Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

5 706
 Pixabay

Овен

И през днешния ден не сте се простили с желанието да надделявате над всекиго и всичко. Няма да е излишно, ако проявите повече чувство за реалност. Обладани сте от предприемчивост и стриктна последователност в действията, за да достигнете успеха. В служебно и лично отношение не се очертават никакви пречки и всички от знака могат да се надяват на резултат от взаимодействие с администрацията. Нещото, от което ще извлечете облаги, е, че разширявате кръга на новите партньори в бизнеса. Не се дразнете от тяхната все още неосведоменост. Практичността ви е на върха. Бързо ще схванете в коя област предстои ново развитие. Чувствате се разделени между семейството и приятелите.

Телец

Понеделник ви носи пълен джоб и прекрасно настроение. Деловите ви начинания все така обещават печалби и благоденствие, но не забравяйте, че дължите успехите си на приятелска подкрепа. Не се карайте с хората, с които работите. Необвързаните в любовта са под влияние на огнен знак - Лъв или Стрелец. Обърнете внимание на собствените си желания. Мнозина все още не са наясно как да решат комплицирана интимна ситуация - да продължат връзката или решително да я скъсат. Компромисът е нужен, въпреки че може да не свърши работа, но не и половинчато решение. Практични успехи водят до покачване на авторитета. Ще обърнете неприятностите в своя полза, стига да упорствате.

Близнаци

Отново сте в добра форма и можете без задръжки да потънете в работа. Не се разсейвате с мечти, а се концентрирайте върху неотложните си задачи. Професионалният ден ще протече успешно, още повече че на работното място не ви очакват кой знае какви изненади. Ще трябва така да балансирате, че да заделите време за всички на работното си място. Понеделникът е добър за бизнесмените от знака и ще им донесе прилични печалби. През днешния ден може да ви прониже любов от пръв поглед. Внимавайте, ако е земен знак Телец или Дева. Помъчете се да отделите време и за себе си. Шеги с приятелите, смях и възстановяване са добре изразени в понеделник.

Рак

Понеделник е добър за работа и бизнес. Преодолели сте припряността от предишните дни и нещата около вас най-сетне ще се подредят според желанията ви, ако днес, типично за вас, не хабите напразно излишна нервна енергия. Ако възникнат някакви разногласия или спорове, то запазете спокойствие и ги оставете за друг ден. Пречките ще бъдат от административен характер и ако трябва да извадите документ или да действате чрез инстанция, по-добре отложете. Раците ще бъдат на ниво във всяко отношение с деловите си партньори. Действате с хъс, с премерена доза ентусиазъм и с много предприемчивост. В полето на любовта - неприятни изненади. Увлечение по земен знак ще ви донесе разочарование.

Лъв

През днешния понеделник заради вашата избухливост и голяма чувствителност ще се опънат отношенията с близките ви. Преувеличавате проблемите, с които ви товарят колеги и близки. Звездите закрилят доброто ви име и бдят над професионалните ви дела. Просто изчакайте естествения ход на нещата и пак ще сте на върха. В доста отношения се усещате изчерпани и разбирате, че трябва да предприемете нещо ново, но вероятно не ви достигат сили. Вие трябва и можете да се адаптирате към новата ситуация, за да продължите да вървите успешно напред. Опитайте се да подчертаете вашата осъзната отговорност към работата си. Само така ще си осигурите нова възможност за парични доходи.

Дева

Вие се опитвате да направите много неща наведнъж днес. Оптимизмът ви кара да чувствате, че можете да направите всичко. Бъдете внимателни и практични. Разчупете оковите, които сами си поставяте. Резултатите просто ще ви изненадат. В работата си бележите успехи. За едни те са свързани с известност, за други - с повишение, а за немалка част - с финансово стабилизиране. Не се главозамайвайте още при първия полъх на успеха и не прибързвайте, за да не сбъркате. Нови контакти в бизнеса и нова любов повдигат самочувствието ви. Доверете се на сътрудниците си. И днес, както през почивните дни, не ви свърта на едно място. Иска ви се да разчупите всекидневния ход на нещата.

Везни

През днешния ден започва период на няколко добри попадения в професионалната сфера. Може да е плод на успешна инвестиция или на бизнес, свързан с приятели, роднини или съдружници. В деловите начинания неочаквано ще ви помогне роднина, вероятно мъж. Не забравяйте, че подкрепа в деловите начинания трябва да търсите преди всичко във фамилията си. Някой, който заема по-висок пост от вас, ще се опита в някаква ситуация да ви покаже кой командва, но вие няма да го вземете кой знае колко присърце. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите, така че да е най-добре. Научете се да се преборите със своята лекомисленост и самонадеяност. Неочакван подарък ще ви развесели.

Скорпион

Понеделник ви носи авантюри и прибързани решения заради липсата на време на работното място, които обаче няма да се окажат фатални. По-скоро може да се каже, че ще бъдат оценени по достойнство и в работата въпреки неприятностите, ще бележите напредък. Желаната от вас самостоятелност е вече факт, заемете се с осъществяването на собствените си идеи, но бъдете по-пестеливи. Стабилизирате се финансово и можете да разширите търсенията и контактите си, но все пак не прибързвайте с ненавременни харчове. Желанието ви за флиртове може да ви доведе дотам да се поддадете на ухажване на воден знак. Опитайте поне вашите чувства и желания да бъдат споделени.

Стрелец

Ще подобрите сигурността на работата си днес. Прагматичният ви ум ще успее да осъществи инвестиция за в бъдеще. Защитавайте вашите успехи. Не си губете времето с приятни компании, а гледайте да привършите изостаналите задачи, защото новите вече чукат на вратата. Следобедът за някои носи признание и може би повишение и по-голяма финансова стабилност, но не е изключено да се наложи и някакъв голям компромис. Ще разширите контактите си. Днес може да разчитате на добрата си памет и на успех в интелектуалните занимания, както и на евентуални изпити или конкурси. Ако сте влюбени в личност от зодия Дева или Везни, то знайте, че ви чака само приятно изживяване.

Козирог

И днес ще сте разкъсвани между многобройни ангажименти, приети доста лекомислено. Внимавайте, има опасност да пренебрегнете важните за сметка на тези, които търпят отлагане. Стремежът да печелите повече ще ви подтиква да си играете с околните и да ги водите като кукли на конци, за да изпълняват желанията ви. Вероятно целта ще бъде достигната, но по-късно може да платите за непочтеността. За сметка на това сте в отлично здраве и имате изключителна енергия. Не пропускайте да я използвате рационално. Примамливи предложения от ваши познати ще ви накарат дълго да размисляте. Ако искате да спечелите, трябва да се опрете на помощта на съмишленици. Наблегнете на чара и обаянието си, за да нямате провали.

Водолей

Днес имате възможност да получите някакви пари, които въпреки желанието си да изхарчите, ще се опитате да инвестирате в нещо. Това ще е най-разумната ви позиция, защото ще си мислите, че парите ще идват при вас и в следващите дни доста леко, а това съвсем няма да е така. На някои утре може да се наложи да направят значителни покупки. На мнозина звездите вещаят в този ден да спечелят от игра на късмета или сполучлива сделка. Мнозина в работата са подложени на нов вид изпитания, но ще се справят с успех. Ще получите неочаквана помощ от приятели за уреждане на финансови въпроси. В дома е възможно да избухне скандал.

Риби

Понеделникът за вас е богат на събития, които дори и да не искате, ще се сипят едно след друго. Ако запазите трезвия си поглед върху нещата, ще успеете да удържите на ритъма. Звездите ви вещаят успех във всички области и материално благополучие. Днес вашият оптимизъм, подплатен с добри пари, е изключително силен. Въпреки това не рискувайте повече, отколкото можете да понесете, и не надминавайте границата на разумната достатъчност. Намалете малко темпото, не се задълбочавайте толкова в делови грижи. От вашата воля и решителност зависи по-нататъшният ви успех. На мнозина или се отваря път в чужбина, или правят постъпки за това. В любовта нещата са без изненади. Внимавайте с Рак и Риба.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

16.05.2022

3699
Хороскоп за петък

13.05.2022

2625
Хороскоп за четвъртък

12.05.2022

3992