Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

17 Март 2023
Pixabay

Овен

Мнозина от вас с помощта на интимната си половинка ще успеят най-накрая да се освободят от някои свои съмнения. Не се тревожете твърде много за предстоящия месец, тъй като при всяко положение ще разполагате със своя късмет във всички житейски посоки. Петъкът за мнозина ще е изключително благоприятен за международни връзки и контакти. До вас ще достигнат интересни новини, които ще ви вдъхнат нови надежди.

Телец

Днес мнозина от вас ще продължат да си доставят радост с дребни жестове на внимание. Активността ви ще е чувствително завишена и едва ли ще разполагате с достатъчно време за всичко, което сте планирали. Концентрирайте се върху нещата, които са приоритетни за вас, и избягвайте компанията на особи, които само ви натоварват със собствените си проблеми. Заложете на положителните емоции, които ще ви карат да се чувствате истински щастливи.

Близнаци

И днес се наслаждавайте на възможността да почивате така, както намерите за добре, без да се съобразявате с нечии чужди капризи. Някои от вас ще се насочат към ново обединение от професионален характер, а други ще имат желанието да се обвържат и в личната сфера. Напълно възможно е да се опитате да промените тактиките за увеличаване на финансовите си постъпления. Избягвайте раздвояване на вниманието в любовта.

Рак

През последния делничен ден за седмицата мнозина от вас ще имат добри финансови възможности благодарение на конкретни свои действия, осъществени в миналото. Напълно възможно е да сте ангажирани със задачи, които са ви чужди като материя, но това не означава, че няма да се справите. Някои ще трябва да предложат конкретни свои идеи и проекти пред началници, клиенти или делови партньори.

Лъв

Днес не закъснявайте с премахването на някои свои финансови задължения, независимо дали са към държавни или към частни институции. Напълно възможно е усилията ви в тази насока да не дадат светкавични положителни резултати, но поне със сигурност ще ви осигурят стабилност в материално отношение. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на нов приток на енергия, който ще им позволи да са достатъчно подвижни в професионално отношение.

Дева

Петък за вас се очертава благоприятен в интимен план и с акценти върху обществената и професионалната ви дейност. За мнозина са вероятни контакти с изключително интересни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте започнали нещо голямо и се нуждаете от помощ, ще я имате, но от приятели и близки. Ще сте в състояние да представяте успешно и да защитавате собствените си планове и идеи. Премислете задълбочено деловите промени и не избързвайте да давате съвети.

Везни

В днешния ден можете да постигнете значителен личен и професионален напредък и да осъществите необходимите действия за това. Ще ви подпомага изостреният ви стремеж за осигуряване на финансовата ви база и благополучие. Ако работата ви е свързана с някакви опасности, бъдете внимателни. За професионалната си изява и повишаване на квалификацията можете да включите успешно целия си интелект и възможности. Успешни изяви ще имат хората на изкуството.

Скорпион

Петъкът се бележи с първите нови неща, за които отдавна правите планове и които трябва да обмислите още веднъж. При мнозина от знака се открива нова възможност за пътища, на които ще могат да решават успешно бизнес въпроси и да сключват нови сделки. Някои пък ще трябва задълбочено да обмислят поведението на дете, което иска да е напълно самостоятелно и да разполага с повече материални средства. Очаквайте предложение за дейност, от която ще получите и пари.

Стрелец

Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания, а и вие самите не бива да давате такива. Около обяд някои ще имат неочаквано напрежение. Като цяло обаче представителите на знака ще имат и шанс за печалби, за разумни действия, за промяна на офиса. Мнозина от вас днес стъпват здраво на крака след дългите празнични дни. Въведете порядък във вашите документи, защото има опасност от ревизия, която е добре да ви завари напълно подготвени.

Козирог

Петъкът ще направи мнозина от вас по-приветливи и контактни. Хората, които се занимават с бизнес, няма да имат повод да се похвалят с кой знае какви успехи. Бъдете убедителни. Повечето ще бъдат закриляни от съдбата и ще усещат, че късметът е около тях. Ако се организирате добре, ще преодолеете затруднението си от многото работа, но вашата натовареност няма да ви пречи да решавате финансовите си въпроси.

Водолей

Петък ще е изключително труден за представителите на знака. Възможно е да ви се наложи да преодолявате голям брой ограничения, наложени ви от обстоятелствата или средата, в която работите. Ще трябва да увеличите темпото, за да можете да приключите с всички планувани инициативи. Препоръчително е да следите внимателно приходите и разходите си, като се опитвате да не харчите ненужно. Вероятно е да имате разходи около битови неуредици.

Риби

Предвидете до абсолютна точност от какво се нуждаете днес и така ще успеете да овладеете положението, без то да излезе извън контрола ви. Опитайте се да не се доверявате лесно на нови особи във вашето обкръжение, колкото и мили да ви изглеждат те сега. Залагайте на приятелите, които познавате от дълго време, защото така можете да сте сигурни, че споделеното от вас няма да бъде използвано против вас.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

дневен хороскоп