facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

5 911

Овен 
Всичко при вас е възможно, особено ако сте настроени на положителна вълна. Напълно вероятно е мнозина от родените под този зодиакален знак несъзнателно да бягат от положителните емоции и приятните новини, свързани с професионалната сфера. Други пък ще увеличат значително придобивките си в чисто материален план, което със сигурност ще им даде шанс да осъществят някои неотложни покупки за себе си и близките си. 

Телец
Петък ще е благоприятен за инициативите ви, но не поемайте рискове, които могат да внесат дисбаланс за парите ви. Не се опитвайте да поставяте ограничения на любимия, особено ако до момента сте получавали нужното ви разбиране и подкрепа от нея/него. Следвайте праволинейно амбициите и мечтите си в професионалната сфера. Последният работен ден е подходящ да направите правилна оценка на ситуацията, в която се намирате от дълго време в професионалната сфера. 

Близнаци
Мнозина от  знака ще успеят с правилно преценени ходове да постигнат стабилност в професионалната сфера. На първо място е необходимо да се погрижите за своята финансова обезпеченост. Не се надявайте на бързо развитие на някои ваши проекти, особено ако са свързани с подписването на конкретни договори. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще успеят с щедростта си да привлекат вниманието на високопоставена особа. 

Рак
В края на деловата седмица е напълно възможно да получите финансови поощрения, които със сигурност ще оцените по достойнство. Следобеда се опитайте да преориентирате целите си в живота в насока, от която бихте могли да извлечете максимална финансова полза. Амбициозното отношение, което сте предприели заедно с интимната си половинка, ще ви даде поле на реализация, което много бързо ще промени в положителна насока стила ви на живот. 

Лъв

Днес може да се увеличат вашите отговорности на работното място, но наред с тях ще почувствате осезателно и нарастването на финансовите си постъпления. Ще имате желание да установите нови правила на работното си място, но едва ли това ще ви се отдаде, ако страдате от някои вътрешни задръжки. Стремете се към толерантно отношение към интимната си половинка. Наблегнете на витамините и активния спорт, защото те ще ви дават нужната енергия в професионалната сфера.

Дева 
Днес част от вас по една или друга причина могат да започнат подготовката на инициативи, от които да увеличат значително финансовите си постъпления. Най-силните ви възможности ще се крият в решителността да постигнете напредък въпреки многобройните ограничения. Внасяйте повече разнообразие в заниманията, които практикувате през малкото си свободно време. В любовта ще сте склонни към крайности и трудно ще постигате равновесие.

Везни
В края на тази седмица извършените от вас промени на работното място може да са с положителен ефект, но може да има и негативни последици, особено в материалната област. Очакват ви много пречки и безпокойства, така че не подценявайте сигналите, дадени ви от съдбата или от ваши доброжелатели. Ще разполагате с реални шансове за покупка или преговори, отнасящи се до дома и до материалните придобивки, които ви засягат персонално.

Скорпион

Точно в края на деловата седмица не се нагърбвайте с непосилни за вас отговорности, защото едва ли те ще имат положителен ефект за вас, особено ако не успеете да се справите с тях. Мнозина от знака ще имат възможност да дадат външна изява на част от своите таланти в професионалната сфера. Противоречията ви с интимната половинка ще ви отдалечат един от друг. Това може да се превърне и в конфликтна точка в личните ви взаимоотношения. 

Стрелец
Причината за липсата на интерес към нещата, които ви заобикалят в професионален и личен план, може би ще бъде по-скоро липсата на добри резултати, въпреки многобройните усилия, които в последно време влагате и в едната, и в другата посока. Залагайте на заниманията, които ви доставят удоволствие. Тревогите при някои ще са значително завишени, особено ако не са успели да се освободят до момента от вътрешното си напрежение. 

Козирог
Напълно възможно е мнозина от вас да се чувстват самотни сред много хора. Опитайте се навреме да се справяте със задълженията си на работното място. Водете здравословен начин на живот и едва ли ще имате сериозни затруднения. При всички случаи избягвайте крайностите в поведението си, защото рискувате да останете неразбрани от заобикалящите ви. Възможно е мнозина от вас да водят вътрешна борба между желанията и чувствата си. 

Водолей 
В петък мнозина от знака ще поставят кариерата си над всичко, с което ще спечелят възхищението на високопоставени особи или колеги. Опитайте се да не бягате от проблемите в личния си живот, а се стремете да ги разрешите по възможно най-добрия начин както за вас, така и за интимната ви половинка. Мнозина от вас ще изпитват чувство на самота и липса на закрила и комфорт. Първоначално е добре да си изясните каква е причината за тези ви притеснения. 

Риби
В последния ден на работната седмица мнозина от знака ще се изправят пред необходимостта да се справят с неочаквани проблеми от делови характер. Като че ли всичко около вас ще се обърне с главата надолу в най-неочаквания за вас момент. В този случай е наложително да вземете решение, което обаче не се базира на импулсивността ви. Вечерта здравословното ви състояние може да стане повод за известни притеснения. 

 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

12.08.2020

105
Хороскоп за понеделник

10.08.2020

6105
Хороскоп за петък

07.08.2020

1549