Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

6 062

Овен

Ще се стремите към свобода, независимо от цената й. През днешния ден ще имате способност да чувствате желанията, нуждите и потребностите на хората около вас. На моменти интуицията ви ще работи безотказно, ще сте приветливи към всички. Не се страхувайте да покажете чувствата си. Понеделникът е подходящ за всякакви колективни действия и успехът им ще изненада мнозина. При някои обаче е възможно внезапната промяна на чувствата да доведе до прекалена настойчивост и ирационалност. Благоприятно е сега да започнете работи, от които ще видите резултата след два-три дни.

Телец

Доста изкушения за представителите на знака ще предложи първият ден на деловата седмица - както на работното място, така и в сферата на удоволствията. За да не допуснете грешки, заради които може да съжалявате, вслушвайте се по-често във вътрешния си глас. Може би ще е добре на първо време да заложите на добрата си подготовка и чак след това да запознаете околните с намеренията си. Няма да имате особено успехи при контакти с много хора, нито в публични изяви, защото ще сте склонни емоционално да реагирате твърде остро на мнения, различни от вашето. Звездите ви правят активни и на моменти агресивни.

 

Близнаци

В днешният понеделник съществува вероятност част от вас да разберат, че са припечелили от наследство или най-после сделка за продажба на имот се е осъществила, а за мнозина - от работа, за която са мислили, че няма да им бъде заплатена. От съдружници или от хора, с които ви свързват общи интереси, също можете да получите пари. Наред с това ви очакват и добри професионални изяви. От тях обаче ще получите по-скоро морално, отколкото материално удовлетворение. Изострената ви чувствителност ще ви доведе до това да фаворизирате сантименталния си живот. Част от вас се впускат в авантюри с представители на "водните" зодии.

Рак

Днес звездите ви предразполага към повече екстравагантност, идеализъм и емоционалност. Ще се стремите към високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е времето някои от вас да направят планираните пътувания. В днешния ден, типично за вашия знак, ще бъдете най-податливи на внушения от всякакъв род, така че внимавайте. През по-голямата част от деня, особено до обяд, ще бъдете весели и оптимисти, но е възможно да се отъждествите с определени социални ценности от лични и безсъзнателно мотивирани емоции, без да се съобразявате с обективната реалност. Следобедът е благоприятен да започнете нещо ново.

 

Лъв

Днес мнозина от вас няма да дават израз на настроенията и състоянията, които ги вълнуват. В очите на хората твърде често ще изглеждате странни, но в действията ви ще преобладават целеустремеността и добре премислените ходове. Сами ще се опитвате да си осигурите достатъчно простор за действие, като на преден план ще е стремежът да не зависите от нищо. Ще плувате в свои води и ще изявите в пълна степен качествата, присъщи на зодиакалния ви знак - да се справяте добре с всякакви предизвикателства - професионални, финансови и интимни. Тези звездни влияния ще са добри за тези, които работят с пари.

Дева

През първия седмичен ден ще сте свързани повече с материалното и ще следите ревниво за удобствата си. Ще искате да имате най-хубавото и рядко ще се задоволявате с малкото. Твърде често ще се проявявате като сляпо предани, сантиментални и сърдечни, а чувствата ви ще бъдат прекалено изострени. Понеделникът ще се окаже добър да поставите началото на нещо, което не е краткотрайно. Сега е времето да направите успешни покупки - дрехи, техника, а защо не и произведения на изкуството. Ще търсите комфорт навсякъде. А за духовен комфорт е необходима надеждна обстановка с интимния партньор - създайте си я.

 

Везни

Звездите през днешния ден ви даряват с такова чувство за реалност, че ще гледате на предстоящите задачи, дори и те да са трудни, като на неща от ежедневието, които идват, за да отминат, и няма да очаквате кой знае каква отплата за тях. През днешния понеделник изцяло ще подчините всяко свое действие на реалните си задачи. Дори и някой да се опита да подхранва у вас илюзии, то е изключено да им се поддадете и да живеете с нереални мечти. Няма да се нравите на доста хора и този факт сериозно ще застрашава контактите ви, но пък и вие няма да се стремите към тях. В интимните отношения също няма да ви е лесно.

 

Скорпион

През първия делничен ден по-голяма част от знака ще се освободят от някои свои притеснения от материален и професионален характер. Възможно е да научите новини, които да ви дадат сигурна гаранция, че до този момент действате по възможно най-правилния начин. Ще се радвате на отлична работоспособност, която ще ви позволи да постигнете значителен напредък в професионалната сфера. Финансовото ви състояние ще се стабилизира, което ще ви даде възможност да направите неотложни покупки за дома и близките си. Някои ще се нуждаят от закрилата и сигурността, която може да им осигури партньорът в любовта.

Стрелец

В първия ден на седмицата мнозина от вас ще спечелят повече, ако отстояват до край принципите си. Понеделникът за вас е благоприятен да подадете документи за обучение или подобряване на професионалните ви умения. Необходимо е да се погрижите за някои свои лични документи и дела. Не забравяйте сроковете, с които трябва да се съобразите, без значение дали са от личен или професионален характер. По-голямата част от вас ще се нуждаят от повече лично пространство в професионалната сфера, за да успеят да приключат с някои свои планове според очакванията и желанията си. Не се нагърбвайте с няколко инициативи наведнъж.

 

Козирог

В началото на седмицата мнозина от родените под този зодиакален знак ще се натъкнат на странни и неочаквани промени в професионалната сфера. Напълно възможно е част от вас да се насочат към нов тип инициатива в професионалната сфера, с илюзорната надежда, че тя ще бъде доходоносна. Идеализмът във финансовата сфера през днешния ден няма да им навреди, но разумът е повече от задължителен. Пътувайте и внесете някои козметични промени в дома си, които ще допринесат да задоволите естетическите си нужди. Внимателно преценявайте ситуациите, на които се натъквате в личен план, и ще постигнете успех.

Водолей

Напълно възможно е мнозина от вас днес да получат предложение от делови характер, което да не могат да откажат. Не бързайте с необмислените инвестиции, особено ако рискувате сигурността си във финансов план. Почти всички от знака ще работят с мисълта да постигнат стабилност в материален и професионален план, но като че ли ще е важно да уважат традициите и правилата установени много преди тях на работното място. Не забравяйте за насрочени срещи. Както не е препоръчително и да закъснявате, независимо поради какви причини. В противен случай рискувате поведението ви да бъде изтълкувано погрешно от отсрещната страна.

 

Риби

Днес насочете усилията си в дейности, които могат да ви донесат резултати, независимо дали от паричен или от делови характер. Добре е да се отърсите от свои плащания, за да можете по-спокойно да планирате предстоящи разходи. Родените в началото на знака да избягват рискове, които могат да се отразят негативно на парите им. Добре обмислете предложение в професионалната сфера, тъй като това може да е вашият златен шанс. Опитайте се да имате правилна преценка за новите познати в обкръжението ви. Някои ще се опитат да си спестят по-голяма част от отговорностите на работното място, но това може и да ги лиши от доверието на колегите.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

17.09.2021

5631
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4511
Хороскоп за сряда

15.09.2021

4655