Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

10 Май 2024
Pixabay

Овен

През целия ден ще влагате доста старание да промените към по-добро нещата около вас. Стремежът ви към съзидание ще ви прави добронамерени към колегите и близките. Звездите ви даряват с усет за практичност. Не е изключено мнозина от вас да работят в необичайни области, в които признанието ще дойде неочаквано. Замислете се дали бурният светски живот, който водите, няма да засегне сериозно финансовото ви състояние.

Телец

Нюхът ви за печеливш бизнес ще е твърде развит. Здравето ви е отлично, настроението - също, и лекотата, с която постигате нещата, ще прави така, че усмивката да не слиза от лицето ви. Късметът ви е по-изразен през първата половина на деня. Пазете се от излишни разходи. Към края на деня ще се сблъскате с пречки от интимно естество. Възможно е да приключите сантиментална връзка, която усещате, че започва да ви пречи.

 

Близнаци

Амбициите ви през днешния петък ще се съсредоточат върху напредък в работата или в сферата ви на изява. Нямате основания да проявявате недоволство. Ще спечелите уважението и подкрепата на колегите си. Не трябва обаче да се вживявате толкова в стратегически планове - оставете ги за по-нататък. Близки приятели ще ви отправят примамливо предложение за свободното време. Приемете го без притеснения - компанията ви е желана.

Рак

И днес ще останете верни на себе си и ще преценявате и анализирате от коя възможност да избирате. Най-вероятно е да пропуснете някои шансове. С това, с което се захванете обаче, ще се справите добре. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас. Ще бъдете критични и дори ще имате склонност да раздавате присъди. Ако преодолеете тази ваша отрицателна черта, можете да имате полза от контактите.

 

Лъв

В началото на деня звездите ви даряват с радостно настроение и приятни мигове. Стремежите на тези, които искат да напреднат в областта на духовните науки, няма да дадат очаквания резултат. Към края на деня може да създадете ползотворни връзки. Като хора на живота няма да се поколебаете да разтворите пръсти за удоволствия тогава, когато е необходимо. Внимавайте да не станете досадни на близките си с прекалената си загриженост.

Дева

Липсва ви настроение за забавление и ще отдавате по-голямо значение на емоциите си, отколкото на бизнеса. В ситуацията, в която се намирате, могат да ви помогнат само най-близките, затова потиснете вродената си гордост и потърсете помощ. Ще имате успехи във връзки с чужбина и в научна дейност. Вероятно ще срещнете нов обект на симпатия, но още от началото на връзката в нея ще преобладава сексуалното привличане и тя бързо ще приключи.

 

Везни

Постоянно ви се струва, че изоставате от графика, който сте си набелязали, и ставащото около вас е извън вашия контрол. Поради тази причина сте станали раздразнителни и нервни и сте склонни да избухвате заради дребни неуредици и недоразумения. Всичко ще се промени след едно кратко пътуване или излизане от офиса около обяд. Ще срещнете нови хора и ще създадете нови контакти в деловите среди. Голямото ви безпокойство постепенно ще затихне.

Скорпион

Понеже през днешния петък никак няма да ви е до проява на амбиции, ще е по-добре да правите каквото искате, а не да си задавате много въпроси. Бъдете по-уверени в себе си. Нещата, които сте си мислили, че стават само при изключителен шанс, сега се появяват във всекидневието ви. Смело можете да чертаете големи планове и да приберете парите, които ви се полагат за свършена работа. Имайте предвид, че денят не е благоприятен за инвестиции.

 

Стрелец

Интуицията ви подсказва, че още от сутринта от вас ще очакват повече, отколкото можете да направите, и ще трябва да положите доста усилия, за да приключите добре деня. Тези, които разчитат шансът да им покаже накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят прозорливост. Ако имате добро социално положение, пазете се от непредпазливи изказвания и от демонстрация на сила - както вкъщи, така и в службата. Любовта не ви е изоставила.

Козирог

Вярно е, че на мнозина от вас не им се работи като подчинени, но пък се примирете с мисълта, че невинаги всичко може да се върти около вас. През днешния петък с пълна сила ще изявите своята практичност и няма да позволите нищо да се изпречи на пътя ви. Най-полезни в служебен аспект ще са енергичността и предприемчивостта. Опитайте се да атакувате по-далечни и амбициозни цели. Имате чувството, че любовта е пречка за развитието ви.

 

Водолей

Запазете напълно безпристрастната си позиция във всичките си дела. Разполагате с всичко необходимо да решите изхода на една деликатна ситуация на работното място, макар да не ви се вярва много-много, че ще е точно така. Не позволявайте минали грешки да стопят вярата ви в себе си. Любимият сигурно ще предяви много изисквания, но внимавайте да не отстъпвате, защото в крайна сметка очакванията ви могат да останат измамени.

Риби

Потърсете солидни контакти и се отбийте по възможност при стари приятели. Възможно е да ви се предостави шанс за допълнителни печалби. Характерни за Рибите са оптимизмът и положителната нагласа да се основават на реалността. Дори и когато мислите по-мащабно, интуитивно усещате какво можете или какво не можете да постигнете. В личен план някакъв семеен въпрос, отнасящ се до партньора или до роднини, ще изисква вниманието ви.

Ключови думи:

дневен хороскоп