Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

5 313

ОВЕН 
 Този ден носи неочаквани събития за мнозина от зодията. Това е особено характерно за отношенията с партньори или хора от обществените среди, с които имате общи интереси или работите в един бранш. Възможно е да възникнат сблъсъци, които едва ли може да се определят като незначителни и временни. Точно затова е хубаво да не влизате в конфликти, а още по-малко вие да ги предизвиквате. Опитът ви да разрешите въпроси от делово естество ще претърпи крах. Ако сте агресивни и упорито стоите на такива позиции, ще си създадете проблеми. Не пътувайте днес.
 
 ТЕЛЕЦ 
 
 Петък е благоприятен за реализация на вашите цели, които всъщност са твърде разнообразни за отделните представители на зодията. На преден план изпъкват деловите контакти, които за някои от знака са неотложни днес. За раздвижване може да се говори и по отношение на плановете за близкото бъдеще, които отново засягат целите на бизнеса и професионалната изразност. Мнозина вече са тръгнали по нов път и скоро ще се радват на плодовете от идеите си. Петък е изразителен и за печалби. По отношение на емоциите е трудно да се говори за удовлетворение.
 
 БЛИЗНАЦИ 
 
 Хубави вести, покана за сътрудничество и дори неочаквано получаване на парични суми характеризират последния за седмицата работен ден. За някои Близнаци се очертават доста обществени контакти, някои от които са неотложни. Последните ще направят деня на някои от зодията напрегнат, но успехите ще бъдат достатъчна причина да сте доволни от постигнатото. Други от зодията са достигнали с цената на известни отстъпки мир и хармония в дома, което за момента ви удовлетворява. В служебен аспект се очертават промени. Редно е да се подготвите за развитието им.
 
 РАК 
 
 Преобладаващата част от родените в знака са притиснати от куп несгоди, а проблемите, с които се борят всеки ден, вместо да намаляват, се увеличават. Като развитие петък е успешен, но сега едва ли някой ще забележи това на фона на постоянно нарастващата стагнация в професионален и личен план. Доходите ви намаляват, а в службата има хора, които постоянно подронват авторитета ви. Необходимо е да проявите твърдост и още малко да сте търпеливи. Периодът е не повече от две седмици. След този срок ще започне възстановяването ви. Днес ще имате запознанство.
 
 ЛЪВ 
 
 С много воля и вътрешна мощ представителите на зодията преодоляват напрежението в личния си живот. Налага се да водите борба дори със собствената си нагласа и навици, като противодействате със силата на волята си. Няма съмнение, че това не може да продължи дълго. Сега е по-важно да не губите правилния ориентир и да не търсите неземната хармония. Това е напълно достатъчно, за да достигнете приемлив ефект. Намирате се в етап на благоприятно развитие и ще достигнете до желаните резултати. Петък ще е труден, но ви носи новини.
 
 ДЕВА 
 
 Проблемът, с който Девите се сблъскват днес, е чисто личен и се отнася предимно до емоционалната ви същност. За едни от зодията се очертава крах в отношенията с любовния партньор. Впрочем този процес на разпад вече е започнал, а в момента събитието кулминира. При други подобна раздяла вече е факт и сега намират единственото облекчение в споделената мъка и приятелското разбиране. За мнозина от зодията възникват нови възможности в професионален аспект. Ще получите делова оферта, но последната едва ли е в състояние да заличи неприятното събитие.
 
 ВЕЗНИ
 
 В делови аспект мнозина от зодията са притиснати от множество задачи, които все така остават незавършени. За голяма група от вас причините за бавното справяне с делата са комплексни, но като основен факт изпъкват разногласията с партньора ви. Днес те наистина биха могли да стигнат до необратимост, което означава раздяла. Преди да настъпи този момент, е хубаво да прецените доколко ще можете сами да се справите с предстоящите дела, пък и как ще бъде занапред. Ако считате, че веднага ще намерите негов заместник, грешите. Ще стане след месец.
 
 СКОРПИОН 
 
 Като хора на традицията и консерватизма Скорпионите често предпочитат да се придържат към старата позната схема на действия и пропускат благоприятните възможности за делови напредък или за смяна на работата с по-перспективна. Подобно развитие за мнозина се очертава и днес. Принципно мога да кажа, че промените няма да ви отминат. Благоприятни са и доста от зодията ще се радват на повишение в длъжност или на по-високо заплащане. Видна е и ярката ви любовна нагласа, но е добре да внимавате в този план, за да не настъпи неочакван обрат.
 
 СТРЕЛЕЦ 
 
 От дълго време насам доста Стрелци се настройват или правят безуспешни опити да се освободят от нечие опекунство. Сега е настъпил моментът за такива действия и ще успеете. Друга група от родените в зодията са ангажирани със съдебни дела във връзка с подялба на наследство. Стига да не са неправомерно високи исканията ви, ще достигнете до окончателно съдебно решение. В противен случай следва безкрайно удължаване на подялбата. Новини от делово естество ще зарадват трета част от вас. За някои въпросното известие се свързва с любовния партньор.
 
 КОЗИРОГ 
 
 Петък ще активизира Козирозите за делови контакти и за действия, свързани с бъдещи професионални проекти. Несъмнено тази инициативност е продиктувана от поредица пречки, появили се на пътя ви напоследък. Ще се зарадвате на хубави новини и ще се нагърбите с отговорни задачи. Онези от зодията, които действат в сферата на бизнеса, ще получат силен съдбовен тласък за реализация в полето на своята изява или в друго направление. Трета част от родените в знака се сблъскват с финансови проблеми и изживяват трудности. Ще ги преодолеете в къси срокове.
 
 ВОДОЛЕЙ 
 
 Макар че деловите притеснения са валидни за голяма част от Водолеите в петък, главният акцент на вашето безпокойство е на друго място. Това е любовната сфера, където явно имате сериозен проблем за разрешаване с интимния ви партньор. Този въпрос е мъчителен и фактът, че все още не сте достигнали до съответното решение, говори определено за нестабилност в този аспект. Всъщност казаното не се отнася до всички, които са засегнати от подобен проблем. Днес някои от вас ще вземат категорично решение за раздяла с любовния партньор или за развод.
 
 РИБИ 
 
Личните и домашните проблеми са главната причина за притесненията на мнозина Риби в петък. И в двата случая паричните безпокойства оказват най-мощно въздействие за наличието на последните. Днес също не може да се твърди, че ще се освободите от споменатите трудности, но денят ви предоставя прилични възможности за финансови печалби. По-важното е да се амбицирате до крайност за реализацията си - нещо, което не може в момента да се каже за всички представители на зодията, поради което напредъкът и постиженията ви не ще бъдат особено значителни.
 
 
 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

15.01.2021

12497
Хороскоп за четвъртък

14.01.2021

8763
Хороскоп за сряда

14.01.2021

9629