загубено. Успех в днешния ден ще имат хората на изкуството - ще им се наложи да имат публични изяви. Точно за това няма да са съвсем готови, но всичко ще мине добре. Днес следобед ще можете да уредите всичко, което ви се иска - документи, пътувания, срещи. Деловите ви контакти ще са успешни, макар че ще ви се наложи да импровизирате.

Дева

Няма да имате успешен понеделник. Както и да се стараете, каквото ида правите, ще настроите срещу себе си тези, на които държите и искате да спечелите на своя страна. Има такива объркани дни, но няма да остане следа. Внезапна командировка може да предизвика в дома ви кратка препирня, половинката ви да прояви по-големи претенции към вас, но много бързо ще възстановите мира. И все пак тази реакция ще ви разтревожи. Тези от вас, които учат, ще трябва да се заемат по-сериозно с книгите.

Везни

Каквото днес ви се иска да получите, борете се за него, защото ще се окаже важно и стойностно. Интуицията ви води и ще бъде добре, ако й се доверите. Получавате повече права, свободата ви е повече и прекарайте деня както на вас ви се иска. Дори да изоставите до обед работата си, тя няма да пострада, а и вие нищо няма да загубите. Ако се отдадете на размисъл и съзерцание, вероятно ще решите повече неща, отколкото ако се затворите над бюрото си. Намерете си работа извън офиса до ранния следобед.

Скорпион

Интуитивно знаете, че ви трябва промяна, и ако натиснете лостовете, които ще ви я осигурят, ще успеете да си върнете позициите и силата, с която сте свикнали да ви виждат. Възможно е да сте победители поне в две посоки днес, но трябва да го запазите в тайна; възможно е да се влюбите от пръв поглед днес или да отговорят на силните ви чувства, но също и да ви наранят доста болезнено. Днешният ден ви е приготвил изпитание и трябва да имате силата да го преживеете. Стиснете зъби, днес точно няма да завъртите съдбата във ваша полза.

Стрелец

Всички заплетени дела около вас се разплитат и се оправят. Рискувате, ако се заемете с нещо рисково, едва сте излезли от предишния рисков опит? Пазете здравето си и стойте мирни с хората, които ви дразнят. Не се притеснявайте от дребните неприятности, денят е такъв - за равносметка и приключване. В следобедните часове се срещнете с приятели и планирайте празниците си така, че да ви остане време и за близките, и за страстите ви. Не правете нищо, което ще ви притеснява, не позволявайте свои и чужди да ви ядосват днес.

Козирог

До днес е могло да сте взискателни към другите, да искате да се грижат за вас, да ви обезпечават и да вършат нечистата и тежка работа. До днес е могло да се измъквате от отговорности. Но ситуацията се променя. Ще ходите на точните места, ще намирате точните хора, но нещо ви кара да се дразните, да сте заядливи на дребно. Струпва ви се работа, която няма, а и не бива да прехвърлите на други, губите вещи, документи, чувствате се неспокойни. Виси ви за уреждане някакъв договор, който ще трябва на всяка цена да подготвите и да приключите с подписи.

Водолей

Чувствате се добре, обичани, обгрижвани, ухажвани. Слушат ви от всички страни, подчиняват ви се, вие сте доволни, но винаги нещо ви гризе отвътре. Иска ви се да сте победители и в области, в които не се чувствате в свои води. Интуицията ви подсказва, че бързате, че темпото ви е прекалено силно, но нямате воля да изчаквате и да оставите нещата да се развиват на естествения си ход. Напрежението ви идва и от много неща, които едновременно движите. Направете си точна програма до края на периода и темпото ви ще стане по-нормално.

Риби

До края на деня ще стане така, че ще изплачете грижите и мъките си на някой, който може и да не ви е близък приятел, но ще ви олекне, а и той може да ви даде съвсем безпристрастен и безкористен съвет. Оставете се на интуицията си, тя при Рибите е много силна. Доверете се и на здравия си разум. Днес не давайте никакви обещания, дори такива, каквито с лекота можете да изпълните. Тенденцията е всичко да се усложнява и да се протака, да ви изглежда в по-тъмни краски. Днес не правете равносметки, няма да сте обективни.

Ключови думи:

дневен хороскоп