facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

9 643

Овен

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Вашата засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Денят е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа. Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Близнаци

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ден за изпълнение на ежедневните ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Отваря се “зелена улица” за любовта, не се чудете, а действайте. Денят е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Рак

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. 

Лъв

Петък е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Петък е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Дева

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Имате творчески период.

Везни

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днешния ден ще е благоприятен за вас предимно във финансово отношение. Днес повечето от вас се радват на отлично настроение.

Скорпион

Петък носи успех на Скорпионите. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Безкористната ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете оптимисти.

Стрелец

Утре сте с променливо настроение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Не ви се занимава с обичайната работа и затова ви се струва изморителна. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Днес трябва да правите всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се приключва своевременно. В работата си прилагайте творчески подход. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. 

Водолей

Петък е добър ден за вас, тъй като ви очакват добри новини. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са ви засегнали. Бъдете внимателни в думите и действията си. 

Риби

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Работата ви ще е успешна, което няма как да не ви зарадва в крайна сметка. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес е ден за изпълнение на ежедневните ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

29.05.2020

6207
Хороскоп за четвъртък

28.05.2020

12213
Хороскоп за сряда

27.05.2020

1853
×